Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Joe Bornowski (Sylvester Stallone) si užíval spokojeného staromládeneckého života, dokud se jednoho dne neobjevila mezi dveřmi jeho maminka! Rázná žena překypující mateřskou láskou a péčí obrátí Joeovu domácnost naruby a způsobí mu řadu trapasů. Aby toho nebylo málo, stane se svědkyní vraždy, takže se musí ve městě zdržet déle. Joea tedy čeká další kolo poučování a zásahů do soukromého života a vás úžasně zábavná jízda plná vtipu! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Slyova filmová matka měla lézt na nervy hlavně jemu a diváka svejma eskapádama bavit. Jenže jsem měl až příliš často pocit, že mě leze krkem ještě víc. Námět určitej potenciál měl, ale přehrávání Estelle Getty, neschopnost pořádně rozehrát jinak dobrý gagy (sebevrah, fotky z dětství), marný pokusy o vtip (matka v roli detektiva) nebo patetický scénáristický klišé k lepší zábavě moc nepomohly. Taky bych uvítal větší porci akce. Druhá hvězda za Stallona, pár hlášek a ironickej úsměv na závěr. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Co je väcsie peklo? Tehotny Arnie alebo Sly v plienkach? Pre mna rozhodne Sly v plienkach. Juniora som mal na VHS a aj ked to nebolo nic extra, tak som ho videl niekolkokrat. Mamicke som neprisiel na chut ani ked som bol maly. Hlavny problem tohto filmu je, ze nie je vôbec zabavny bez ohladu na to, kto hra hlavnu ulohu. A to ze toho mamanka hra Sly tomu v mojich ociach vôbec nepridava na zabavnosti. Prave naopak. Je to iba trapne. Dokonca tu nefunguje ani nejaka dojimava linia, ktora by hrala na city. Jednu hviezdicku davam za obcasnu slusnu akcnu scenu, ale vela ich tam nebolo. Ked uz nejaku komediu o vztahu matky a syna, tak rozhodne odporucam Sám a sám s Johnom Candym. 2/10. ()

Reklama

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tom tehdy v kině a je to jedna z těch lepších komedií, na který se dá s herci jako je Schwarzenegger, Stallone a podobní kouknout. No jednoduše, díky tomu že je to akční, tak je to docela koukatelný film s hodně humornou vsuvkou a nadhledem. Prostě komedie s hercem, který je ve filmovým světě slavnej jako tvrďák akčních filmů a zrovna tato komedie s ním je stravitelná a není z těch veletrapných, jako se to v případě komedií s podobnými typy akčních herců stává. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi my stačí ke spokojenosti málo, ale já se celkem dost bavil. Stallone podává standartní výkon. Ostatní herci tedy nic moc ale furt se ve filmu něco děje. Hlavně díky bohu za krátkou stopáž. Dále bych možná vyzdvihnul hudbu, která v tomhle filmu dokázala dělat divy. PS: Takovou maminku bych fakt nechtěl:-D ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone skúšal rovnako ako Arnold Schwarzanegger aj komédie, ale tie k nemu nepasujú. Arniemu sa niektoré aj celkom podarili - Dvojčatá, Policajt zo škôlky. Ale Sylvesterovi nie. Nedá sa povedať že by to bola hrôza, je to priemer, alebo sa to k nemu blíži. Ale Rocky, Rambo, Cliffhanger, Zabijaci, to je Stallone ako ho chcem vidieť, konieckoncov posledný Rocky a Rambo ma v tom iba utvrdili. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (7)

  • O filmu se zmiňuje ve své knize "Save the cat!" i Blake Snyder, autor původního námětu. Píše, že prvotní verze byla na světě již v roce 1989. (kriplozoik)
  • Když Estelle Getty zjistila, že bude muset ve filmu použít zbraň, souhlasila s natáčením pod podmínkou, že tomu tak nebude. Producenti jí lhali jen proto, aby podepsala smlouvu. (HellFire)

Reklama

Reklama