Reklama

Reklama

VOD (1)

Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (243)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Noomi Rapace mě prostě dokáže uhranout, a to v jakémkoli filmu, ale tady má k ruce docela fajn moderní, akční špionážní film, který má dobré tempo, jež nenudí. K tomu ještě zajímaví kolegové vedle skvělé Noomi, kteří pomáhají tomu, aby i menší plytkost v ději zůstala spíše zapomenuta. Dobrý thriller. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Noomi je hustokrutopřísná micina která se s nikým a s ničím nesere. Jelikož jsem podobně drsná jako ona (alespoň na internetu) tak mě bavilo sledovat jak si dává jednoho namástrovanýho šulína za druhým a jasně ukazuje všem feministkám, že jak má holka místo kundy štípačky, posere se z ní i Legolas ba i Základní instinkty jsou vám proti ní k hovnu. Postav je tu vůbec řada - Krom pokérovanýho Legolase a vyžehlenýho Douglase tu máme třeba blonďatýho killera co se celej film tváří, že má venušiny kuličky v prdeli a moc hrůzy tak v člověku nevzbudí. Dále tam lehce seKUNDUJOU islámisti s pletenejma dečkama na palicích a émerická verze Kačky Kornový. Děj filmu pochopí i průměrný dement (čti uživatel) zdejší databáze, není to moc dlouhý (stejně jako vaše péra) a celkově to potěší každýho krom otravných hnidopichů, co musí na každým filmu nějaký to hovno najít, aby si kompenzovali svou denní porci mindráků ze své ubohé existence. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Bylo milé zase jednou vidět vinně potěšitelný špionážní napínač alá devadesátá léta, vymykající se trendu Lekarého otravných rohypnoliád posledních let. Jen je trochu škoda, že když už dali dohromady solidní rozpočet, všechny ty xichty a kulantního režiséra, najali scénáristu s rozštěpem a pokroucenými prsty. A tak tu máme krutě pandemický a geniálně selektivní virus, který hromadně kosí výhradně mongoloidní funoušky amerického fotbalu, přičemž z přidrzlých britský fakanů se zásadně dále nešíří, správňáckého, altruistického, kůl a ani trochu džihádistického imáma Leoše Suchařípu z hnutí Londýn myluje yslám, no a obří červené tlačítko „Bombo, bombo nevybuchuj, aby to dobře dopadlo!“, ergonomicky umístěné na displej hloupého telefonu tak, aby se dalo zmáčknout, i když visíte za padoucha hlavou dolů v průvanu. Ale jinak príma staroškolská zábavička, tedy nic pro kompulzivní müslitele a filosofilcky. Topornému škaredému babochlapovi Rampičovi bez problému uvěříte, že má určitě koule, a tak je to jeho mlácení všech těch dvoumetrových hovad ze speciálních jednotek skoro až přirozené, Jeník s Míšou odehráli své rutinní party a jako vždy dokonale kožený Homolas Legoland se jen mihnul, ani nestihl film pořádně zbuznit a zformátovali jej rychleji, než by řekl „progeluj mi lótoryjen“. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Malkovich je nesympatický kokot. Toni Collette je nesledovatelná zrůda, ze které se každému divákovi s dobrým vkusem udělá do chvilky nevolno. Orlando Bloom je fajn herec, když ovšem není obsazený do role kokota. Michael Douglas se ukáže asi na 8 minut. Ke všemu muslimové vypadají málo muslimsky, zato hodně americky. Příběh je ušitý hodně horkou jehlou. Divák je od prvních minut vrhnut do víru dění. Pokud člověk očekává cosi extra, tak má bohužel smůlu. Zápletka je absolutně neoriginální záležitostí. Na vrcholku všeho tak zůstává stát Naomi Rapace, na kterou se koukat dá. Dokonce ani s přihlédnutím na závěr filmu, který se odehrává v našem stověžatém městečku, není takřka co ocenit. Obrovské zklamání. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Finále s výtahy/vysvětlováním/připitomělým jednáním padoucha je z řady neuvěřitelných. Když někdo něco tak důkladně naplánuje, aby to pak tak lajdácky odpískal, tak musí být divákovi smutno. Přitom to celé začíná velmi slibně. Boj s muslimy na evropské půdě je žhavé filmové téma, kdy další filmová zastavení nás v dohledné době ještě čekají. Tentokrát je agentka (nijak zvlášť zajímavá postava) Noomi Rapace zapletená do špinavé hry, ve které neví, komu věřit a divák je z množství postav a zbytečné překombinovanosti smutný podruhé. Potřetí pak z toho, kolik se na plátně objeví hereckých es: potěší ovšem snad jen šarmantní Orlando Bloom a sympaticky hláškující John Malkovich. Akce není zdaleka tak kontaktní, jak bych si přál, vyjma řežby v hotelovém pokoji se jí příliš nedočkáme, napětí s ohledem na přibývající scény a situace bez smyslu slábne. Navrch nemám rád divné náhody. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (16)

  • Celosvětová premiéra proběhla 24. dubna 2017 na Bari IFF ve městě Bari v Itálii. (Varan)
  • Natáčelo se od 3. listopadu 2014 do 17. ledna 2015 v Česku (Praha) a Anglii (Londýn). (Varan)
  • Orlando Bloom (Jack) nosí výrazné tetování na krku a hrudi. Na jeho levé hrudi je jasně viditelné číslo 77. Bloom se narodil 13. ledna 1977. (veronikajel)

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama