Reklama

Reklama

Méďa Béďa je legendárním obyvatelem Želéstonského národního parku. Statný medvěd se celé dny baví tím, že okrádá turisty o svačiny, a nyní si stanovil nový úkol. Svého mladšího kamaráda Boo Booa se rozhodl naučit, jak se zmocnit piknikových košů plných lahůdek. Na Béďovo úřadování nezabírá ani neustálé přesvědčování správce parku Smithe, aby se populární medvídek choval k návštěvníkům slušně. Jednoho dne přijíždí do parku milovnice přírody Rachel, která chce o Béďovi, jeho vynalézavosti i schopnosti mluvit natočit dokument. Nikdo ale netuší, že místní starosta Brown má s parkem zcela jiné plány - hodlá ho totiž zavřít, vykácet a pozemky draze prodat. Vydělané peníze chce využít k zaplacení své kampaně a neúspěch akce na záchranu parku chce svést právě na Méďu Béďu... (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (268)

Kryton 

všechny recenze uživatele

Blbost na kvadrát! Tohle je přesně ten důkaz, že animovat a přetvářet se klasické animované přiběhy nemají. Jednak to do rukou dostali lidi co sotva prolezli mateřskou školkou. Tipuji, že si jí do svých 18ti tak desetkrát zopakovali. Animace děsná, nechat to celé klasicky animovat by vyšlo levněji a líp. O tom, že Anna Faris zde celou dobu hraje a tváři se jako jelen se střevní chřipkou nemluvě. Průser se vším všudy! ()

bloodline 

všechny recenze uživatele

Dehonestujúce znesvätenie "Méďu Béďu" (ako ste na tento "preklad" bratia Česi prišli?), aneb filmová samo/vražda, ktorá Vás donúti ľutovať vlastné oči. Dúfam, že sa nechystá pokračovanie tejto primitívnosti, ktorá mi svojou hlúposťou po (skoro) všetkých stránkach pripravila o hodinu kratší život. Kde sa dá reklamovať môj zabitý čas? ()

Reklama

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Krásně vtipný film, přitažený za vlasy a taky docela naivně absurdní, ale na totální odpočinek od veškerého zla, kterého je tento svět plný, jsem si to opravdu nadmíru užil. Navíc miluju přírodu a v tomhle filmu jí bylo docela hodně. Co se týče celkové kvality je to béčko, ale mé dětské duši se to líbilo až nezdravě hodně. Až se možná sám sebe trošku bojím.... No.. Nevadí... (Bu bu bu).......... áááááááááááááááááááá pryč! ()

standsiller 

všechny recenze uživatele

Jedna hviezdička len kvôli tomu, že mám v úcte jeho animovaného predchodcu. Toto je len typický americký rodinný "oooo" film". Deťom sa sem tam navlhčia oči a pár krát sa možno i zasmejú, ale určite si medveďa Yogiho neobľúbia. Neoriginálna hudba ( až na príjemné prekvapenie Journey - don´t stop believing ) a humor postavený na "fackách" ( od konárov...) a medveď babrák - nudný babrák . Mňa to nebavilo. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

S kresleným seriálovým Méďou Béďou jež doprovázel mé dětství, jako spousta výborných animovaných seriálů se to nedá srovnávat. Béďa a Bubu mě docela bavily, i když moc prostoru zde nedostali. Ale to samé se nedá říci o ostatních hercích kteří byli otravní a nudní. Věřím že děti si určitě najdou své a pobaví se. Sečteno podtrženo podprůměrný film. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (6)

  • Dan Aykroyd se vyvaroval poslechu dabingu Médi Bédi v původním kresleném seriálu. Chtěl klasickou postavu pojmout co nejvíce po svém. (ČSFD)
  • Keď pomocný správca parku pripúta Yogiho k stromu, v každom zábere si môžeme všimnúť pripútanú inú labu. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama