Reklama

Reklama

Prázdniny pana Beana

  • Velká Británie Mr. Bean's Holiday (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Pan Bean vyhraje v dobročinné loterii týdenní pobyt na Riviéře a videokameru, kterou má natočit všechny svoje zážitky. Nadšeně se vydá na cestu. Původně chtěl na Francouzské riviéře pouze nachytat trochu bronzu a pár dní si odpočinout. Trable začnou už při přestupu v Paříži, kde Bean způsobí, že ruský filmový kritik nestihne vlak do Cannes, ve kterém sedí jeho malý syn. Pan Bean se chlapce v návalu soucitu ujme a pokouší se s ním dostat různými dopravními prostředky za otcem na filmový festival. Život věčného smolaře nešetří a v podstatě pohodová cesta se změní na sérii zmatků, nehod a katastrof, které vyvrcholí neplánovaným promítáním jeho peprného deníčku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (609)

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

Docela zklamání. Rozhodně jsem čekala víc. Není to však vůbec špatné - bývalo by to bylo lepší, kdyby se film sestříhal tak na 60 minut... Beanův pitvořící se obličej totiž po nějaké té půlhodince poněkud začne nudit. Co se ale filmu upřít nedá je fakt, že některé pasáže skutečně umí rozesmát. Otázkou zůstává, zda by se na tento film dalo dívat bez Dafoea, Rocheforta, Rodena, krásné Emmy de Caunes a roztomilého ruského hošíka. Já si myslím, že ne... ()

lebowski 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem věřil, že i přes nepříznivé zdejší komentáře se mi to líbit bude, že není možné aby ve filmu nic nezbylo ze skvělé postavy pana Beana, jak jí známe. Bohužel je to ještě horší než 10 let starý celovečerní Bean, tam byly alespoň věci, i když třeba okopírované ze skečů, kterým jsem se zasmál. Tady bohužel není nic...Leda nějaké pitvoření...Zapomeňte na Atkinsona v roli Beana ve filmu. Koukněte raději na jeho serióznější herectví ve výborné černé komedii Univerzální uklízečka ()

Reklama

imf 

všechny recenze uživatele

Nekompromisní nuda, kterou se Rowan Atkinson proploužil skoro až neochotně. Skutečného Beana v původní formě zahlédnete snad jen v závěrečných deseti minutách a i tady humor vyvěrá odjinud než byste čekali. Ani slušné finále, ani Karel Roden ve vedlejší roli vám ale zážitek nezachrání. Smutný konec televizní legendy. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

To se proste neda, tohle je silenej masakr. Bean je mozna jeste vic dementni nez obvykle a kdyby ve filmu byl nekdo jinej, vyznelo by to bud nevtipne nebo trapne, ale v Beanovo podani je to proste neskutecne vtipny. Zhruba 70 minut tu je jeden for za druhym, bud nejaky ty osvedceny gagy nebo skvely a originalni napady a to vse hezky zmodernizovany a zesvizneny pribehem, kterej se odehrava na ruznejch mistech a hodne dobrou hudbou. Kdyz se Bean dostane na festival, tak foru krapet ubyde, ale je to jen proto, ze si tvurci pripravujou pudu pro ultra for spojenej s promitanim umeleckyho filmu. Potesili me Dafoe, Roden a Rochefort. Ja si nemuzu pomoct a i kdyz vim, ze to je proste debilita a vetsi imbecil nez Bean asi neexistuje, i tak jsem se celou dobu skvele bavil a nemuzu jinak nez za 5*. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mr Bean zabával celú jednu generáciu a jeho absencia je v televízii celkom citeľná. Atkinson by si zaslúžil ďalší poriadny úspech a návrat muža, ktorý nosí na Vianoce na hlave moriaka a spí s plyšovým medveďom, by mu k tomu mohol pomôcť, navyše prostredie filmového festivalu a najvyššej spoločnosti si priamo hovorí o nejaké to zosmiešnenie. Prázdniny pána Beana sú Atkinsonovým návratom do prvej ligy. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (27)

  • Film obsahuje krátkou potitulkovou scénu. (SONY_)
  • V závěrečné scéně ve Francii, když Bean (Rowan Atkinson) vychází oknem hotelu a jde po střechách aut a autobusu na pláž, je možné spatřit český autobus Karosa C955 Récréo, který firma Karosa vyráběla mezi lety 2001 až 2007. Předchůdce typu C955 Récréo, typ C935 Récréo, se vyráběl mezi lety 1997 až 2001. Od roku 1999 se vyráběl ve variantě C935E Récréo. (TomasSlach)

Reklama

Reklama