Reklama

Reklama

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

RedAK odpad!

všechny recenze uživatele

Naneštěstí musím konstatovat, že mne neuspokojila kompletní narace lineárního děje a stejně tak exaktní dichotomie jednotlivých procesů, kteréžto degradovaly podstatu kategorického sylogismu... ha, už jste se lekli, že budu psát jak buzerant, že? Žádný takový. My primitivové to máme jednoduchý. My dělíme filmy na dobrý a na piču. A tenhle kroužil kolem nabobtnanýho poštěváku stejně jak moucha kolem nekvalitně vytřenýho věnce. Análního věnce, ne věnce na dušičky. Prvních dvacet minut to bylo docela fajn, ale pak jsem si to pustil a šlo to do sraček. A to bývám k obdobným kravinkám zpravidla shovívavý, nicméně z tohoto fekálu mám pocit, že někdo prostě nakráčel do nejbližšího ústavu, vzal o svačinový přestávce nějaký náhodný retardovaný děcko bokem, dal mu do rukou skicák, zelenou voskovku a dvě prázdný temperky, načež mu pověděl, že jestli do pěti minut nenamaluje nějakej scénář, tak půjde spát bez večeře. A ty vole on to stihl! Kdyby aspoň Džesyka ukázala kundu. Místo toho ukazuje hovno. Který nikdo vidět nechtěl. Achjo. Holt si dneska budu muset vyhonit nad záchodovou mísou. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nie som Carnahanov fanusik. Jeho filmy su blaznive ale bohuzial pre mna väcsinou tym nevtipnym spôsobom. Tentokrat mu to ale celkom vyslo. Dokonca to ma aj nejaku suvislu zapletku. Slusne herecke obsadenie ktoremu kraluje sympatak Patrick Wilson. Par znamych xichtov vo vedlajsich ulohach totalne ujetych postav. K tomu drava rezia s kvalitnou technickou strankou a prehladnou akciou. Tentokrat mi to celkom sadlo a vznikol z toho prijemny nadpriemer a v mojich ociach najlepsi Carnahanov film. 6/10. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Neurážející akční jízda, ve které se na sebe v jedné noci nakupí nehorázné množství úplně random nejrůznějších situací, až to trochu působí, že to snad tvůrci vymýšleli za chodu a sjetí. Výsledek je ucházející film plný áčkových herců, který na danou chvíli zabaví, nicméně za pár dnů si na něj už nejspíš nevzpomenu, protože je jednak trošku překombinovaný, ale zároveň ničím až tak nevyčnívá. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tento druh filmov stojí v podstate na troch veciach: 1. Hlavná (dobre obsadená) postava. 2. Hlášky. 3. Čo najujetejšia story, aby dokázala stále prekvapovať.. Takže to môže byť zas o tom istom, príbeh je vedlajší. Stačí len 90 minút behať po meste, stretávať viac či menej nereálne postavičky, rozmlátiť toho čo najviac (vrátane seba), a občas presne vystihnúť, čo sa práve na scéne deje. Z tohto vychádza Stretch veľmi dobre. A vďaka Wilsonovi mám chuť na pokračovanie ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Joe Carnahan dokazuje po A-teamu či Mezi vlky, že umí udělat a natočit i solidní akční komedii, aniž by si musel propůjčit Liama Neesona. I s Patrickem Wilsonem to jde, kdy i ten jeho přiblblej ksicht k ději sedí báječně jak prdel na hrnec. Koncovka byla naprosto očekávatelná a předvídatelná, avšak neurazila. Jenže od bijáku, kde se objevujou jména jako Chris Pine, Jessica Alba, Ray Liotta nebo Davka Hasselhoff, asi člověk čeká víc. Aspoň já. 55% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)
  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama