Reklama

Reklama

House of the Dead

  • Německo House of the Dead (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina teeanagerů je přivedena kapitánem Kirkem (Jürgen Prochnow) na opuštěný ostrov. Zde se má konat velká party. Bohužel zde čekají pouze hladové zombie. Naštěstí se ukáže, že kapitán Kirk je blázen do zbraní a ani druhá strana tak nebude zcela bezbranná. Boj proti nemrtvým může začít... Filmová verze oblíbené videohry s originálními scénami ze hry. (Pohrobek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Videné asi v roku 2003, keď som ešte nevidel príliš mnoho zombie filmov, takže mi to ešte neprišlo zúfalo otrepané a nevedel, že Uwe Boll je "najhorší režisér sveta", na ktorého filmy mám dopredu pozerať ako na mor. Ani som si celkom neuvedomoval, že sa bavím práve na tom, ako je to všetko neuveriteľne prestrelené, priam neodolateľne dementné a pri celkom dobrej vizáži nadšenecky amatérske. Ale bavil som sa a to je hlavné. HOUSE OF THE DEAD prebehne raz-dva, ešte skôr, ako si človek stihne uvedomiť svoje nadchnutie stupiditou, a ja som mal pocit, že to bolo zámerom. A v pamäti sa mi napodiv zaryl ako máloktorý aj z omnoho lepších filmových diel, pamätám si na všetky tie uletené scény a chcene či nechcene vtipné hlášky. Hovoril som si vtedy, je to podľa videohry, chceli to natočiť ako videohru, filmové zákony idú stranou.Tým, čo hrajú hry, sa to asi bude páčiť ešte viac... ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

Čo môže byť debilnejšie ako pozerať film Uwa Bolla, síce v pôvodnom znení s titulkami,ale všetko to je ešte "okorenené" polským dabingom ktorý je monotóne nahovorený jedným chlapom???:) Úžasný zážitok to bol, to je fakt:) Film sám o sebe nepotrebuje komentár, skrátka ďalšia megastupidná "bollovina"... ()

Reklama

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Zhovadilost největšího kalibru, u které se pobavíte nevýdaným způsobem. Pro mě se nejedná o horor (i když divácký horor to samozřejmě je), ale o výbornou komedii s naprosto amatérskými hereckými výkony, kde je to jeden cecek vedle druhýho. Co se týče zpracování a celkového umění námi milovaného Uweho, tak je to samozřejmě dno plné bahna. Vážně nechápu ty prostřihy záběrů ze hry, to je fakt úlet. Kromě toho Uwík používá bullet time každých deset minut a to v naprosto nevhodných a zbytečných situacích stejně jako objezdy kamery kolem herců. Uwe. Co s tebou, chlape? Natoč něco s vlastním scénářem a ať se to netýká hry, prosím. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 8/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 8/10/// +akce, hodně věrné zpracování na téma "postřílej co nejvíc zombíků", postavy, záběry ze hry -hloupé, s odstupem si člověk uvědomí, že je to taky hodně laciné a s příběhem ze hry to má pramálo společného/// Jsem hráč počítačových her. Fandím filmům podle her a když jsem tento film viděl poprvé, tak jsem Bolla neznal, takže jsem se díval bez předsudků a předčasných závěrů. Má se to tak. Jednoho krásného dne, když jsem měl internet asi první měsíc, jsem četl novinku, že se chystá film podle počítačové hry House of the Dead. V té tobě to byla celkem oblíbená hra, přestože velmi jednoduchá a já si nedokázal představit, že by si někdo troufl na základě takového námětu vytvořit film. Následující den jsem si při stahování filmů všiml tohoto názvu a začal sosat. Po spuštění jsem nevěřil vlastním očím. Film o kterém jsem si včera četl a začal se na něj těšit mám najedou možnost zhlédnout. Film jsem dal na jeden zátah, přestože bez titulků v době kdy jsem anglicky neuměl odpovědět ani na pozdrav a neuvěřitelně si ho užil. No a co, že byl jednoduchý, hloupý a vlastně vůbec nebyl dobrý. Já se u něj neuvěřitelně pobavil a jen žasl nad tím jak někdo dokáže udělat z tak prosté hry, tak akční a zajímavý film. Bohužel s odstupem 7 let a po druhém zhlédnutí musím konstatovat, že jsem si pokazil skvělí první dojem a že je to vlastně obrovská blbost. Nicméně pořád zůstává fakt, že takovýmto filmům fandím a taky to, že napoprvé to bylo výborné, proto odeberu jen jednu hvězdičku a nadále poplavu proti proudu./// Celkem 80%/// ()

Indiana odpad!

všechny recenze uživatele

No ty vole tak tohle se jen tak nevidí....z tohodle filmu se mi dělalo tak blbě, že jsem ho asi po 40 minutách vypnul. Celé to na mě působilo jak nějaká erotická sračka, vysílaná večer na Nově. Herecké výkony byly mega stupidní (i když, vzhledem k těm dialogům, co se ve filmu vedou, se není co divit, protože s těmi by si neporadil ani takový Robert De Niro), postavy se chovali mega nelogicky (vlastně jsem ani po celou dobu sledování nevěděl, kdo je kdo a nějak mi přišlo, že je každýmu jedno, že je honí zombie, které vypadali, jako kdyby na ně maskéři těsně před natáčením akorát napatlali nějaká hovna). A když k tomu připočtete dementní střih (furt tam do filmu nějakej bachor cpe scény z hry) a nulovou atmosféru, vyjde vám, že Uwe Boll prostě natočil mistrovské dílo a nejde se netěšit (ve zlém slova smyslu) na jeho budoucí projekt Far Cry :-( ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Salish, meno postavy hranej Clintom Howardom, je taktiež názov indiánskeho kmeňa z oblasti pacifického severozápadu USA. (beso74)
  • Vo filme sa vyskytuje 5 rôznych druhov zombíkov. Nemŕtvi členovia posádky San Christobal, ďalší zombíci starí niekoľko storočí, ľudia zabití pred 40 rokmi, pred niekoľkými rokmi a nakoniec tí, čo sa nemŕtvymi stali pred menej ako 12 hodinami. (beso74)
  • Na začátku filmu se objeví narážka na seriál Star Trek (od r. 1966). Konkrétně se jedná o scénu, ve které zazní jména Kirk a Spock. (Duoscop)

Související novinky

Další evoluce HALO?

Další evoluce HALO?

12.06.2005

Vy všichni kdo jste trávili dlouhé hodiny palbou do odporných emzáků ve famózní pařbičce od Microsoftu, máte nový smysl života! A sice držení palců, nebo radši pěstí, aby vaše milované HALO: COMBAT… (více)

Reklama

Reklama