Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

castor 

všechny recenze uživatele

Asi po půl hodině, kdy se děj nikterak závratně nehýbe, mi bylo tak nějak jedno, kam se ústřední duo zlodějíčků a jejich stálý pronásledovatel budou ubírat.. Utápění se v nudě velmi schematického scénáře oddaluje charisma Pierce Brosnana, jeho občasné škádlení s urputným agentem FBI Woodym Harrelsonem (kde jsou ty jeho role???), svůdné křivky Salmy Hayek, jejíž angličtina sice stále není dokonalá, ale za to je v každém záběru sexy nasvícená a oděná tak, jakoby za rohem čekal fotograf prestižního módního katalogu. Brett Ratner už notně pokazil pokračování osudů doktora Lectera (Červený drak), který by byl bez kvalitních herců poloviční, po Singerovi navíc (bohužel) převzal X-Men 3, takže tenhle veskrze průměrný režisér uštědřil i tentokráte direkt divákovi trpělivosti, naštěstí si v téhle kriminální komedii (no, pousmál jsem se dvakrát - při rybaření a při postelové scéně obou pánů) na nic nehraje, využívá tropického ráje, kameramanovy invence (vypadá to jako Last minute), hereckých možností, pěkně se na to dívá, ale ráno člověk neví, o co konkrétně tam šlo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $28,331,233Tržby Celosvetovo $61,347,797║ Nehorázne nezáživný priešlap, dokonca aj od takého rutinéra akým je zaručene Brett Ratner. V scénkach to je úplne suché, povrchné, tobôž komické, súhra žiadna, príbeh nulový,... takže tento počin je len maximálne otravné pozeranie, čo dokáže jedine pokaziť chuť. Nedokázal som to ani dopozerať. /20%/ ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Spočiatku celkom šmrncovná, ale s pribúdajúcimi minútami čoraz rozvláčnejšia a otravnejšia jednohubka, ktorú zachraňuje Pierceov šarm a Salmin nezlyhávajúci pôvab a ktorú naopak veľmi kazí nesympatický, ba priam odporný Woody. Ten je (spolu s riedkym scenárom a vlažnou réžiou) hlavným problémom filmu - jeho postavu by mal hrať nejaký sympatický, zľahka komediálny herec, ktorý by s Brosnanom vytvoril príjemne protivážnu dvojicu. Zaujme Naomie Harris, ktorá je bez tých dredov, tetovania, hnusných zubov a otravného prízvuku (ktorými disponuje v úlohe vedmy v Pirátoch Karibiku) fakt kočka. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[20%] Bez nějakého většího rozboru; vůbec mě to nebavilo. Potenciál to možná mělo, nic zásadního, co by mě iritovalo, ale prostě ne. Brosnan a Harrelson mě totálně nebavili. Salma Hayek byla v té době ještě sexy, ale to je asi tak vše. Děj, námět – to vše je totálně nevýrazné a nudné jako celý film. Trochu mi to připomnělo stylem Loupež po italsku, což je asi drzé, že to zmiňuji, ale to mi rovněž nesedlo. Zde něco podobné, prostě zlodějíčkové. Jenže zde to trvalo víc jak 2/3 filmu, než se něco dělo. A když se něco dělo, tak to stejně stálo za hovno. No nic, odpad nedávám, až tak mě to nenasralo, ale už nikdy nic podobného nedám, bože! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Lalo Schifrin: 1. I Got It - Kevin Lyttle ,2. Drive My Crazy - Kevin Lyttle (Featuring Mr. Easy) ,3. Tempted to Touch ,4. You Never Know ,5. Punkie ,6. Night and Day - Dawn Penn ,7. Boombastic ,8. Who Say Me Done - Cutty Ranks ,9. Cobra Style ,10. Police and Theives - Junior Murvin ,11. Agora So Falta Voce - Maria Rita ,12. Weh Di Time ,13. Gal You a Lead , ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

Reklama

Reklama