Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (295)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Zvířecí komedie o zaměstnanci zoologické zahrady, který dokáže mluvit se zvířaty. Zní to jako ohrané téma pro rodinné komedie. Konec konců to tak je, ale celý film je pojatý modernějším způsobem, proto se mně místami stávalo, že jsem se docela bavil. Nebylo to sice na úkor herců, ale samotných zvířat. Opice byla suverénní, ti dva medvědi tvořili skvělou dvojku stále se hecujících bratrů, ale kdo vyhrál na plný čáře, byla gorila, která brutálním způsobem dokázala zapařil v baru :-) Prostě ty zvířata mě dokázaly bavit po celou dobu, proto jsem v podstatě spokojenej. Kdo ale nemá rád filmy tohoto typu, raději, ať se mu vyhne. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tlupa mluvících zvířat radí dobrosrdečnému ošetřovateli jak získat srdce anorektické čuby, i když všichni návštěvníci ZOO už od vstupní brány ví, že si svou mrkvičku nechává pro černou gazelu.. Tímto bych chtěl poděkovat panu Sandlerovi, který se od poslední role docela zmenšil a zchlupatěl, že mi domluvil návštěvu doktora Dolittlea s uspávací injekci.. P.S.: Ta malpa kapucínská hraje v poslední době ve více filmech, než Cage a co si budeme nalhávat, lépe než on.. ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Na filmek jsem se opravdu hodně těšil, hlavně tedy kvůli mému oblíbenému Kevinu Jamesovi, a zároveň díky skvělým hercům (v tomto případě daberům) jako Adam Sandler, Sly, J. Favreau atd.) Tady však nastalo neskutečné zklamání, jelikož jsme se dočkali pouze českého dabingu (byť dobrého, ale originál je originál). Celkový film je pak ze začátku dost nudný, rozjíždí se až někdy za půlkou, a ani hudba či skvělý Kevin James to na lepší výsledek než 65% nedostanou. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Jakoby se režisér nedokázal rozhodnout, jestli se to bude víc líbit dětem nebo těm starším. Prostě dort od pejska a kočičky. Mluvící zvířátka u našich prcků moc nezabrala a ta část pro dospělé přišla nanicovatá zas mě. Evidentně filmu uškodilo i to, že jsem ho viděl v češtině a neužil si tak Stalloneho a spol.. ()

TeeAge

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Nick Bakay, Rock Reuben, Kevin James, Jay Scherick, David Ronn | Hudba: Rupert Gregson-Williams | Produkcia: Todd Garner, Kevin James, Adam Sandler, Jack Giarraputo, Walt Becker | Distribúcia: Metro-Goldwyn-Mayer, Columbia Pictures | Štúdio: Happy Madison Productions, Relativity Media | Rozpočet: 80 miliónov $ | Tržby: 143,185,732 $ || ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)
  • Chytrá opice, přesněji malpa, není v Hollywoodu žádným nováčkem. Ve skutečnosti se jmenuje Crystal a mohli jsme ji vidět například ve filmech Noc v muzeu (2006) nebo Pařba v Bangkoku (2011). (Prochy38)
  • ve scéně, kdy Griffin nasedá do žlutého Lamborghiny, nastartuje ho a šlape na pedál, je v záběru jasně vidět, že nejsou klíčky v zapalování, přitom motor hlasitě běží (Timak)

Reklama

Reklama