Reklama

Reklama

Pařba v Bangkoku

  • USA The Hangover Part II (více)
Trailer 1

Od Dougovy bláznivé rozlučky se svobodou uplynuly už dva roky. Nyní je na řadě Stu. Jeho nastávající ženou se má stát imigrantka Lauren z Thajska a celá svatba má proběhnout v Bangkoku. Stu si uvědomuje, jaké problémy by při jeho rozlučce mohly nastat, a tak nesouhlasí s účastí divokého Alana. S tím ale nesouhlasí Doug a Phil, a tak tedy na svatbu vyráží celá partička společně. Už při předsvatební večeři dochází k potížím, otec nevěsty řekne Stuovi, že je příliš povrchní a nevýrazný, že takového muže si pro svou dceru opravdu nepředstavoval. Aby zaplašil špatné myšlenky, tak Stu vyrazí s kamarády na pláž k táboráku, což se jeví jako nevinná zábava. Ráno se ale Phil, Stu a Alan probudí ve špinavém hotelovém pokoji v Bangkoku, aniž by si pamatovali jedinou věc z předchozího večera. Jediným z celé party, kdo zůstal, je Doug, který má za úkol krýt kamarády do doby, než se vrátí na svatbu. Stu má na obličeji stejné tetování jako Mike Tyson a Alanova hlava je pro změnu oholená až na kůži. To nejhorší ale teprve přijde. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (1 321)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Lepší než "jednička"! Více Phillipsovské = více crazy! Sex, drogy, a ostřejší nadávky - přesně to charakterizuje novou nálož nezapomenutelné filmové pařby s nadmíru sympatickými charaktery (v čele s Cooperem, pochopitelně). Scénka s kotvou to celé pozvedá na nepředstavitelně vyšší úroveň - Galifianakis je bezesporu absolutně nejdebilnější postavou hollywoodského průmyslu! Na tohle mi prostě nestačí superlativy... smál jsem se od začátku (!) do konce, jízda to byla parádní a hlavně: NEZAPOMENUTELNÁ! P.S. Viděno za střízlivého stavu bez užití drog. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ach jo, to jsou mi zase plačky erudovaných filmových kritiků! "Úplně stejné, jako jednička, vykrádačka, kopie, nechutný plagiát, blá, blá, blá....". To jste jako čekali, že tentokrát se hoši nezjebou do bezvědomí a budete celý film čumět na kultivovanou thajskou svatbu s dokonalým psychologickým rozborem všech hostů, kde se na závěr jen někdo decentně poblinká, protože to přehnal s punčem?? Tak to jste žhaví kandidáti na Trierovu Melancholii! No, to jsem možná trochu přehnal, takový trest by byl i pro vás kapku brutální a nehumánní. No, ještě to mohlo být třeba sci-fi (Pařba v Proxima Centauri) nebo rozmáchlý historický spektákl (Pařba u Little big hornu), že ano! Co je, kurva, na tom, že autor nezměnil úspěšné schéma? Prostředí je jiné, frky jsou mnohdy lepší a dokonce se povedlo udržet od trapností i toho hnusného, řeckého buzeranta, což považuji za malý zázrak. Doporučuji si před trojkou objednat nějakou tu rozkošnou, přičmoudlou transku, co by vám pořádně protáhla vaši kritickou mysl!! ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.0/10] | me: Pokračovanie založené na špinavosti a nekonečných možnostiach Bankoku, práve kvôli ktorému ide o lepši film než bol predchodca. Štýl humoru je samozrejme vystavaný na rovnakých základoch ako predtým, lenže tento krát sa to všetko točí v bezhraničnej špine Bankoku, ktorý filmu dodáva úplne iný rozmer. V Bankoku aj nemožné je možným a tak scény, ktoré v jednotke pôsobili prehnane tu pôsobia akurát. Nemôžem povedať, že film celých 102 minút baví, sú v ňom aj slepé nevýrazne časti, ale pocit celkovej nudy určite neprichádza, pretože aj slabšie miesta vždy nejako vyšperkuje a odľahčí Zach Galifianakis, vďaka ktorému je táto komédia tým čim je. Ostatní herci a prostredie mu slušne sekundujú. Je to proste špinavšie a tvrdšie pokračovanie a viac mu to takto sekne. When a monkey nibbles on a penis, it's funny in any language. [3 a pol *] ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pařba v Bangkoku není taková totální cyber smažba jako v Las Vegas, ale i tak to stojí za to a trojička Cooper, Helms a hlavně geniální debil Galifianakis to rozjížděj opět ve velkým a já se opět skvěle bavil u jejich jízdy v Asii a vůbec mi nevadilo, že se v podstatě v malý obměně odvíjí dost podobnej příběh jako v jedničce. Ono by stejně bylo jen na škodu změnit styl a zápletku. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Shadwell: Jenže Stu není hybatelem děje, tím je totiž Alan (Galifianakis), tedy psychopatický idiot. Veškerý šílenosti, které Stu provede, jsou důsledkem alkoholu a drog, takže on v sobě možná má nějaké vnitřní démony, ale pokud ano, tak sám od sebe by je takhle asi nevypouštěl. K tomu mu dopomůže až jeho dobrý retardovaný kamarád Alan. Spíše si však myslím, že je to právě úplně obyčejný nudný člověk, který se pod vlivem dopustí ledasčeho - jako všichni lidé, když nad sebou ztratí kontrolu. Tvůj komentář zní zajímavě, ale je mimo. ____ K filmu: Zatímco "Pařba v Las Vegas" působila relativně svěžím dojmem, "Pařba v Bangkoku" je ztělesněním všeho, co je na Hollywoodu špatně. Jak tím, jak jsou si ty filmy podobné, tak tím, čím se liší. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (39)

  • Ve scéně, kdy Stu (Ed Helms) odhalí své tetování na obličeji, se Bradley Cooper (Phil) neudržel a začal se smát. Režisér se rozhodl tento moment ve snímku ponechat. (Taninaca)

Související novinky

Pařba pokračuje v Evropě

Pařba pokračuje v Evropě

02.06.2011

Todd Phillips se ještě před premiérou Pařby v Bangkoku nechal slyšet, že uvažuje o trilogii. Studio Warner Bros. mu to bezpochyby rádo umožní, hlavně poté, co druhá kocovina sesbírala ze světových… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Tak co dál, Shyi?

Tak co dál, Shyi?

05.07.2010

Kauza Poslední vládce větru už se k vám zřejmě donesla. Celovečerní hraná adaptace populárního anime seriálu sbírá za oceánem extrémně špatné recenze. Kritici se předhánějí ve vymýšlení vtipných… (více)

Pařba bez Vegas

Pařba bez Vegas

02.12.2009

O tom, že jeden z nejvýdělečnějších letošních filmů se dočká dvojky, jsme už psali. Pravda, ani jsme nemuseli – když nějaký snímek stojí 35 milionů a vydělá jen v kinech 460 milionů dolarů, je… (více)

Reklama

Reklama