Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jennifer (Madeleine Stowe) je okouzlující dcera gangsterského bosse Angela (Anthony Quinn). Bodyguard Frankie (Sylvester Stallone) je sympatický profesionál, kterého si oblíbí každý, koho chrání. Mafiánskou idylku ale naruší nájemní vrazi, kteří nejdříve odstraní bosse Angela a poté si brousí zuby i na jeho dceru. Z Frankieho a Jennifer se stávají parťáci, kteří se rozhodnout pomstít smrt otce a milovaného bosse za každou cenu. (Intersonic)

(více)

Recenze (163)

kikikrikri 

všechny recenze uživatele

Chvilkama utrpení a zachvíli zas legrace. Kdyby měl Angelo lepší scénář a ne tak děsnou herečku v hlavní roli, byl by v pohodě. Stallone měl dostat víc prostoru a pořádnou partnerku (s normální hladinou hormonů). + eště trochu akce, vynechat trapnou pasáž jak si Jeniffer vezme za manžela mafiána a později ho zabije tim že se svlíkne a víc nebezpečí ze kterýho by ji Sly pokaždý zachránil. (Vim že to nebyli Expendables, ale akce tam bylo opravdu co by se za nehet vešlo) Když vezmu v potaz jen ty dobré momenty a mínus za to že bych zbytek předělala tak dávám 3*. Ani nevim proč, protože to je na **. (Ta * navíc asi za nostalgického Slye.) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Stallone jako bodyguard, který po smrti svého mafiánské zaměstnavatele musí chránit jeho dceru. Na akční jízdu docela slušný námět ale když teď napíšu, že se jedná o romantickou komedii, bude i nejeden fanoušek legendárního Slye ťukat nechápavě na čelo. Ale bohužel je to opravdu tak a o filmu se nehodlám rozepisovat. Romantická komedie se Stallonem mluví za vše. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie se S.Stallone a krásnou M.Stowe ,která jako dcera mafiána je dána na výchovu k cizým rodičům a po smrti svého pravého otce Angela jí vyhledá bodyguard Frankie a začíná jejich soužití až dojde k jejich vzájemné lásce. Vše tohle skýtá řadu vtipných momentů. Ale přece jenom je to jen průměr. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Taková mile ležérní a vcelku pohodová záležitost. V některých situacích si počíná přece jenom trochu nemotorně, ale její úmysly jsou čisté. Potřebovala jen trochu času, nic víc. Měla se zastavit - jen na chvilku ... v klidu si promyslet všechny své kroky - a při té příležitosti některé hrany obrousit a jiné naopak naostřit. Potom se mohla zase vrátit na scénu ... extravagantní, svůdná a přitažlivá. Její škoda - že to neudělala ... že nám (ani sobě) nedala šanci. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

První čtvrtina filmu začíná slibně, avšak v dalším průběhu film upadá pouze do průměru. Celkově se dá říci, že film je průměrný, ale koukatelný, Sylvester Stallone podává svůj klasický (ne)herecký výkon, Madeleine Stowe to stále hodně sluší. Film mě dokázal několikrát pobavit, avšak na druhou stranu poněkud doplácí na žánrovou nevyrovnanost, tvůrci jakoby nevěděli zda točit spíše komedií, thriller či gangsterku. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama