Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V březnu 1991 skončila válka v Perském zálivu. Svérázný major zvláštních jednotek souhlasí, že bude spolupracovat na reportáži s úspěšnou reportérkou Adrianou Cruzovou. Mezitím seržant Barlow, zásobovač Vig a seržant Elgin objeví při odzbrojování zajatců u jednoho z nich mapu vedoucí k úkrytu, kam Saddám Husajn ukryl uloupené kuvajtské zlato. Gates chce mapu zabavit, ale pak se s trojicí dohodne, že se pro zlato vydají sami. Vojín Wogaman dostane za úkol odlákat reportérku a ostatní ráno vyrazí k bunkru, vzdálenému asi sedmdesát kilometrů. Ten je však prázdný. Saddámovi vojáci tvrdí, že zlato je ukryto jinde, při odjezdu si však Archie všimne pečlivě střežené studny. Je vchodem do krytu, plného elektroniky, zajatých kurdských rebelů a také hledaného zlata. Čtveřice vše naloží na zabavenou dodávku a chce odjet, když se stane svědky brutality iráckých vojáků. Rozhodnou se zajatým pomoci a po krátké přestřelce se pokusí uprchnout před přijíždějícím tankem. Zatímco se vůdce povstalců dohodne s Gatesem, že za část zlata Američanům pomůže, irácký velitel si vybíjí vztek mučením Barlowa, kterého zajal. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (309)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film. Co je potěšující je herecký cástíng a přítomný humor, který tomuhle úletu sluší, co je však nepotěšující je poměrně nekvalitní technická stránka, kde i z hlediska vizuálu se není příliš na co koukat, všude prach a písek a působilo to na mne místy jako film z levnějšího kraje, naštěstí jsem se bavil nadprůměrně, tak čtverec přihodím, ale jen o chlup. 70% ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: David O. Russell / Príbeh: John Ridley | Hudba: Carter Burwell | Produkcia: Michael Hertzberg, Edward McDonnell, Charles Roven, Paul Junger Witt | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Village Roadshow Pictures, Junger Witt Productions | Rozpočet: 75 miliónov $ | Tržby: 107,752,036 $ || Traja králi by bol dobrým názvom pre film, keby disponoval s pochopiteľne sa chovajúcimi postavami. Hlavne charakter Clooneyho má občas rozhodnutia, ktoré sú priam absurdné vzhľadom k tomu, že sa jedná o amerických vojakov. Inak je to slušná zábava, u mňa ale definitívne na jedno videnie. Wahlberg herecky najpresnejší. 68% | Blu-Ray, THX, HU DTS | ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Skvělý a především originálně natočený válečný film. Trojice hlavních hrdinů je nejen sympatická, ale hlavně to nejsou Mirkové Dušínové, prostě jim jde o to si nahrabat a když už jsou u toho, tak zachrání pár těch utlačovaných, proč taky ne, ne?! Film skvěle kombinuje pořádnou akci, zábavnou komedii i poselství nad válečnými hrůzami. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

neviem, čím presne, ale tento film si ma niečím chytil od prvých sekúnd... a držal do posledných... funguje tam skvelá chémia medzi postavami, má to super spád, je to miestami vtipné, miestami silné (emočne, akčne...) a hlavne si to uchovalo akúsi zvláštnu ľahkosť (napriek všetkým možným zákulisným historkám z natáčania); ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Trošku netradičně natočenej film z válečnnýho prostředí, ale za to skvěle zábavnej se suprovou muzikou, která provází takřka celým filmem, všichni herci jsou výborný, hlavně hlavní trojice Clooney, Wahlberg a Ice Cube, co se týče příběhu, tak ten je možná trošku protahovanej, ale rozhodně nenudí a je ve výborným tempu, je tam opravdu jen málo chvil na vydechnutí, jenom mi trošku vadilo zpracování některých akčních scén, v podstatě to neni ani tak špatně udělaný, jenom bych si to představoval trochu jinak, ale to zase vyváží skvělá kamera v jiných scénách, takže jsem se stejně dobře bavil ()

Galerie (40)

Zajímavosti (24)

  • Scéna s mlíkem se musela natáčet dvakrát. Při prvním pokusu totiž nikdo neřekl domorodým obyvatelům, aby mléko pili. (don corleone)
  • Propagandistické letáky byly kopií skutečných letáků používaných během války v Perském zálivu. (BloodMax)

Související novinky

Bale trénuje Wahlberga

Bale trénuje Wahlberga

22.04.2009

V čempak asi? V klení asi těžko, Mark si vystačí sám (mrkněte třeba na Skrytou identitu, jak mu to jde). Pár hereckých lekcí by Bale Wahlbergovi dát mohl, ale to taky není správná odpověď. Půjde o...… (více)

Jessica Biel má v hlavě hřebík

Jessica Biel má v hlavě hřebík

08.11.2007

To není metafora, to je základní východisko politické satiry Nailed. Pokud máte zájem o jeden z nejšílenějších námětů roku, čtěte dál. Jessica si zahraje maloměstskou nymfomanku, která svede dělníka… (více)

Reklama

Reklama