Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

castor 

všechny recenze uživatele

Čtyřicetiletá (letí to, že?) Renée Zellweger si občas odskočí do žánru, který jí vesměs proslavil (Bridget Jones), ale který zároveň představuje nejslabší místa její filmografie (kupříkladu Ženich na útěku, druhá Bridget). Obehraná písnička o paničce-kariéristce z města, která zjistí, kterak jsou na venkově milí lidé, nepřináší zhola nic, jen trošku naivní sen o dobrých lidech a prázdné situace. Tohle už tu bylo tolikrát, takže figurky vyřezané z překližky záhy začnou nudit. Protivně zbytečný odvar, ve kterém leccos zachraňuje poměrně slušný soundtrack.. Holt, Renée si finančně polepšila, tolik jí to nebolelo a diváci jsou přeci až na druhém místě!! ()

jane1106 

všechny recenze uživatele

Perfektní průměr ve všech ohledech a to myslím pozitivně. Film tak dokonale šlapající ve vyjeté stopě romantické komedie, s nijak nevybočující režií nebo jakýmkoli jiným formálním prvkem, že jsem si upřímně řečeno oddechla. Obávala jsem se, že to dopadne daleko hůře, ale kromě veškerých klišé opravdu není nic, čím by se tahle Holka z města mohla zprotivit. Renée je nad očekávání snesitelná, nepitvoří se, nenafukuje, ani příliš nešpulí a i přes tu relativní prázdnotu a šablonovitost je její postava Lucy vcelku sympatická. "Zálesácký" Harry Connick Jr. a ostatní vesničtí balíci neškodně přizvukují. Do předvánoční nálady mi tato zasněžená oddechovka pěkně zapadla. ()

Reklama

sidzej 

všechny recenze uživatele

Priemer po každej stránke. Renée Zellweger starne (tak trochu začína pripomínať Dianne Wiest), humorné vsuvky veľmi nefungujú, príbeh je značne neoriginálny a film ako celok veľmi rýchlo vyšumí z hlavy. Napriek tomu to nebola strata času a oceňujem fakt, že film priveľmi nenudil. Skrátka nenáročná oddychovka na jedno použitie. 50% ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantická komédia. Typický scenár - slobodná žena z veľkomesta príde do diery na "konci sveta", kde ju spočiatku nikto nemá rád, lebo je proste iná. Ale postupne sa s domácimi zbližuje, nadväzuje vzťahy, a napokon zapadá. Medzičasom prichádza nevinná zrada a všetko čo budovala zrazu padá a treba začať odznova... To všetko samozrejme sprevádzané románikom prerastajúcim do Lásky. Neviem ako vy, ale ako náhle vidím Renée Zellweger v romantickej komédii, nedá sa mi nespomenúť na Briget Jones a následne to porovnávať. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky protože mám ráda romantické komedie, i když se třeba nepovedou, což je tenhle případ. ___Začátek je ještě poměrně svižný, i když předvídatelný i divákem, který byl v kině jednou v životě. Ambiciozní obchodnice z velkoměsta se střetne v názoru na život s rázovitými obyvateli městečka, kteří sice nenosí značkové oblečení, ani nemají přijatelné konfekční velikosti, ale zato mají srdce na pravém místě. To dá rozum, že otrlá byznysmenka v jejich láskyplné péči roztaje. ____ Setkání s příštím mužem snů je také nasnadě. Nejprve se chytnou tak demagogickým způsobem o roli kapitalistů a dělníků, že by se za to nemusel stydět ani Lenin v případném duelu s Henry Fordem. ____ Inovativní jsou snad jen dvě scény - čůrací z lovu (i když tady si Renée zopakovala nešikovné kreace Bridget Jonesové) a závody v pití, které (a to trochu osvěžující je) nekončí totálním zlitím hlavní hrdinky za pobaveného přihlížení starousedlíků. I když, tady jakoby se scénárista lekl svého novátorství a pro jistotu jeden alkoholový rauš hrdince připsal v pozdější scéně. ____ Druhá polovina už je vysloveně zoufalá snaha o dosažení konce, bez nápadu, dokonce bez snahy o vtip. Sbratření byznysmenky a jejích podřízených ústí v geniální nápad, že chudý pracující lid vytáhne z nouze společné vlastnictví výrobních prostředků. ____Když pominu dějinou zkušenost, tak tohle známe z filmu Hej rup, kterému se vzhledem k době jeho vzniku ještě dalo uvěřit, že to myslí upřímně. /16.6.2010/ ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)
  • I když pro "zimní" část natáčení měla Renné kaskadérku, všechny scény točila osobně. (Kamkon)
  • V traileri stratí Lucy (Renée Zellweger) pri jazde na ľade jazera kontrolu nad svojim autom a dostane šmyk. Táto scéna sa však vo filme neobjavila. (misterz)

Reklama

Reklama