Reklama

Reklama

Trojice půvabných a mimořádně schopných agentek Dylan, Alex a Natalie pracuje pro záhadného milionáře Charlese Townsenda, kterého ovšem nikdy neviděly. Kontakt s nimi udržuje pouze prostřednictvím telefonu a svérázného asistenta Bosleyho. Čeká je velká akce. Byl unesen milionář Eric Knox a s ním byl ukraden jeho převratný software, který umožňuje najít a sledovat každého, kdo používá telefon. Jeho asistentka Vivian Woodová podezírá jejich konkurenta Rogera Corwina, který se nedávno pokusil koupit Knoxovu společnost. Andílci proto soustředí pozornost právě na něj. Nejprve v čínském masážním salonu milionáře uspí, zkopírují jeho elektronický diář a získají odlitky jeho klíčů. Potom proniknou na jeho party, a zatímco Natalie flirtuje se sympatickým barmanem Petem, Dylan s Alex si všimnou zabijáka Hubeňoura, který se podílel na Knoxově únosu. Během pronásledování s ním svedou souboj v zadních uličkách a objeví místo, kde je ukryt Knox. Zbývá získat zpět jeho software. Andílci získají přístup k hlavnímu počítači v Corwinově podniku. Dylan se po akci sblíží s Knoxem, který jí vypráví o svém otci, který zemřel, když byl zrazen nejlepším přítelem. Hubeňour zavraždí Corwina, Vivian unese Bosleyho a trojice andílků se stane terčem vražedného útoku. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (412)

nigga 

všechny recenze uživatele

U mě je hlavní problém výběr ústřední dvojice Drew – Cameron (díkybohu za Lucy Liu, tu mám aspoň rád, a nakonec i Murraya, Curryho a Rockwella). Drew od hysterické role ve Vřískotu s strašným rozmazleným a skřiplavým hlasem Lucky Vondráčkové(moc díky Lucko, nejhorší je, že za to vlastně Drew ani nemůže), ať měla skvělou roli v Donniem Darkovi či v ET, já ji prostě nemůžu a nesnáším. A Cameron se svým drsným ksichtem na mě vůbec nepůsobí roztomile ani sexy, jak se v některých scénách urputně snaží, ale spíš komicky a dost nesympaticky(sorry, ty holky to musí bolet, ale já to tak citím), což mi zkazilo takřka celej film, kterej je sice nabušenej efektní akcí, ale to je tak všechno. 40% ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Tři sexy herečky si hrají na tajné agentky - jednu hvězdu za každou z nich. A celek taky za tři hvězdy, protože se mi tohle nezávazné blbnutí na kvadrát jako muži líbí daleko víc než záchranná mise Wonder Woman, která se rozhodla spasit muže i zemi zároveň. Meetoosačky prominou, ale jsem prostě sexistické prasátko. ()

Reklama

Tyler 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdičky jsou bez debat a neslevím z nich ani náhodou...Permanentní akce, vtipné momenty, výborný cit pro scény a neuvěřitelná energie sršící z ústředního tria zaručují, že jsem si tenhle film maximálně užil...Navíc, na všech hercích je vidět, že se při natáčení opravdu bavili a není divu, že se tenhle pocit přenesl i na mě. Btw Crispin Glover je výtečný, tak geniálního slizouna aby člověk pohledal - scéna, ve které dává Andílkům na frak podbarvená vypalovačkou "Smack My Bitch Up" od Prodigy nemá chybu...A co se týče Andílků - Drew Barrymore je bezva, Cameron Diaz se mi vážně líbila (což nebývá často), no a Lucy Liu - co říct? Její nástup na scénu mi vyrazil dech a její "kontrolorka" by mě bez váhání přiměla koupit bičík :)))...Sečteno a podtrženo - super! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem chtěl vědět, co dělaji slečny a dívky než se vdají. Tenhle snímek to téměř reálně dokumentaristickým stylem ukazuje. Takže tohle jsou ty divčí tajemtsví o kterých vždycky tak významně holky mluví. Já to tušil, to je samej nežnej tvor a ženu ani květinou neuhodíš a oni zatím v mladí vymlátěj celou armádu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

O čem to vlastně bylo? To je asi dotaz, na který je obtížné odpovědět. Prostě o třech holkách jedné soukromé detektivní agentury, které vrtí zadky, vypadají u toho náramně a ještě si efektně podají bandu nepřátel. Akce je hodně, je záměrně přehnaná, stylová a za každou cenu šílená, nutno podotknout, že i velmi dobře natočená. Humor místy docela dobře fungoval. Myšlenku, předpokládám, nikdo nehledá. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (28)

  • Herečky trénovaly po tři měsíce každý den osm hodin s mistrem bojových umění. (viperblade)
  • Severoamerické tržby dosáhly 125,3 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 264,1 mil. (NIRO)

Související novinky

Charlieho andílci kompletní?

Charlieho andílci kompletní?

02.07.2018

Remake Charlieho andílků je tutovka a film už v podstatě posledních pár měsíců jen završuje obsazování hlavních postav. Dříve oznámené herečky Kristen Stewart (Stmívání, Personal Shopper) a Lupitu… (více)

Charlieho andílci dostanou další šanci

Charlieho andílci dostanou další šanci

16.09.2015

Převážně komediální herečka Elizabeth Banks (Zack a Miri točí porno) se letos dala na režii. Její Ladíme 2 utržilo 285 milionů dolarů, takže se předpokládalo, že se u trojky nebude měnit dohled.… (více)

Další celovečerák podle seriálu

Další celovečerák podle seriálu

07.07.2009

U nás jsme jej nikdy kdovíjak neznali, ale „na západě“ platil v 80. letech za jeden z nejpopulárnějších policejních seriálů. T. J. Hooker. Když zalovíte v paměti, možná se vám vybaví úvodní scéna z… (více)

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama