Reklama

Reklama

Plánovali si nezapomenutelné loučení se svobodou v Las Vegas. Teď si ale opravdu potřebují vzpomenout, co přesně se stalo! Čí je to dítě v šatně jejich apartmá v Caesars Palace? Jak se dostal do koupelny ten tygr? Proč jednomu z nich chybí zub? Ale hlavně – kde je ženich? Cokoliv tihle mládenci prováděli během večírku, bledne ve srovnání s tím, co musejí v téhle báječné komedii udělat za střízliva, když si z nejasných náznaků začnou skládat dohromady vzpomínky na všechna špatná rozhodnutí minulé noci. Režisér Todd Phillips (Mládí v trapu) a jeho hvězdné herecké obsazení si báječně užívají ve všech těch nepředvídatelných situacích, které do sebe jakýmsi podivným způsobem zapadají. Přidejte se k Pařbě ve Vegas. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (1 969)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Parádní akčně - komediální nadupaná jízda po Las Vegas, která začíná po bouřlivé noci s rohypnolem a spoustou alkoholu, první polovinu drží opravdu dobré tempo se spoustou vtipů a dobrých scének, za to druhá polovina mi přišla trošku slabší, ale konec to spravil a závěrečné titulky s fotkami byly jako třešnička na dortu . 85 % ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Mam z toho trochu rozporuplny dojmy. Na jednu stranu paradni komedie, u ktery jsem se az na par hluchejch mist bavil prakticky nepretrzite, ale na druhou stranu zase nic extra vyjimecnyho. Mame tu neoriginalni pribeh i vtipy, herci jsou sice sympataci, ale jejich charaktery jsou uz taky mockrat provareny. Ale proste se zadarilo a jako celek to skvele funguje, pribeh ve slusnym tempu odsejpa, hraje chytlava hudba a vtipy se s nicim moc neserou a parkrat se podari nakej brutalni. Z postav nejvic zaujme vymasteny hovado Galifianakis, kterej fakt nema chybu. Ale proste, ze by to bylo neco tak masakralniho, abych film zaradil mezi 250 nejlepsich, pripadne aby mel k dnesku na csfd 87% tak to urcite ne a zaverecny rozuzleni "Kde je Doug" jsem taky cekal drobet zajimavejsi. Ale minimalne tenhle rok se jedna o jednu z nej komedii, to zase jo. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Důvěrně známá situace. I když máte na rameni makaka a hlavu jako jeden velký střep, je podstatné sesbírat i drobné střípky, za pomoci kterých lze zacelit ta černá díra vzniknuvší v alkoholem poškozeném mozkovém centru. Že rána v nevadském městě hříchu bývají setsakramentsky těžká (především je nutné najít osobu, kterou jsem si v noci vzal) ví Homer Simpson i Ned Flanders už dávno a parta odrostlých dětí v samospravujícím se stříbrném Mercedesu se to po "rufíkové" stag party již brzy dozví taky. Vtipná Phillipsova komedie určená pro ty, které už nějaký ten týden netrápí akné a svátost manželského svazku berou s patřičným nadhledem. Povídá se, že záhadná přítomnost bílé kvočny je dosud jediným nevyřešeným případem Grissomova vyšetřovacího týmu.. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

FILMOVÁ NOC 2009. Nejvtipnější, nejchytřejší a nejsprostší komedie od TROPICKÉ BOUŘE a ZACK A MIRI TOČÍ PORNO, která i přes žánr road-movie drží pohromadě, z vypravěčského hlediska je zajímavá (velice důmyslné a důsledné užití flashbacků a flashorwardů, přepečlivě rozdistribuované informace ve vyprávéní), stylisticky opojná, protože podvratná, a především uvědomělá, fungující na bázi aluzí a intertextuality. Překvapení roku. 9/10 ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ani to nebudem bližšie komentovať. Si trápny.“ Predstavte si, že idete štyria do Las Vegas, ráno sa zobudíte a z predchádzajúcej noci si NIČ nepamätáte (je to podobný nápad, z akého vyšli tvorcovia KÁMO, KDE MÁM FÁRO?, ale tým sa podobnosť končí). Izba v dezolátnom stave, v šuplíku plače batoľa, na stole kotkodáka sliepka, v kúpeľni mrmle tiger, v garáži parkuje prázdne policajné auto (a vy nie ste policajt), jednému chýba zub a štvrtý chýba úplne (mobil má v izbe, ale kde je on, to nikto nevie). V ťažkom poopičnom stave sa nachádzajúci zvyšní traja kamaráti ho idú hľadať a... a bohužiaľ, otázka „Čo v kúpeľni robí TIGER?“, je vtipnejšia, ako odpoveď na ňu. A takto je to s celým scenárom - skvelý nápad, priemerné prevedenie. Kým na zmätených hrdinov strieľa ázijský mafiánsky gang a oni nevedia prečo, je to vtipnejšie, ako keď konečne zistia dôvod. Snímka našťastie nie je príliš dlhá, výprava je fajn trblietavá, herci si navzájom sadli (najviac zaujal Ježiš s nadváhou) a občas som sa dokonca smial (elektrošoky, vlčia svorka čítajúca jedného vlka). ()

Galerie (72)

Zajímavosti (77)

  • V skutočnom živote vlastní Mike Tyson (hrá sám seba) sedem tigrov. (Zeker)
  • Keď Alan (Zach Galifianakis) spieva pesničku "Who Let the Dogs Out?", tak dvere do kúpeľne sú otvorené, no o chvíľu sú už zatvorené. (ShortyIC)
  • Na začátku filmu, kdy hrdinové jedou do Vegas, na autě není střecha. Když však poté auto znovu vyzvedávají v polovině filmu, střecha již na autě je. (J*A*M*A*L)

Související novinky

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

07.12.2020

Před pár dny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. zveřejnilo své plány pro zavedení bezprecedentního modelu distribuce na rok 2021, v jehož rámci by mohlo uvést veškeré své nové snímky v… (více)

Zlatého lva si odnáší Joker

Zlatého lva si odnáší Joker

07.09.2019

76. ročník prestižního filmového festivalu v Benátkách je u konce, a tak je na čase podívat se na jeho vítěze. A začneme rovnou u hlavní ceny Zlatého lva, kterého si nakonec odnáší chválené komiksové… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

17.08.2016

V Hollywoodu pořád stoupají i padají hvězdy. Možná proto se příběh Normana a Esther, dvou milenců na opačných stranách barikády, dočkal tolika zpracování. V roce 1937 si tyhle dva zahráli Fredric… (více)

Reklama

Reklama