Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

Avari.73 odpad!

všechny recenze uživatele

Propagandistický škvár tvářící se seriózně. Je jasné, že jako někteří politici i moderátoři (že Kubale) jsou často na US ambasádě pto instrukce. V poslední době ty novinářský hovna začínají nabírat na síle (US konvoj, US útočné války, migrace atd atd.) Pražská kavárna kolem Havla si mne ruce. Dřív ČT lidem předkládala "pravdu" z Moskvy a nyní z Washingtonu. Smutné, kolik lidí to ještě neprokouklo. ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Profesionální zpravodajský pořad. Jen by stačilo původních 30 minut místo nynějších 45 a nové "interaktivní" provedení pořad nijak nezlepšuje. Přes tyto výtky jsou Události vysoce kvalitní zprávy, které nemají u nás konkurenci. A že to je zmanipulované jak zde někteří píšou? Prosím vás, nežijeme přece v KLDR... ()

Reklama

Matamoroz 

všechny recenze uživatele

Zpravodajský mainstream, který zůstává na povrchu, je zkratkovitý (často v tom co by naopak měli více rozebrat), víceméně sluníčkový a každý, skutečně každý den je zařazena povinná desetiminutovka z nemocnice s ilustračními záběry alá Nemocnice na kraji města :-) Blbostem z české kotliny, které by šlo spláchnout za dvě minuty věnují stejnou nebo větší pozornost než tomu co se děje ve světové politice...40% ()

Hoomig 

všechny recenze uživatele

Sledovat zpravodajství na nějakém jiném kanále prakticky nemá smysl. Skutečnost, že se jedná o jediné kvalitní zprávy však nesnižuje jejich kvalitu, která je dle mého názoru opravdu na té nejvyšší úrovni! Když je navíc uvádí překrásná Aneta Savarová jedná se nejen o kvalitní přísun informací, ale i o pastvu pro oči :) 100 % ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

O ždibec lepší, než zpravodajství televize N@VA a Prima (jejichž rozdíly jsou pod moji rozlišovací schopnost), především ve formátu a úpravě. Ale se spisovnou češtinou už si nikdo hlavu neláme ani tady, mnoho uváděných zpráv by patřilo do jiného pořadu, než do hlavního zpravodajství (ale do kterého, když ČT všechny schopný programy likviduje) a taky se tu už rozmáhá senzacechtivost (zatím opatrně) a ten debilní zvyk hlásit vše odevšad živě, ať je to sebevetší konina. Je bezva mít živej vstup z hradu, když to setkání šašků, o kterým to je, se koná za pár hodin. Živé vstupy také vyžadují nabrání nových moderátorů a mezi těmi je to bída. Když mají mluvit do kamery, sotva se umí ...ehm... vymáčknout, ehm ehm, ale na štěstí mají připravenou vždy nějakou tu ukázkovou reportáž dle šablony, bez invence s klasickými slovními spojeními. V ní je pak nejlépe představit příběh nějakého toho pana Jardy nebo paní Aleny, jací jsou to chudáci. O již bežné praxi vkládání reklamních zpráv na vlastní nebo spřátelené produkty mezi reportáže psát nebudu. EDIT: Odebírám tu jednu jedinou. Mám psát důvody nebo vás taky baví vložené reklamy a veledůležité reportáže o tom, jak pan Franta nenakoupil dle svých představ a kolik bylo loni svateb? ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Během Událostí vysílaných 18. 11. 2011 přestalo fungovat spouštění obrazových příspěvků. Události tak musely být ukončeny po 19 minutách. Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly ale odvysílány bez technických problémů. (David7)
  • Během Událostí vysílaných 18. 8. 2012 nastal technický problém – šlo o selhání pultu ve zvukové režii. Na konci Událostí (byly ukončeny předčasně) bylo slyšet, jak Jakub Železný říká: „Ty k*ávo, už jsem zažil ledacos.Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly odvysílány z Velína namísto virtuálního studia. (David7)

Reklama

Reklama