Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Richie (Justin Timberlake), absolvent univerzity v Princetonu, zjistí, že byl při falešné online hře podveden a okraden. Odcestuje tedy do Kostariky, kde sídlí magnát Ivan Block (Ben Affleck), jenž má tyto hry pod kontrolou. Block jej však získá na svou stranu příslibem nesmírného bohatství. Richie se ale posléze o svém dobrodinci dozví znepokojující pravdu. Navíc se jej agenti z FBI snaží donutit, aby jim pomohl dostat Blocka za mříže. Richie tak musí hrát největší hazardní hru svého dosavadního života, kdy se snaží přechytračit a obehrát dva protihráče najednou. A ještě z toho vyváznout živý. (HBO Europe)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (297)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Hra na hraně průměru neboli spíše v jeho nekonečných hlubinách. Runner Runner je křečovité, nudné a ničím nepřekvapivé kopírování šablony bez nejmenší chyby. Během celé hodiny a půl nenajdete v podstatě jedinou originální myšlenku, herci nudí a celé to nevypadá nejhůře, nicméně i ono audiovizuální zpracování by zasloužilo ještě trochu péče. Hra na hraně je snímek, který po právu zapadne a za dva roky po něm nikdo ani neštěkne. Větší průměr byste totiž v kinech letos jen těžko hledali. [50%] ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $19,316,646Tržby Celosvetovo $62,675,095Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,223,022Tržby za predaj DVD v USA $3,687,527║ skôr film na hrane, no Ben Affleck ako Batman, no sakra, tu zas potvrdzuje že svoju povrchnú hereckú etudu úplne ešte nezahodil, taký slizolín, dejovo to ide v podobných šlapajách ako 21: Oko berie ale z ďaleka to nemá patričnú údernosť, akcia skoro žiadna, nápaditosť minimálna, dosť taká nešťastná rutina, ktorá sa snažila byť niečim viac a nakoniec z drsného filmu vznikla taká ničím zvláštna rozprávočka /videl v kine: 50%/ ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ani sebelepší koláž sebekrásnějších tvářiček nezamaskuje fakt, že přihlásit se do střelby v lukostřelbě do filmového průměru, trefil by Brad Furman touhle kočkovanou čistou desítku. Skóre mohla vylepšit buď větší přítomnost akce anebo taneček Gemmy na pokerovém stole. Bohužel. Co je pro mě nejpřekvapivější a čím riskuju ukamenování na pranýři nepsaných zákonů ČSFD; Flek nejenže nevadil, ale naopak dodával filmu šmrnc. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Celkom fajn oddychovka. Byť v scenári menej slovies (joke) a s trošku lepším castingom, by to bolo samozrejme o niečom inom, ale sledovať to nebolí a občas v afekte zvážite aj nejaký ten cíp ďalšej hviezdy navyše. A ak nie, aspoň sa môžete hlbšie zamyslieť nad významom scény, keď Affleck s Timberlakeom sedia na jachte, riešia pravdepodobnosť a čistou náhodou sa zhodnú na výsledku 4% ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, šmrncovní podívaná, jako stvořená pro podobně nudný podzimní dny. Cool v sympaťákovi Timberlakeovi, cool v precizní režii, cool v drsňáckých hláškách, který jdou překvapivě cool Affleckovi nečekaně hladce přes pysky. Přes (kachní) pysky Gemmy Arterton, chtělo by se navázat, ale ne, budu hodnej (čti cool). Jedinou slabinou - když pominu tu vtíravou ošklivku v roli vrchní koketky - se nakonec jeví bejt skutečnost, že se film na rozdíl od Richieho po žádný šikmý ploše ani zdaleka nepohybuje. Plyne si dost v rovině, bez highlightů i lowlightů. Snad jen ti temnější krokodýli a jeden Affleckův proslov (kterej jsme si ale užili už v traileru) by se dali vypíchnout. Jinak zkrátka taková jednohubka, co se rychle a ráda stráví, blah blah fuckin' blah, však to znáte ... --- "Look at the smile on his face." ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Keď hrá Richie Furst (Justin Timberlake) online poker, v niektorých záberoch je vidieť, že hrá cvičnú hru. (Chochi)
  • Ve 12. minutě je zmíněn pohádkový román „Čaroděj ze země Oz“ od amerického spisovatele Lymana Franka Bauma. (Zix.)

Reklama

Reklama