Reklama

Reklama

VOD (1)

Markie Trattman (Ray Liotta) pořádá soukromé karetní hry jen pro pozvané. Jednoho dne se rozhodne najmout pár zlodějíčků, aby jeho tajné kasino přepadli. Všichni okradení se zprvu cítí značně poškozeni, ale celá záležitost nakonec utichne po pěšině. Co víc, Markie se posléze v opilosti dokonce ke všemu přizná a hráči mu s úsměvem na rtech jeho prohřešek odpustí. Markie má však přece jen průšvih, a to když karbaníky přepadnou podruhé. Historce, že s tim Trattman nemá nic společného, samozřejmě nikdo nevěří. Dát vše do pořádku má za úkol Jackie Cogan. (TV Nova)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (449)

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Hodně lidí se na filmy zcela evidentně neumí dívat. Ono totiž samotný koukání nic neznamená, o to víc, když se jedná o film, jako Killing Them Softly. Stylová pecka, násilná gangsterka, koncert několika osob odehrávající se na pozadí současných politicky-ekonomických událostí v USA, protkaná bizarními, ale o to zábavnějšími dialogy. Když se pak na tohle divák pouze dívá, nedostane nic víc, než "příběh" spějící odnikud nikam. Tady se musí vnímat, myslet a snažit se hledat významy. Neni to ovšem žádná coenovka (ač to stylem i tempem právě jejich tvorbu připomíná), takže komplikovanej děj tu neni, tak se v klidu usaďte, připravte na depresivní atmosféru, načněte k tomu pivko a film si užijete. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Solidní gangsterka. Nudné to není, ale že by se jednalo o čímkoli výjimečné dílo říct nemůžu. O žádné z postav jsem se nedozvěděl tolik, aby mě skutečně zajímala (přičemž někdy to vypadá tak, že postava se ukáže na začátku, aby se představila, a pak znovu až na konci, aby ji někdo zabil). Vzhledem k tomu, že v závěru je k filmu přišroubováno pár minut s určitým jakože přesahem a poselstvím, šlo by moji výtku smazat tím, že to je jasný záměr... Ale co už. Pro mne žádný zázrak, ať se na to dívám jakkoli. Plusové body za zpomalenou střelbu v dešti a zhuleneckou dialogovou scénu. Jinak je na filmu nejzajímavější sada stylových plakátů. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

dokáže to vzbudiť nervozitu, pekne to pracuje s napätím, je to brilantne natočené aj veľmi dobre zrežírované, zapáčil sa mi aj soundtrack, ale 2 veci tomu musím vytknúť: tá téma ekonomickej krízy je tam skrze všetky rádiá a televízory tlačená až príliš okato a miestami nasilu; tie 2 scény s Gandolfinim výrazne spomaľujú tempo - sú nudné (nie je to nezaujímavý charakter, len bohužiaľ vyznieva nudne); ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Podivná, neuveriteľne nudná, takmer poloartová žánrovka s istým puncom autentickosti, pretkaná správami o ekonomickej situácii za veľkou mlákou a prejavmi politikov v rádiách a televízii, točiaca sa okolo lúpeže v herni, dvoch debilov, jednej "veverky", miestnej mafie a jedného nájomného zabijaka. "Amerika nie je národ, je to len biznis". A to je bohužiaľ aj tento film, len honoráre a čistá filmárska prácička, ktorá vás však dokonale unudí na smrť. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Staré dobré úsloví říká: „opakovaný vtip není vtipem“. Věřte, že tady se nikdo smát opravdu nebude. Nejméně potom R. Liotta. Killing them softly je mj., snímek o tom, že s mafií se rozhodně nevyplatí vyjebávat. To za žádné situace a v žádné době. A třeba taky o tom, že finanční krize se dotkla skutečně všech, ano i nájemných zabijáků. Pryč jsou doby hojnosti, kdy jste si na účet firmy užili (pracovní) dovolenou, prošli památky, (strip)bary... a za jednu (přesnou) ránu vyinkasovali 80 tisíc $. Nynější (nemilosrdná) realita? 15 resp.10 tisíc $ (inkognito) na otočku tam a zpět. Žádný div, že z toho jeden začne chlastat a hroutí se mu pod rukama i soukromý život.... Téma mě blízké resp. zaslíbené, více než slušné herecké obsazení, oblíbení uživ. (FlyBoy, Gilmour93) s více než navnazujícími pozvánkami, sympatický retro look, příjemný (mému uchu) hudební doprovod....přesto (si) musím přiznat určité zklamání hraničící (v pár momentech) s rozčarováním. Na můj vkus je (na to, že hlavní motto snímku je „zabít rychle a tiše“ ) B. Pitt přespříliš ukecaný. Osobně dávám přednost tomu typu málomluvných deratizérů, na které je stoprocentní spoleh popř. tomu typu, co splňuje výše zmiňované podmínky a navíc rádi sklenici mléka po ránu a až s chorobnou pečlivostí opečovávají svojí kytku. P.S. přesto chlapi, žádné výčitky, žádná zahořklost, silné momenty jsem (si) našel i já a ostatně vše je věcí vkusu. Nenechám se odradit a (někdy) příště se opět (a rád) nechám pozvat (inspirovat) a třeba....kdoví :-) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • V scéne, kde Mickey (James Gandolfini) a Jackie (Brad Pitt) pijú spoločne v bare, vypije Mickey svoj pohár s pivom do dna, no v ďalšej scéne je do polovice plný. (Crybaby)

Související novinky

Pittův Cogan nabírá posily

Pittův Cogan nabírá posily

11.01.2011

Produkce krimikomedie Cogan´s Trade, díky které opět spojí síly Brad Pitt a scénárista a režisér Andrew Dominik (natočili spolu Zabití Jesseho Jamese bla-bla), začíná lákat další zvučná jména. Prvním… (více)

Reklama

Reklama