Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (520)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Stratené v neprehľadnej kope skvelých momentov, trefných vtipov a guilty pleasure vyprsknutí. Jedine tá hlavná dejová línia je tak ukotvená v neprestajnom vtipkovaní, že nevytvára vzťahy, charaktery a už vôbec nepôsobí ako prvok dramatizácie smerujúcej k epickému vyvrcholeniu. Veľa postáv zbytočných a tie hlavne trestuhodne nevyužité. A tam, kde nie sú emócie a zostanú len vtipy, je niečo v neporiadku. Nie natoľko aby som hrešil a nadával, ale je mi trocha ľúto toho, že sa mohlo jednať o naozaj perfektnú komediálnu záležitosť. Takto priemer. Ale veľmi, veľmi pozerateľný. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ale jo, bavil jsem se, slušná komedie založená na v poslední době typickým příběhu ztroskotanců ve středních letech, který chtěj něco změnit a tak vyrazí na výlet, ale tady místo nějaký komediální road movie je neplánovaná cesta do minulosti po vožrání se ve vířivce a až tam je teprve pařba, drogy, sex a hippie společnost. Šlo by to trochu přirovnat k Pařbě ve Vegas, ale to je ještě o level výš, tohle mi tu a tam přislo i krapet trapný, ale každopádně mě čtyřka Cusak, Corddy, Duke a Robinson pobavila ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Není to sice žádná bomba, ale povedená komedie s vydařeným tempem určitě ano. Neradil bych si nad jejím průběhem moc lámat hlavu, ale zásoba fórů - některé jsou na bázi tělních tekutin - je slušná, a to je nejdůležitější. Narážky na 80. léta byly výtečný, hlavně při pohledu na walkmana sem se upřímně zasmál, nicméně jsem rád, že se všechen humor netočil jen kolem nich. Největší zásluhu na vřelém přijetí komedie má ale složení ústředních ztroskotanců. Když nepočítám to malý obtloustlo, charisma jim určitě nechybělo. Podobnou komedií s partou sympaťáků je Pařba ve Vegas. Alternativa: Hangover. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

John Cusack proste nema komedialni talent, tvrdim uz to drahno let a tohle je dalsim dukazem. Proste na podobne role se nehodi, a tak veskerou komedialnost prebiraji druzi dva kolegove, Rob Corddry a hlavne Craig Robinson. Nicmene, celkem zajimavy namet (prirovnal bych to k Navratu do budoucnosti, riznutemu Parbou ve Vegas) je zabity jednotlivyma scenama, ktere jsou nedotazene, pokazde si rikate, ze by to prece slo natocit lip. Cely film pak pusobi strasne nesourodym dojmem, porad vam nekde neco chybi. Jako by byl reziser zhuleny a pokazde mu dosla trava. A tak v celkovem souctu jsou na filmu nejvtipnejsi kostymy a la zacatek 80. let. Nicmene, pokud tuto komedii neuvidite, neprijdete zhola o nic...ani o ztraceny cas. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

O nic více hloupé a zbytečné než všechny ty přeceněné Pařby (nejen) ve Vegas. Alespoň já pražádné rozdíly v inteligenci humoru či scénáře nevidím a kdo říká opak tak pouze naprázno žvaní. A narozdíl od všech těch Hangoverů, zde alespoň velmi potěšilo několik prima odkazů na nezapomenutelné nevkusné 80' (Red Dawn, Martina Navrátilová atd) a nebýt několika odpadových (fekálních) scén a přehršle vulgarismů mohlo to být i lepší. Takhle 40% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • V originální zvukové stopě filmu je zmínka o snímku Butterfly Effect (2004). V českém dabingu je film zmíněn pod názvem Motýlí efekt, přestože český distribuční název je Osudový dotek. (Num3roO)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 212krát, což je 2,12krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Blaine (Sebastian Stan) vo filme spomenie seriál 21 Jump Street (od r. 1987), kde naráža na policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. V televízii takisto sleduje snímku Rudý úsvit (1984). (fefee)

Reklama

Reklama