Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavné večerné športové spravodajstvo verejnoprávnej Českej televízie. (oficiální text distributora)

Recenze (144)

Dzvandzi 

všechny recenze uživatele

Nejlepší sportovní zprávy na českých tv stanicích.Vždy rychle,dobře a aktuálně informují o sportovním dějství z celého světa.Také jsou zde lidi,kteří tomu rozumí a jde poznat,že text nemají naučenej vzpaměti,jako se to děje na nejmenovaných českých tv stanicích.Nemám co zde vytknout a pořad sleduji,takže hodnocení je jasné ;) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Branky, body, vteřiny" - Góly, body, sekundy. Priekopník všetkých športových, televíznych relácii vysielaný už od roku 1956 v dnes už neexistujúcej Československej socialistickej republike. Jedným z mála osviežení v šedivom, ideologicky zameranom programe, monopolnej štátnej televízie bol aspoň šport. Táto pravidelná publicistická relácia prinášala dôležité aktuality zo svetových športovísk, a prináša ich dodnes. *** ()

Reklama

closed.eye

všechny recenze uživatele

Vysvětlí mi někdo, proč ve FILMOVÉ databázi dochází k hodnocení TV pořadů? Jev, kterej nechápu. V minulosti jsem nějaký pořady ohodnotila, sypu si proto popel na hlavu a slibuju, že už to nikdy neudělám, protože si myslím, že profily pořadů snižujou úroveň serveru - očekávám od něj zkrátka zaměření výhradně na film, maximálně seriály... ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

V porovnání s konkurenčními českými stanicemi asi nejlepší sport. Nicméně občas informují o pro většinu lidí nezajímavých výkonech českých sportovců a jisté nadržování je také na denním pořádku. Ale asi to tak má být. *** Ve zkratce: Český rekreační běžec Kamil Rychlonožka se umístil na vynikajícím 45. místě divizního běhu v Běhounovicích. Gratulujeme. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ten se zranil, tomu se nepostavil, ne, mělo tam být toho nepostavili, ta smrděla na kurtu dvě hodiny, pak smrděla i mimo něj, protože se neosprchovala, ti vyhráli, ti obraceli západ, vlastně zápas, ti prohráli v poslední kundě, vlastně sekundě. Pořád dokola. Tenhle souhrn je tak nudně splácaný, až bych raději Nově dal za jejich zpravodajství tři * . Není tady žádná pořádná grafika, ani něco pro zatraktivnění relace. Moderátorka je buď široká v ramenou, že by mě snědla po obědě, a moderátor vypadá jak starý mladý z mlýna. Co jiného můžu dát než 0%. Já bych ty moderátory rovnou vyhodil všechny, pořad zrušil a hotovo. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • V roce 1980 dochází k přejmenování pořadu, slovo „vteřiny“ nahrazuje „sekundy“. Z důvodu změny názvu přijetím systému jednotek SI („Le Système International d'Unités“) roku 1974. V lednu 1993 se Česká televize vrací k tradičnímu názvu se slovem „vteřiny“. (sator)
  • Většina původních starých reportáží je nenávratně ztracena - zplesnivěla a byla skartována. (sator)
  • Po autorovi původní znělky bylo nutné značně pátrat, než se podařilo zjistit, že jím byl Štěpán Koníček. Znělka je neuvěřitelná tím, že jako jediná zůstala na obrazovkách od roku 1956, přestože později mírně upravená. (sator)

Reklama

Reklama