Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Cassidy je nekompromisním obhájcem zákona. Jeho boj za spravedlnost se však mění v pomstu ve chvíli, kdy mu srbský mafián a jeho kumpáni vyvraždí rodinu... Když mu srbský gangster nechá zavraždit manželku a dceru, drsný polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) sleduje jeho stopu do Bangkoku. Na dohled hlavní základny mezinárodní mafie spojí síly s hbitým místním detektivem Tonym (Tony Jaa). Rozhodnou se překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí.

Polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) zjišťuje, že do města má dorazit zločinec Viktor Dragovič. Šéf srbské mafie tentokrát osobně dohlíží na pašování s lidmi. Během policejního zásahu dojde ke krvavé přestřelce a Nick v sebeobraně zastřelí Dragovičova syna. Mafián se chce pomstít, a tak nechá zavraždit Nickovu manželku a dceru. Nick přežije a na vlastní pěst pronásleduje Dragoviče do Bangkoku. V kambodžské metropoli narazí na hbitého policejního detektiva Tonyho (Tony Jaa), kterému překupníci s lidmi zrovna zabili parťáka. Po počátečním nedorozumění a neshodách Nick a Tony spojí síly. Rozhodnou se zaútočit na hlavní základnu nebezpečné mezinárodní mafie, potrestat smrt blízkých, překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (145)

alchac 

všechny recenze uživatele

Típne-li kdo dvoumetrovému vikinskému hovadu (byť s již poněkud vyšším počtem letokruhů) jeho hustru a odvleče dóttir za účelem rozšíření sortimentu barevného provedení obchodovaného statku, přičemž terminaci samotného papá hrubě odflákne, může mluvit o štěstí, pokud z toho vyvázne pouze jako heimnar či se hřbetem ozdobeným krvavým orlem. Helbojovič a jeho potěr zde odinžel takovou kliku nemají, neb Dolfi jim s pomocí jakéhosi opičího krále ve fabrikách rozpoutává takový Ragnarök, až z toho v celé Jihovýchodní Asii klesá obchodní bilance a HDP padá na držku rychleji, než panem Dragem ukončovaní Dragovičové. Vkusná okopávaná se spoustou kečupu navrch, u které nemůže pod tři jít snad nikdo pamatující promítání ohoblovaných VHSek na vypůjčeném videu. Já v záchvatu nostalgie jdu ještě o jednu vejš. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí Lundgren předvedl , že je stále ve skvělé formě. Film je točený ve stylu 80. let a o když je v něm plno klišé, nelogičností a přehmatů, je na co koukat. Tony Jaa předvádí své bojové umění a kaskadérské kousky, skvělý záporák Ron Perlman, dost překvapivé béčko. Vypněte mozek a užívejte si skvělé bojové scény, jinak to nejde. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Alpinskohimalajské vrásnění potkalo Zabijácké dítě z džungle a všechno to pokálel černoch slyšící na přízvisko Džej Bílý. Hele, není to průser velikosti Grand Kaňonu, ale ani žádná hvězda zářící a už vůbec ne libová či superakční. Souboje nejsou vyloženě špatné, ale jaksi oťukávací, necítím skoro žádné fyzično, jen výjimečně se na mě usměje paní Choreografie. Příběh stojí za pověstnou zlámanou grešli, Lundgren je prostě starej, Jai White zpomalenej a Jaa tupej. Ostrost jeho muay boranskych komb se ztupila o hollywoodské mantinely. Nestojí to ani o větu navíc. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Ekachai Uekrongkrongthamtham je taman, cize po nasom rakosnik, cize odborne z Thajska. To mne ale nevadi, od prirodzenia som tolerantny. Dolph Lundgren podla mna natocil najlepsie filmy na zaciatku 90. rokov - Zuctovani v malem Tokiu 1991, cas Pomsty 1993 a Univerzalni Vojak 1992. Ako prvy film, v ktorom sa objavil, bola bondovka Vyhlidka na Vrazdu s Rogerom Moore -om v roku 1985. No ale v polke 90. rokov zacal tocit jeden hnoj za druhym, na poniektore jeho filmy sa nedalo pozerat a uz okolo roku 2005 - 6 som myslel, ze je s jeho karierou amen. Hovno! Prisli prvi a druhi Expendables a vyzera to tak, ze Dolph Lundgren este nepatri do stareho zeleza /sam je rocnik tusim 1957, takze 70 -ka je este daleko/. No aj k filmu nieco teda : po dlhej dobe konecne dobry, priemerny film s Dolphom Lundgrenom, ktoremu nechybaju take veci ako prestrelky, vybuch a dokonca aj nahanacka sa najde. Hlavne k dobremu vysledku prispeli herci ako Tony Jaa /Ong- Bak 1- 3/ a Ron Perlman /Hellboy, Jmeno Ruze/. Vsimol som si aj Cary - Hiroyuki Tagawu /zaporak z filmu Zuctovani v Malem Tokiu/. 69 % ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Solidní akční béčko s hvězdným hereckým obsazením a obstojným vizuálem. Příběh na daný žánr je poměrně obstojný, akorát mně osobně nesedlo, že všechny tři hvězdy jsou policisté, raději bych volil klasickou formu ( Dobrák, Villain, Polda), abych měl jasně přehled v tom komu fandit, komu přát smrt. Co se týká akce je velmi slušná, ikdyž se jí převážně dočkáme až ve druhé polovině. Fighty jsou jen tři, z níchž výrazně potěší především dva a to Tony vs Lundgren a Tony vs White a ano to je definitivně splněný fanouškovský sen a využitý potenciál na plné koule. Správně tvrdé, solidní technika, špičková kamera bez střihu, údery zapadají a bolí i diváka, preciznost a vysoká kadence úderů dělá tenhle duel velmi okouzlujícím byť žádný známější styl se zde nevyskytuje jede se klasicky po staru ( Lokty, kolena, pěsti, kopy) jediný Tony zde řádí se svými salty a vychytávky a to je radost sledovat. Z akce se můžete těšit ještě na slušnou naháněčku, která potěší i fanoušky parkouru a dvě krvavé přestřelky. Tempo šlape slušně i bez akce. Pětihvězdu si šetřím na SPL 2, kde uvidíme souboje známých Hongkongských hvězd. 80% ()

Galerie (115)

Zajímavosti (10)

  • Dolpha Lundgrena inšpiroval k napísaniu scenára novinový článok o obchode s ľuďmi. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama