Reklama

Reklama

Mimi šéf

  • USA The Boss Baby (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku. (Cinemart)

(více)

Videa (24)

Trailer 5

Recenze (302)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Skvělá smršť vypilovaných gagů, která je úhledně zabalená do slušivé animace s mizivým množstvím hluchých míst. A byť je základní premisa celého snímku jasná už na první pohled, po slušně vysoustružených scénách to The Boss Baby rádi odpustíte, jelikož "Mimi Šéf" v podání Aleca Baldwina je neskutečný bourák! „Now let's see if you can listen. Give me a double espresso and find a place around here with good sushi, I KILL for a spicy tuna roll right about now.“ ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Skvelá oddychovka s nápaditým spracovaním vo forme predstáv sveta okom mladého chlapca, ktorému naruší harmonický život prírastok do rodiny. Nebyť zahusteného trhu animákmy, bol by to možno aj plnohodnotný zážitok - je to podobný problém, jak u komixoviek - už na to jednoducho nemáte ani chuť, len raz za čas... ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Námět není špatný, bohužel se nepodařilo z toho vyždímat dostatečně zábavy a humoru. Docela mě překvapilo, že příliš hláškování nefunguje a nic originálního Mimi šéf nepřináší. Pár situací pobaví, včetně akce, ale většina stopáže vyloženě nudí a během projekce jsem málem usínal. Závěr je utahaný až běda a přemýšlel jsem, kde se poděl tvůrčí nápad. Když budu milostivý, tak chabý průměr.......5/10 ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Mohla to být velice vyvedená animovaná komedie - jen kdyby byla méně ambiciózní ... kdyby zůstala u správně ujetých a neobyčejně zábavných představ zhrzeného staršího brášky, kterému vpadlo do života zbrusu nové, leč nečekané a nezvané MIMINKO. Kdyby nevsadila na jakousi bojovně naladěnou mimi korporaci ... a kdyby proti sobě nepostavila DĚTI a ŠTĚŇÁTKA. Nenadšené 2,5* ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Napřed se mi líbila myšlenka filmu o miminu-manažerovi. Pak jsem viděla trailery a byla jsem trochu zklamaná z toho, jak to tvůrci pojali. A pak jsem viděla film a musím říct, že to vlastně předčilo mé očekávání. The Boss Baby skvěle využil motiv příchodu nového sourozence do rodiny, který rozpracoval neotřelým stylem. Alec Baldwin je výborný a film obsahuje několik podařených vtípků (když se kluci začnou "kamarádit"). Asi stárnu, ale Baby Boss mi sedl. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (11)

  • Tvorcovia filmu pracovali v kalifornských animačných štúdiách Universal City a Glendale. (MikaelSVK)

Související novinky

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

Týden nejúspěšnějších filmů BEST FILM FEST

13.07.2017

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 13. do 19. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama