Reklama

Reklama

Hype-Cast

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show
Česko, 2022

Účinkují:

Jakub Steklý (moderátor), Martin Molnár (moderátor), Adam Lysek, Petr Kubelík, Jakub Váňa, Matěj Dvořák, Marek Vaňourek, Lukáš Tůma, Jan Michálek, Natálie Tolarová, Michal Holán, Jindřich Žampa (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Podcast Jakuba Steklého (Stejka) a Martina Molnára, který vychází na YouTube a na Spotify. V každé epizodě je nějaký zajimavý host, a když epizody mají většinou 50 minut, tak je zde hodně zajimavých otázek i odpovědí. (Dukekuky)

Recenze (7)

PavelVanekArt odpad!

všechny recenze uživatele

Stejk je čurák a ten druhej tragéd ještě větší. Občas solidní host, občas díl zajímavej jak kopa hnoje. Tohle někdy vyhrát podcast roku nebo křišťálovou lupu, tak se půjdu s úsměvem oběsit. Odpádek ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Podcastových pořadů máme na české scéně asi stále malé množství, zejména těch rozhovorových, a tak se YouTuber Stejk rozhodl vytvořit další z nich. Ovšem už jen proto, že si zve hosty, s nimiž jinde rozhovory jen tak neuslyšíte a dozvíte se mnoho až ryze podpokličkových informací, si Hype-Cast můžete fakt užít. Ať už s obrazem na YT, nebo k práci či na cestách na Spotify. ()

SidneyP 

všechny recenze uživatele

Moderátoři jsou bohužel strašná vemena, člověk by řekl, že když Stejk vystupuje před kamerou dobrých 10 let, tak se už něco naučí, ale opak je evidentně pravdou. Jeho rádoby humor je někdy fakt cringe. Trojka jen za občas zajímavé hosty. ()

ChickenPate 

všechny recenze uživatele

Moderátorské schopnosti a délka přípravy obou vystupujících moderátorů jsou značně omezené. Hlavní plus pořadu je jeho stopáž, díky které se hosté občas sami rozvypráví víc, než jinde. K poslechu místo rádia ucházející. ()

kissinka 

všechny recenze uživatele

výhrady: Martinův pubertální, nevyzrálý "humor" + jeho krátké šortky, často to vypadá, jako by tam snad seděl v boxerkách.. opravdu nic moc pohled, a hrozně neslušné k hostům se takto obléknout (a nebylo to jednou) ()

TrenakCZ 

všechny recenze uživatele

Stejk docela v pohodě ale Martin je trapnej až to bolí.. viz. díl s Lady Dee a jeho neustále narážky, kolik mu je? Patnáct? Zajímavý výběr hostů. ()

Reklama

Reklama