Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boj mezi kočkami a psy byl, je a bude věčnou součástí tohoto světa. Prohnaná Kitty, zlá kočka bez chlupů, bývalá špiónka organizace MŇAU, ale zašla příliš daleko. Má v plánu uvést do provozu ďábelské zařízení, které pojmenovala Volání divočiny. To vyšle speciální zvuk a poblázní všechny psy na celém světě. Ti napadnou své pány a skončí v útulku, ne-li hůř. Tváří v tvář této hrozbě se kočky a psi snad poprvé v dějinách spojí proti společnému nepříteli. Podaří se jim zachránit sebe - a své milované lidi - před globální kočičí katastrofou? Připravte se na akční komedii, ve které budou chlupy lítat! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (106)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Hloupé ale chvílemi zábavné pokračování hloupého filmu, který je primárně určen pro mladší část publika. Dětská část se určitě výborně pobaví a některé části jim přijdou i dost napínavé ale pro ostatní film nabízí příliš málo a parodování "Jamese Bonda" a "Mission:Impossible", (o "Mlčení jehňátek" se raději nevyjadřuji) které děti nepochopí, určitě rodiče nepřesvědčí o tom aby se na film se svými ratolestmi podívali. Ale závadné to určitě není. ()

johhny007 

všechny recenze uživatele

Tento film nesoudím s 1 dílem , protožem se na něj chystám a ještě jsem ho neviděl , ale musím říct , že když to má být komedie tak jediné co mi tam přišlo dobré byl 1 gag no a to vše a jinak musím říct , že se mi líbil dabing Petr Rychlý jako hlavní představitel se mi líbil , jelikož ho mám zafixovaného z Marmaduka jinak trochu suchárna - průměr ()

Reklama

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Od filmu jsem vůbec nic nečekal, první díl jsem kdysi viděl na Nově a byla to dost průměrná záležitost. Takže pro mne bylo nesmírným překvapením, jak skvěle jsem se bavil (a haranti evidentně taky nechrněli). Příběh není nijak extra složitý a už vůbec není nutná znalost předchozího dílu, avšak to co film povyšuje nad průměr, jsou všemožné intertextuální (není to rajcovní pseudointelektuálské slovo?) odkazy na bondovky (plus další filmy jako Batman, atd.), hlavně úvodní scéna s titulky je absolutně dokonalá. Snímek je uváděn v kvalitním českém dabingu a potěšilo angažování Pavla Soukupa na postavu "Hanibala" Zvonečka, ssss. ()

Incantator 

všechny recenze uživatele

Ďalšie filmové dobrodružstvo, ktorého hlavnými hrdinami sú najobľúbenejší domáci miláčikovia - psi a mačky. Film však tentokrát nepohoršuje ani priaznivcov mačiek, keďže na rozdiel od prvej časti patria aj ony medzi kladných hrdinov (spolu s jednou myšou týranou Kitty Galore a jedným holubom s dlhým vedením). Arcizloduchom tohto dielu je Kitty Galore, ktorá je však obzvlášť nesympatická, i keď pri hlbšom nahliadnutí zisťujeme, že i ju život pred úskaliami nešetril. Nepochopila však, že škaredý vzhľad neznamená skazenú dušu a radšej zavrhla i tú svoju... Tak či tak, raz by sa záporným hrdinom mohol stať aj pes... V každom prípade, tentokrát ním nie je, avšak spolupráca a snaha o vzájomné pochopenie oboch zvieracích druhov je spracovaná pekne, čo kvalitu filmu značne pozdvihuje. Inak príbeh ničím výnimočným nie je, úvodná sekvencia s titulkami akoby z oka vypadla začiatkom filmov s agentom 007 a i niektoré ďalšie scény sú vedené v podobnom duchu. Hlavní hrdinovia sú síce v počítači vytvorení dobre, avšak záverečná bojová scéna bola dosť nevýrazná a 3D verzia filmu v niektorých častiach skôr uškodila než pomohla. Mačky a psi 2 sa spôsobom spracovania značne odlišujú od prvej časti, čo ale v bode spomínanej medzidruhovej spolupráce vôbec nie je na škodu. (11.8.2010) ()

mikulíšek 

všechny recenze uživatele

Natočit neanimovaný film primárně pro malé děti, tak aby příliš nesral dospělý doprovod, je velmi obtížné. A zde se to vcelku povedlo. Důvody proč film nedopadl tak hrozně, jak by se dalo očekávat jsou prosté. Jedná se o druhý díl, takže není nutné nic zdlouhavě vysvětlovat a ospravedlňovat. Vizuální stránka není odpudivě laciná, takže i složitější scény jsou vcelku koukatelné. Tvůrci si jsou vědomi cílovou skupinou a toho, že se jedná vlastně o strašnou pitomost, což jim dodává notné odvahy, takže se mohou náležitě vyřádit. A výsledek je vcelku zajímavý. Totální bláznivost, kde jakákoliv snaha o alespoň nadsázkovou realističnost vyvěsila bílou vlajku, a tak zbyla jen nekončící špionsko zvířecí ujetost. Bohužel celkovou odvázanost kazí drobná zaškobrtnutí v už tak jednoduchoučkém příběhu, takže zvraty, i přes to všechno, působí trochu šroubovaně. A proč film tolik neotráví ani dospělého diváka?.. protože je protkán odkazy na nejrůznějšími bondovky, thrillery apod., což v psím a kočičím podání je opravdu zábava. Zkrátka... není to film pro odrostlé, ale dá se na něj koukat a možná se i bavit. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Tank, který má MEOWS chránit před psy, má na boku nápis PU55, což odkazuje na slovo „puss“, které v angličtině znamená „kocour“. (LindaKola)
  • Chris O'Donnell (Shane) a Sean Hayes (Mr. Tinkles) sa obaja narodili 26.6.1970. (Niles)

Reklama

Reklama