Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policistka Sharon Pogueová po těžké autohavárii zachrání život řidiče, jehož manželka a syn při srážce zahynuli. Po roce se uzdravený řidič „Catch“ stane strážným andělem své zachránkyně a při služebním střetu s gangstery jí rovněž zachrání život. Mezi Catchem a Sharon se začíná tvořit citové pouto, které komplikuje Catchova minulost, s níž se nevyrovnal a odmítá se Sharon svěřit. Překonat nelehké začátky nepomáhá ani citové trauma Sharon z narušeného vztahu s otcem, jehož kvůli násilí na matce dostala kdysi do vězení. Šťastné lásce Sharon a Catche brání bolest z nemožnosti překonat psychické bariéry, zejména Catchův pocit viny a nenahraditelné ztráty. Sharon ale o svou lásku bojuje… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (136)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marco Beltrami: 1. Angel Eyes - Tamara Walker ,2. Turning Away - Mary Black ,3. Good Morning Beautiful - Steve Holy ,4. Here In My Heart - Nicol Smith ,5. You Are - Leann Rimes ,6. Fly Away - Rare Blend ,7. Only Time Will Tell - Etta James ,8. It's 2 A.M. - Shemekia Copeland ,9. You Inspire Me - Nick Lowe ,10. Love Ain't Nothin' (But A Monkey On Your Back) - Johnny Nash ,11. Nature Boy - Jon Hassell with Ronu Majumdar ,12. Main Title Music (from Angel Eyes Score) - Marco Beltrami , ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Dá sa povedať, že film posúva dopredu len James Caviezel. Lebo som toľkokrát čumel, či tento film tvorcovia myslia vážne, pretože dialógy úplne neprehliadnuteľne šuštia papierom. Papierom nepríliš schopného scenáristu, patrilo by sa dodať. Najväčšou chybou ale rovnako je skutočnosť, že hoci nás tvorcovia nechávajú nakuknúť nielen do minulosti Catcha, ale tiež do rodinných problémov Sharon, tak mi to rovnako pripadá, že sa za celý film nič nestane, film skrátka celých 97 minút akurát prešľapuje na mieste. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tak tento film je moja srdcova zalezitost,milujem ho a mam ho aj v notebooku,videl som ho uz najmenej 100 krat,vyvolava vo mne nieco,co sa neda opisat,krasne pocity,slzy smutku no aj stastia,lebo vtedy som v inom svete,mimo reality a je mi uzasne,srdce plesa radostou,Jennifer Lopez je viac spevacka,no lubi sa mi aj ako herecka a James Caviezel bol bozsky,zahral to perfektne,uveril som mu,keby som mohol,tak tomuto filmu dam aj milion hviezdiciek...:-) ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Ano, ano - mám relativní slabost pro J-Lo a tak asi tento film,který většině hodnotitelů připadá podprůměrný, hodnotím jako čistý průměr - mě to náhodou docela bavilo a navíc tu svůj klasický, skromný herecký standard předváděl i James Caviezel...................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dost dobře nevím, co tímto filmem tvůrci chtěli říct. Na jedné straně nalákají na Jennifer Lopez, ale film se neumí rozhodnout, jestli chce být dramatem, mysteriozním nebo thrillerem, ale rozhodně není ani jedním z nich. Dost jsem se u něho nudil, protože zde bylo slibováno hodně, ale nakonec splněno bylo hodně málo. Je to nuda. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (8)

  • Pieseň, ktorú Catch (James Caviezel) a flautista hrajú v nočnom klube, je "Nature Boy" od Nata 'King' Colea. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama