Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

campix 

všechny recenze uživatele

Je až zarážející, že tahle věc už má tři pokračování. Jedno se Sharknadu ale nedá upřít. Chvilkami jsem se opravdu královsky bavil. Samozřejmě Vás tu nečeká po filmové stránce nic zajímavého. Není tu kvalitní příběh, obsazení ani efekty nejsou dobré. Hloupé to je neskutečným způsobem. Na druhou stranu se správnými lidmi a se správným množstvím alkoholu jde o legendární záležitost. A opravdu epičtější konec jsem snad ještě nikdy neviděl. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Nepopírám sice, že se jedná o další totální megashit (měřeno filmařskou kvalitou) ale pro tentokrát mě Asylum dokázalo zase po nějaký době docela pobavit. Zapomeňte na jedničku a na dvojku ty ve světle trojky působí jenom jako rozjezdová dráha před startem opravdu monstrózního úletu. Úvodní scéna ve které žraločí tornádo srovná se zemí bílý dům možná vstoupí do dějin zetkových filmů a závěrečný finále ve vesmíru taky není k zahození. Problémem je výplň mezi těmito částmi kde se prostě místy fakt nudíte a jenom stupidní dialogy na pobavení to neudrží. Každopádně určitě zatím nejlepší díl série který si konečně aspoň to průměrné hodnocení zaslouží. Jo a jestli má být čtyřka? Oh Hell yes! Pořád je co vylepšovat a já na to určitě kouknu.50% ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate rovnako uletený crazy kúsok ako jeho predchodcovia. Kto sa na takéto filmy dokáže naladiť a páčila sa mu Sharknado jednotka či dvojka, v pohode sa zabaví aj tu. A kto nie, ten má k dispozícii kvantá iných filmov. Ja som spokojný a keď sa o rok objaví v závere sľúbená 4ka, tak si ju s chuťou pozriem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Fanoušci hororového žánru každoročně očekávají příchod několika skutečně dobrých filmů, ale přijde mi, že je jich čím dál tím méně. Namísto toho nás tvůrci zaplavují čím dál tím více podprůměrnými filmy a hromadou ODPADNÍCH záležitostí. Zárukou takové „kvality“ jsou i díla společností jako Asylum či SyFy. No a když se dají obě dohromady, nevěstí to již dopředu nic dobrého. Jak Ferrante slíbil, tak i učinil. Po roce se opět dočkáváme dalšího žraločího tornáda – brakové zábavy toho nejhrubšího zrna. Když jsem viděl první díl, přiznám se, že jsem se u něj docela bavil a dal jsem mu i vysoké hodnocení (60%). Podobně ujeté filmy mi nevadí a dokonce je s radostí i vyhledávám. Občas neuškodí se podívat i na něco takového. Dvojka už však začala být dost trapná, ovšem i jí jsem přetrpěl až do konce (40%). Nicméně tento díl už byl opravdu na hranici snesitelnosti a začínám vážně pochybovat o psychickém zdraví scénáristy i samotného režiséra. Ian Ziering a Tara Reid jsou doslova dvojka k pohledání. Dvojice hereckých ztroskotanců už zřejmě ani nezavadí o nějakou pořádnou roli a tak se drží této série jako pijavice. První jmenovaný jí však alespoň trochu drží nad vodou, protože hrát ještě nezapomněl, zato jeho společnice vypadá jak vyschlá mumie. Po dřívější krásce už není ani památky. Příběh filmu je stejně dementní jako ty předchozí, ale tentokrát tomu nasadil scénárista ještě zvláštní korunu navíc. Žraloci tu nebudou padat nejen z nebes, ale objeví se dokonce i ve vesmíru.Sharknado 3 mě doslova zklamalo. Dá se tu sice narazit na několik zábavných scén, ale jinak jsem celý film spíše nevěřícně kroutil hlavou nad jeho stupiditou. Zvláště pak ke konci jsem měl už sto chutí ho vypnout.30% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Za mě rozhodně jen tak dál, ať se pořád daří vymýšlet podobné šílenosti a ať herce baví v těchto šílenostech hrát. Já jsem se hodinu a půl skutečně nenudil, ale na mě už je vidět, že jsem na vlnu „Sharknado“ najel a jsem ochoten akceptovat i ty příšerné triky, které jsou někdy vážně otřesné. Ale ta finální scéna pro mě prostě vykoupila všechno. Znovusetkání na pláži je postě skvělé. A že nefunguje logika? No a co?! ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • V roli seržanta Richardse se objevil ve filmu slavný zápasník těžké váhy organizace UFC, Josh Barnett. (The Viper)
  • V jedné scéně okolo 47. minuty, kdy prší žraloci na zábavní centrum, je záběr do kina, kde diváci koukají na film Útok trojhlavého žraloka (2015), což je také film společnosti SYFY. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama