Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela povedenej thriller, kterej ma dobrej napad, ale urcite sel zpracovat jeste lip, takle pusobi trochu levnejc. Herci se snazi, Angelina je fajn a Hawke hraje taky dobre, ale precejen mu chybi nejaky vetsi charisma. Navic je jasny kdo je vrah uz pomerne brzo. Nicmene i presto jsem se u filmu nenudil, napeti je vygradovany hezky a konec je prekvapivej. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jako pavouk, Sběratel polibků, Vraždy podle Jidáše, Sběratel kostí, Zloděj životů a další a další mysteriózní thrillery podle šablony na jednu propršenou neděli a to já docela můžu.Bohužel Taking Lives je průhledný až to bolí.Šílený castingový fail který zabil veškeré napětí a prozradil divákovi úplně všechno, stejnou chybu udělal i Eastwoood ve svém filmu Blood Work.Vraha si bohužel řekne opravdu každý vesnický Pepík a tu mini roli ve který si zaštěkal Kiefer Sutherland snad ani nemohli myslet vážně.Naštestí je příběh i přes svoji neskutečnou průhlednost docela zajímavý a šukací scéna s Angelinou si tu vratkou triplstárku pojistila.Jeden z těch průměrnějších kousků.60%. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nevím proč to mu tady dáváte tak nízké hodnocení. Nestydím se jít proti proudu a taky půjdu. Mě se to líbilo. Nebyl to v žádném případě špatný nápad. Vrah tě zabije, aby se mohl stát tebou. Vůbec nevadí, že téma filmu je stokrát ohrané. Angelina Jolie jako speciální agentka FBI Illeana Scott je skvělá. Nudou jsem rozhodně netrpěla, proč taky. Já jsem si film užívala. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Aneb jak vytvořit polívku bez chuti, barvy a vůně s několika vyvařenými kousky zeleniny plovoucími na hladině, tak takhle na mě působil Zloděj životů. Vyšetřování a všecko to, co dělá kriminálku kriminálkou je tentokrát naprosto vedlejší a odbytý. Sběratel kostí měl jen špatnej hloupej konec, ale tohle bylo špatný a hloupý celý. Doslova žádnej děj, zápletka z něčího palce (obě dvě zápletky) vocucávaná, ti schopní herci v pozadí (Tchéky Karyo), většina postav naprosto nepropracovaná a plochá a předvídatelná jak nekonečně dlouhá přímka, skoroevropské exteriéry Montrealu naprosto nevyužité a například role Kiefera Sutherlanda mě doslova rozesmála. Tenhle krimi thriller mi vlastně neměl co nabídnout, protože Angelininu špuldu nijak často vidět nemusím, vyšetřování nebo hledání pachatele prostě nebylo (že je to on je jasné od první chvíle) a režisérsky bych to zařadil někam do hodně špatných televizních seriálů. No a být poldama v Montrealu, tak jsem pěkně nakrknutej. Udělat z nich totiž takový magory, co nepoznají střelnou ránu na jemně očazené mrtvole, to se jen tak nestává. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo hodně velké zklamání. Po první scéně je člověk natěšený, protože by to mohlo být něco skutečně dobrého, napínavého, ale ono se z toho napětí záhy vytrácí, protože divákovi je hned jasné, koho vlastně hledají. Nic na tom nemění ani twist v závěru, který byl stejně průhledný. Jen ta nahá Angelina to vytáhla na těch pár procent. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

  • Předlohou k filmu byla stejnojmenná kniha britského autora Michaela Pye. Hlavní hrdinka se ale v knize jmenuje Grace Vanderholt a ne Illeana Scott jako ve filmu. (imro)
  • V zástupu producentů snímku se mimo televizních tvůrců objevuje například také David Heyman, který stojí za všemi díly Harryho Pottera. (imro)

Reklama

Reklama