Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Margot (Marie-Josée Croze) byla brutálně zavražděna sériovým vrahem. Její muž Alex (François Cluzet) se z této tragické události nemůže dlouho vzpamatovat a uzavírá se do svých vzpomínek. Po osmi letech dostane anonymní e-mail. Po jeho otevření uvidí tvář ženy stojící uprostřed davu. Záběr je natočený v reálném čase a trvá jen několik vteřin, Alex přesto její tvář okamžitě pozná. Je to Margot... Guillaume Canet ve svém druhém celovečerním filmu (debutoval snímkem Mon idole, 2002) vychází z literární předlohy Harlana Cobena (Tell no one). Zachycuje v něm pocity a vnitřní krizi člověka, jenž je vtažen do záhadného světa polopravd, který mu však neustále uniká. Alex se nedokáže vymanit z idylických vzpomínek na šťastnou minulost. Možná právě v nich je ale ukryt klíč k tajemství... To vše na pozadí napínavého kriminálního příběhu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

mortak 

všechny recenze uživatele

Průměrný převod průměrného knižního thrilleru "Tell no one" od amerického řemeslníka v oboru krimi příběhy Harlana Cobena (píše hlavně "polars" s detektivem Myronem Bolitarem). Snaha nacpat do filmu vše podstatné z knihy ústí ve zkratkovitost a nepřehlednost. A přes všechnu komplikovanost je celý příběh vystřižen podle té nejprovařenější šablony současných krimi, takže každý, kdo prošel nějakým kursem tvůrčího psaní, si jen může odškrtávat povinné twisty a překážky lemující cestu hlavního hrdiny.Typický příklad spotřebního zboží jménem krimi thriller. ()

Una111 

všechny recenze uživatele

Thriller? Drama ? Krimi? Mysteriózní? - - - No, jako thriller bych to neviděla, drama snad, kriminálka bídná a v čem spočívá ta mysterióznost, to fakt nevím. Přehnaně dlouhá stopáž, zmatenost situací a nepřehlednost postav a na závěr se nám rozuzlení vysvětlí a převypráví jako ve večerníčku. Hotová bída s nouzí! Ty dvě * za ten úprk hlavního hrdiny, ale to je tak asi všechno... (A to bych nejraději ještě jednu ubrala za tu lesbu a ty nevkusnosti v ateliéru - mimochodem zcela nepotřebné a bezúčelné! - takový ten úplatek naší pokleslé době, že!?) ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €11,7miliónaTržby USA $6,177,192Tržby Celosvetovo $33,385,185║ Zo začiatku to nevypadalo nejak moc zvláštne, pútavo ale ako sa človek čoraz viac ponára do tohto tajomne rozohraného deju začína to mať väčšiu a väčšiu šťavu a dokonca miestami až zbesilý dej. Ďalší prim projekt od Francúzov, v poslednej dobe im to pekne ide. /70%/ ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle jsem nějak nepobral, nevím jestli to bylo mým náročným víkendem a nebo tím, že to je sračka. Největší prdel je, že zápletku filmu rozjel anonymní mejl. To mě choděj několikrát denně spamy na prodloužení penisu a kdybych reagoval na každej, tak mám penis dlouhej jak Amazonku. Nevyžádáný mejly se mají totiž mazat a vyžádany filmy zase hodnotit. Takže jedna hvězda za slušné akční scény /bouračka na dálnici / . No a jelikož jsem z filmu byl jelen velmi jsem ocenil, když se na konci filmu jelen skutečně ukázal, za to ta druhá hvězda. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Krásně zamotané a správně dávkované až do samotného závěru. Miluju, když je všechno vysvětleno na konci a já si můžu střípky skládačky konečně poskládat do mozaiky, která tak nabere definitivního smyslu. Moje mysl nepotřebovala poletovat po všech čertech, ale byla při vědomí a udržovaná v neustálém napětí. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (6)

  • Okrem metropoly Paríž prebiehalo filmovanie snímky aj v departemente Yvelines. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama