Reklama

Reklama

Bosé nohy v parku

  • USA Barefoot in the Park (více)
Trailer

VOD (1)

Střešní okno netěsní. Sousedi jsou trochu blázni. Samá komická setkání. První byt Paula a Corie má k dokonalosti daleko a jejich čerstvé manželství k ní také nemá zrovna nejlblíž! Jsou zamilovaní, ale každý je zcela jiný! Paul je upjatý, Corie impulzivní. Těšte se na jiskření, ke kterému dochází při střetu protikladů! Komedie Neila Simona v hlavních rolích s Jane Fondou, Robertem Redfordem a Mildred Natwickovou (nominace na nejlepší herečku ve vedlejší roli, 1967). Zjistíte, že není nic lepšího, než Bosé nohy v parku! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (257)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Kadenci fórů, jakou film nasadil od úvodních minut jsem hodně dlouho neviděl. Peprné dialogy jsou neskutečnou smrští originálních gagů a neotřepaných hlášek, které bez problému fungují i dnes. Jedinečné aroma 60. let a bravurní duo, které skvěle doplňují vedlejší postavy. Přemilý a lehce bláznivý kousek nejen o nesnázích partnerského soužití. Scény, v nichž se Jane nemůže od Roberta odlepit, jsem mu celkem záviděl... ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Konverzační komedie, kterou si pamatuji před spoustou let hlavně jako hodně schodů, což zavdává důvod ke komičnu, a ztřeštěnou Jane Fonda. Nyní po novém shlédnutí oceňuji hlavně Roberta Redforda jako cynicky hláškujícího manžela a skvělého Charlese Boyera, který jak byl hnusný v Plynových lampách, zde byl k sežrání a zjišťuji, že mám tenhle film ráda. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Vtipná konverzační crazy komedie, která nezapře svůj prapůvod v divadelní hře, sympatická ústřední dvojice, mírně absurdní děj, jiskrné dialogy...v průběhu času pak téměř až soft verze Války Roseových...emancipovaný manželský svazek jako peklo...teror prostřednictvím bytu... ,,Moucho, v polévce je číšník." ()

otík 

všechny recenze uživatele

Až na ten ujetý konec, to byla parádní konverzační komedie se spoustou výtečných hlášek. Dabing se povedl výtečně, originál neznám, ale též to muselo být výborné. Bohužel ke konci už Jane Fondová trošku tlačí na pilu a vůbec jsem nevěděl, co si o jejich manželské krizi mám myslet. Bylo to myšleno vážně? Nebo to byl jen záchvat paniky a potřeštění? Až na ten konec paráda, hlavně Charles Boyer zcela odzbrojující. Hudba: Neal Hefti ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Tohle poslouchat nebudu!" - "Ale teď nemúžeš jít spát. Teď se hádame.“ Bosé nohy v parku som prvý raz videl v roku 2007 a potom až o 9 rokov neskôr... a stále to bola pecka. A možno ešte väčšia! Toto Redfordovi sadlo. Bodaj by nie, veď v tom hral ešte keď to bolo "len" divadelnou hrou. Famózna a neuveriteľná je však i Jane Fonda a chémia medzi nimi je blesková a geniálna. vydarili sa i nezabudnuteľné vedľajšie postavičky v čele s chudákom telefonistom, ktorý si fakt vytrpel. Scenár, hoci umiestnený len na pár nutných miest, je okrem pôvabných postáv a rozkošných situácií nabúchaný neskutočným množstvom hlášok ("Proč bych měl chodit já? byt je na mý jméno.") a dialógov ("Začínám pochybovat, že se vubec dokážeš bavit." - "Proč? Protože nosím v zimě rukavice?!"). ()

Galerie (58)

Zajímavosti (12)

  • Film bol natočený v New Yorku, USA. (Arsenal83)
  • Když Corie (Jane Fonda) dává zmuchlané noviny do ledničky, láhev, kterou tam dala dříve, je pryč. (anezzik)

Reklama

Reklama