Reklama

Reklama

Bájní tvorové: Dračí hrobka

  • Velká Británie Legendary: Tomb of the Dragon (více)
Trailer 1

Travis spolu se svým týmem cestuje do Číny, aby tu našel něco, co nemělo nikdy existovat... Známý biolog Travis Preston se dozví, že v Číně žije ohromný ještěr, který zabíjí místní obyvatele a dělníky z nedaleké stavby. Jeho úkolem bude obrovské zvíře najít a poté odchytit. Firma, která u jezera staví, si však najme profesionálního lovce a zabijáka Harkera. V jeho týmu působí i čínská bioložka Zengová, která přeběhne do Travisova týmu. Vědcům se brzy podaří dokázat, že v jezeře je víc ještěrů. Najdou i skalní sluji, kde žijí. Uvnitř objeví mládě, které uspí. V tu chvíli tam přichází Harker a chce malého ještěra zabít. Strhne se mezi nimi rvačka. Do jeskyně se nepozorovaně připlíží starý ještěr a bojující lidi napadne. Harker je zabit a Travisovi a jeho lidem se podaří na poslední chvíli uniknout... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (67)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Som sklamaný. Sám zo seba. Pretože koncept snímku ma trochu zmiatol. Čakal som predsa len viac dobrodružnejšiu výpravu s finálnym rozuzlením až na konci. A pritom, je to všetko hneď jasné. Technická stránka nieje na zahodenie, predsa len sa to premietalo v ( aj v Čínskych ) kinách ( a to dokonca v 3D ). Možno tu mal niekto ochotu potešiť smútiacich fanúšikov dobrodružných filmov a fandov nesmrteľného Dr. Jonesa a nechať nás vypraviť sa opäť do neznáma. Paradoxne to bolo ale do známa, ktoré každí z nás zasvätených, poznáme v omnoho lepšom podaní. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Dobrodružná, čínskou produkcí podržená, slátanina, která se chce tvářit jako další rádoby našlapaný natural horor, ale ve finále je jen další přehlídkou ohavných grimas Dolpha Lundgrena. Takovéhle přešlapy u mě fungovaly jen za přítomnosti početných rozmanitých dead countů. Dračí hrobka ovšem nedokázala poskytnout ani to. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Dolph Lundgren starne a tie jeho silacke hlasky vo filme su skor na zasmiatie. Robil sa, ze nikto na neho nema a ostatny su voci nemu smetie, takych ludi nemusim. A tie jeho pohyby, akoby bol v puberte:) Vratim sa radsej k filmu, co je aj troska sklamanie pre mna. Ako celok mi to vsetko prislo, ako dobrodruzny film a nejake monster horor prvky sa vyskytli az v poslednej polhodinke, kde uz aj nieco bolo naznacene, ze tam bola aka taka akcia. Samotne stvarnenie jasteroviteho tvora vyzeralo na pohlad roztomile, skor vhodne do detskeho filmu. Ved ta tvar uz prezradzala, ze je vhodny na objatie, aj ked zdanie klame. Velka skoda bola, ked pocas filmu ani poriadne neukazovali do objektivu tvorecka, len take rychle preblesknutie, co ma dost hnevalo. Moja najoblubenejsia scena prisla na zaciatku filmu, ked ukazali toho obrovskeho medveda, aj ked dost vyzeral pocitacovy, ale ksicht bol pekny a odstrasujuci viacej, ako ten velky jaster. Dalo sa to pozriet a nemozem povedat, ze je to zly film, skor take spestrenie jedneho vecera. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Bájní troubové: Ptačí budka je bohužel film, který je natočen výhradně pro děti, jen s tím, že někdo opomenul tento fakt uvést na obal VHS. Takže natěšení zasednete před video, zasunete kazetu a spokojeně se první minutu vracíte do osmdesátých let, pak vás to ale hodí do dnešní doby plné podobných rádoby retro filmů s lacinou produkcí a obsazením a s mnohem pitomějšími zápletkami. A že to je horor? Všímáte si, že mlčím, ne? ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Kryptozoolog Travis Preston (Scott Adkins) se s týmem vydává na expedici do Číny, aby odchytil přerostlou "ještěrku", která má na svědomí několik lidských životů. Druhá konkurenční expedice vedená lovcem Harkerem (Dolph Lundgren) jí chce zabít... Mezi Adkinsem a Lundgrenem dojde pouze ke dvěma konfrontacím v podobě facky v první třetině a přetahování se o pušku v jeskyni na konci a to je pro jakéhokoliv fanouška akce a obou pánů hodně málo k lepšímu hodnocení. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama