Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní karaoke ukazující místo pěveckého umění povětšinou krákorání, chroptění, dýchavičnost či náběhy na infarkt. To by ještě nebylo tak hrozné, kdyby nebylo rozhovorů vedených Sabinou Laurinovou a Pavlem Trávníčkem. Obzvláště druhý jmenovaný dokázal vnést do dialogu tolik tuposti, pitvoření a slizkosti, že jsem se cítil trapně i za něj. Pokud by si dramaturgové dali práci se sehnáním kvalitního hudebního doprovodu a trochou stylizace soutěžících, mohlo by jít o poměrně zajímavý pořad, takovou každotýdenní instantní superstar. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pořad si pamatuji hlavně ze svého dětství. Párkrát jsem si ho však zopakoval i jako starší, když ho TV Nova vysílala v nočních hodinách. Schéma pořadu je jednoduché. Na ulici se posbírá pár feťáků, alkoholiků, či bezdomovců, kteří se přemluví k zazpívání. Někdy se sejde vhodná hvězdná konstalace a do studia zavítá i člověk, který splňuje všechny 3 aspekty najednou. Jakási umělecká porota je potom hodnotí. Myslím si, že pořad už někdy viděl snad každý. Občas zavítá zajímavý porodce. Rozhodně se mi pořad zamlouval více než všechno to hledání superstar či talentů v netalentovaných lidech. Pěkné 2*. ()

Reklama

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Král antipatie Trávníček s hloupou husou Laurinovou a idiotskými, nezaměstnanými ""zpěváky"" (dvojité uvozovky, protože jedny byly prostě málo), kteří se právě vyrojili ze sprch a běží vstříc slávě před kameru. Hodnotící hosté, bojící se vyjádřit svůj pravý názor, nuda, trapnost, zoufalství... 0/10 ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak si mohl Vladimír Železný někdy stěžovat na to, že ostatní televize kopírují TV Nova. Tento pořad je jen vykrádačkou Caruso Show z Primy. Jediný rozdíl spočívá v počtu porotců a bodovém ohodnocení. Velké poděkování ale zaslouží CaryMaryFuck, který na YouTube nahrává ta nejpříšernější vystoupení "zpěváků z ulice", čímž znovu vyplouvá na povrch to, co (ne)mělo být zapomenuto. (454.) ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ufff... takový předskokan Superstar po českém způsobu. S podobným formátem se nedokázalo tehdy vůbec pracovat a podle toho to vypadalo. Viděl jsem jen pár dílů a málokterý se dokázal vyhnout trapnosti. A to nemyslím jen trapnosti soutěžících, ale vůbec celého formátu, kdy se smích dostavoval vždy nechtěně. Za Trávníčka s Laurinovou zvedám hodnocení na jednu hvězdu, ale víc dát nejde. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama