Reklama

Reklama

Co jsme komu všichni udělali?

  • Francie Qu'est-ce qu'on a tous fait au Bon Dieu ? (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Claude a Marie Verneuilovi v prvním filmu provdali i čtvrtou dceru a ve druhém úspěšně udrželi všechny své dcery i jejich rodiny ve Francii. A právě když se jim je podařilo přesvědčit, aby nikam neodjížděli, nečekali, že všichni skončí v jejich malebném Chinonu a budou je mít víceméně pořád za krkem. Za péči a starostlivost se jim dcery i se svými rodinami chtějí odvděčit a využijí k tomu skutečnost, že Claude a Marie slaví čtyřicet let společného života. Začnou pro ně připravovat velkou oslavu v jejich rodinném domě, a protože to musí být oslava opravdu pořádná, pozvou do Francie i rodiče svých manželů. Claude a Marie tak budou muset pod svou střechou přivítat rodiče zeťáků Rachida, Davida, Chaa a Charlese. Tento „rodinný“ sraz slibuje, že bude hodně bohatý na nejrůznější události. Stačí k tomu už jen to, že tyto rodiny jsou z nejrůznějších koutů světa a rozhodně je nespojuje ani stejná víra. Nechte se překvapit a hlavně pobavit. (Cinemart)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (98)

tomik99 

všechny recenze uživatele

Napotřetí a rozhodně zatím nejlépe. Poprvé jsem z celého projektu cítil, že si na tom dal někdo záležet. Na námětu a scénáři je to opravdu znát. Do série se vrátil vtip, trefný a vlastně i velice kultivovaný humor. Zakomponovat do hry rodiče zeťáků byl rozhodně zajímavý nápad, i když si většinu scén stejně stále pro sebe ukradne Christian Clavier a neuvěřitelně vtipný Pascal N'Zonzi. Tentokrát mi ale přišlo, že celý film nepřešlapoval pouze na místě, ale od samého začátku o něco šlo a film k něčemu spěl. Bavil jsem se rozhodně a to po celou dobu stopáže. I když si nedokážu představit, o čem by pojednával čtvrtý díl, za tento doposud nejlepší díl bych mu dal rozhodně šanci. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se v Co jsme komu všichni udělali? potřetí vydávají do vod zdánlivě rasisticky a xenofóbně laděného humoru, který je však stále velmi korektní a polechtá bránici, byť je ono kouzlo svěží jedničky už tak trochu pryč. Ansámbl se rozrostl o další postavy a myslím, že jejich počet byl už hraniční, nicméně stále přehledný. Divák se opět na devadesát minut ponoří do radostí a strastí početné rodinky Verneuilových, jejíž členové jsou postaveni před nejednu zkoušku. Postava Helmuta byla vyloženě zbytečná a děj by se bez něj obešel. Doufám, že se jedná o závěr trilogie, jejíž případné pokračování by už muselo hodně vařit z vody a mohlo by působit příliš překombinovaně. Slabší čtyři hvězdičky! ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než druhý díl, avšak o malinko horší než první díl. Třetí díl série je ovšem velmi povedený, líbí se mi příběhy rodiny Verneuilovy. Zde nastane opět řada komických situací, kdy se divák zasměje. Opět se také nejvíce ztotožňuji s Claudem, to je fakt sympaťák v podání Christiana Claviera. Jediné co mi na filmo vadilo bylo to, že se pustili do zápletku s černým Ježíšem, to se mi jako křesťanovi nelíbilo. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Po velkém úspěchu filmu Co jsme komu udělali? následoval nevyhnutelně (lehce slabší) druhý díl i ten měl dá se říct úspěch a tak si tvůrci dali s odstupem dalších tří let třetí pokračování. Jak ještě můžeme posunout naše multikulturní komediální snažení? Pozveme od „rasově pestrých“ zeťáků také jejich rodiny, ne? :-) Pro mě to byla překvapivě opět velmi dobrá zábava, která stále funguje. Byl to jednoduše fajn filmový večer v přítomnosti všech starých známých. Jedním z plusů je stále stejné obsazení dobře vybíraných herců. Christian Clavier a Pascal N’Zonzi byli opět nejlepší, ale ani zbytek osazenstva to moc nekazí. Pokud se vám předchozí díly líbily, budete spokojeni i tentokrát. Z mého pohledu je poslední část lepší než dvojka. Jedinou mou podstatnější výtkou je postava Němce, který tam byl zbytečný a navíc jeho linka přecházela místy až do parodie, což mi nesedlo a bylo na sílu. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola samozrejme najlepšia, ale nemôžem inak, než subjektívne a hlavne pocitovo dať znovu plný počet. Je to naozaj inteligentná zábava pre dospelejších a vyspelejších jedincov, bez náznakov humusovín ako v teen sračkách. Mám pocit, že už len Claviér a potom partička Boudali a Lacheau dokážu v súčasnosti robiť buď seriózne, alebo dokonale uletené komédie, ktoré nemajú konkurenciu ani v Európe ani vo svete a to mám toho napozeraného tony, Španieli a Taliani sú moc ukričaní, Nemci zažili výslnie pri sérii Fakjú pane učiteli a v podstate to u nich roky ťahal len Elyas M´Barek, Amíci mali výslnie pri pôvodnej sérii Prci Prci s originálnou zostavou a potom to tiež šlo dolu vodou, takže už zostávajú len Frantíci ako istota. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (11)

  • Ve 23. minutě Rachid (Medi Sadoun) tvrdí, že když jeho otec bude hrát na kytaru, bude to katastrofa, jako „alžírský Kurt Cobain“. (Zix.)
  • Ve 40. minutě pošle David (Ary Abittan) zedníka v obleku Super Maria, aby Rachidovi (Medi Sadoun) stavěl u domu zeď. Odkazuje tím na sérii videoher „Super Mario“. (Zix.)

Související novinky

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

Startuje týden nejúspěšnějších filmů

14.12.2022

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 15. do 21. prosince tohoto roku BestFilmFest, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů druhé… (více)

Reklama

Reklama