Reklama

Reklama

One Man Show

(pořad)

Obsahy(1)

Tohle je ta největší SHOW na českém internetu! Nic podobného tady nikdy nebylo. Internetový diktátor Kazma Kazmitch společně se svou bandou zlosynů dobývá svět. (Stream.cz)

Recenze (168)

kingik 

všechny recenze uživatele

Nejednou si soudný člověk pomyslí, jestli ten "slavný" Kazma vlastně fakt něco umí. Jestli je to provokatér, (úmyslný) blb, pozér, chvástal, erotoman, kokot, trapák a výčet toho, co by mohl být, by byl jistě úctyhodný. Stejně by se tím nic podstatného nezměnilo. Kazma Kazmič, jak si obsedantně říká, by zůstal stále tím "pochybným" moderátorem ze Streamu, který tam, zřejmě z čiré nudy, zaplácne i splácne desetiminutovku se známou osobností. Důležité je poznání, že se z toho "randevous" vlastně divák nic nedozví a je to v podstatě celé o píčovinách. Ano, Kazma to shodí do své mimořádně osobité roviny, kdy ho vlastně nebaví vést tradičně upjatý rozhovor o pracovních i kariérních úspěších pozvaného hosta, ale že zkrátka a dobře musí neustále pičovat. Jeho vlastně ani odpovědi nebaví, na běžném formátu rozhovoru jeho pořad nestaví. Je to vše posazené do roviny antitalk-show, do které jde každý host na vlastní nebezpečí. Kazmova síla je v cílené provokaci, ostatně v tom je kadet, a nic si nenalhávejme, každý čeká, co se ve studiu, případně mimo něj, posere, co hodí Kazma přes"hranu" a tím pádem vzrůstá šance, že host je vyveden z míry, a v tom lepším případě se naštve, v tom horším odejde. Moderátor přesně ví, jak zapůsobit, avšak občas tlačí poměrně méně přizpůsobivého hosta až moc křečovitě do kouta. Výsledkem je třeba i nevtip, což v Kazmově případě není žádný problém. Je neochvějně přesvědčen, že je za každou cenu vtipný. Dost záleží, kdo mu do studia přijde. Pokud je to někdo hodně respektovaný, je s Kazmou poněkud zle, protože ten se rozmýšlí, jestli takového váženého hosta rozhodit a znemožnit. Tím vznikají poměrně nudné díly, které dohromady nic zvláštního nepřinesou. Pak je však kategorie kontroverzních a nebo nějakým způsobem zajímavých hostů. A to je přesně Kazmova parketa. V tu chvíli se z něj stává nezvladatelný živel, který má jediný cíl a to dostat "vypečeného hosta do úzkých, vypreparovat ho, tímto tahem se většinou k divákům dostane nějaký výborný díl, který fakt baví. Kazma zřejmě nikdy nepřejde práh svého stream působiště, a pokud zůstane ve formě a nebude ze sebe dělat vědomého trapáka, ale trapáka, co umí pobavit, tak je jeho moderátorská disciplína tou hlavní atrakcí na show pouti. 60% ()

Kalda69 odpad!

všechny recenze uživatele

Narazil jsem na tento ukaz ceskeho Streamu diky jeho hostu Michaelu Winslowovi, celkem to uslo (hlavne diky Michaelovi) ale kdyz jsem pustil jiny dil, byla to doslova katastrofa a nemuzu pochopit, co se na tomto individuu muze lidem libit. Za me rozhodne palec dolu a nikdy vice, protoze snazit se byt vtipny za kazdou cenu neni moje vize zabavy. ()

Reklama

asdfasdf 

všechny recenze uživatele

Je to asi první pořad, který jsem na Streamu začal sledovat. Můj první díl byl ten, kdy se Skejpr dostal do Prostřena (a tento díl byl asi ze všech nejlepší) a postupem času jsem se začal dívat i na starší díly. Musím říct, že je to velice zábavná show, ale některé věci jsou třeba přehnané (třeba výběr nového střihače) a některé díly jsou i málo uvěřitelné ('' výlet '' do Ruska) Jinak je to ale dost zábavné a většina, zvláště zvláste dílů od roku 2017, vypadá celkem uvěřitelně a jsou velice dobře udělané. Doufám, že budou i nadále vycházet SMYSLUPLNÉ díly, u kterých se nebudu muset pozastavovat a říkat si nad nimy, že je to úplně blbé a nemožné. Též se mě líbí, že v poslední době si nědělá jenom z něčeho prdel, ale poukazuje na různé problémy. . . . PS.: Jinak OMS jsem tady na CSFD hodnotil jako 4000 uživatel!!!!! : ) ()

Steve5cz 

všechny recenze uživatele

Kazmu Kazmitche sleduji od jeho počátku a jeho show za tu dobu ušla velký kus cesty. Tohle je vlastně příběh mladého kluka, který si umanul, že se stane slavným a pokud to dobře půjde, tak i bohatým. Kazmovi nemůže nikdo upřít kreativitu a sebevědomí. Některé díly jsou naprosto super, ale některé díly byly o dost slabší. Líbí se mi, že Kazma ví, co se mu nepovede a dokáže nejen kritizovat sám sebe, ale také přijmout kritiku od svých hostů, kteří ho nejednou poučovali o základech moderátorství. Za tu dobu co Kazma uváděl OMS udělal na internetu docela dost velké rušno. Namátkou aférky s Aquilou, Rytmusem, ale i naposledy s Jirkou Krampolem, která s OMS ale nesouvisela. Když se na to podívám, tak musím konstatovat, že to Kazma dokázal. Pomalu se stává známým člověkem a tím pádem trochu kvalita OMS upadá a kdoví jak dlouho ji ještě bude vyrábět. Dávám 4* za to, že show je plná nekorektního humoru, provokace známých celebrit a opravdu dobrých vtipných situací. ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Kontroverzní pořad, který nemá nic společného s morálkou, jde o prosté rozhazování peněz a byznys. Pozitivní jsou jen zajímavé nápady, které na něco upozorní nebo dají nějaký impulz a koukatelné ztvárnění. První řada byla totální nesmysl a debakl, na který se nedalo koukat. Druhá řada je konečně na profi úrovni, i když často je to opravdu zbytečně rozhazování peněz. Hodnocení: 55 % ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Pořad se natáčel v bývalé střižně ve sklepě na Vinohradech. (janekrubes)
  • V podcastu Hype-Cast (od r. 2022) Eddie Stoilow vyprávěl o tom, že ve skutečnosti nebyla pravda, že Kazma se schoval do kufru a vylezl z něj až v Rusku, jak to bylo uvedeno v epizodě One Man Show, ale že spolu na Mistrovství světa v hokeji letěli letadlem. Zbytek je údajně pravda. (Vitox)

Reklama

Reklama