Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (110)

plakát

The Challenge (2023) 

Rusky si prý frndu neholí ??? No tak to musí STÁT za to ??? Hmmm...........No řezal jsem se celý film až jsem upad v louži...:o)))

plakát

Démon pomsty (1988) 

Naivňoučce natroublý horůrek se srandovním bubáčkem, který měl před třiceti šesti lety nesporný úspěch a jistě vyplnil vydýchané premiérové kino 64 U hradeb přijatelnou hrůzičkou.

plakát

Karlos (2024) 

Nojo. Já nevím, co s tím. Vémola je tak či onak fenomén. To jméno koluje úplně všude, napříč věkem i genderem, ale myslím, že v první řadě měl Karlos ještě pár let počkat s tím bilancováním protože život mu na tento nekrolog ještě nekončí. Mohl posbírat ještě povícero materiálu, dát tomu lepčejší obsah, formu a tvar podobně jako je to ve výborném dokumentu Arnold. Faktem je, že kdo znal Terminátora pouze z klecí MMA a bulváru teď už zná jeho hlas, dikci, míru inteligence i výši jeho soukromí. Co si tvůrci i Karlos rozhodně odpustit mohli v takové míře je vazba na kontroverzního několikrát souzeného, původně prodavače a veksláka, později podnikatele a lobistu Rittiga opředeného řadou skandálů. Ať je to jak je to tento úporný buldok si rozhodně své místo ve Wikipedii vcelku sebevědomě vymlátil.

plakát

Zatracená krvavá láska (2024) 

Pubertální pokus nevyzrálé Rose Glass nezachrání ani zvučnost Eda Harrise, který trestuhodně podcenil scénář a jeho stylizace zarputilého kotlíkáře z folkového fesťáku na Konopí je až směšná. Mužatství Stewartové je tradičně sterilní a kupodivu jediným zdařilým implantátem tohoto komiksu pro vykulené teeny je Katy O'Brian, jenž je příkladem psychických následků přemíry steroidů avšak kdyby se režisérka lépe porozhlédla po slovanských typech popatřila by daleko vhodnější kandidátku hlavní role v exotickém zjevu královny české kulturistiky Věře Mikulcové (doporučuji vřele vygooglit !!!!). Celkově chatrný příběh pomsty zkorumpovaný navíc moderním lizpičstvím čpí až trapností, emočně nepozvedá z polštáře televizního ušáku a celý slepenec upečený zdánlivě narychlo bez konzistenčního agaru se rozpadá do přepáleného finále.

plakát

Hra doopravdy (2024) 

Naprosto perfektní, herecky roztomilý oddecháč s okatou Cuoco, který zkraje zabere a už nepustí. Promíjím shovívavě nepatrné kazy ve scénáři a režii, ale tato leglace nemusí být nutně dokonalá. Doporučuju především jako ventil vzteku z vlastní vinou zpackaného kšeftíku nebo blbého konce nadějného rande.

plakát

Vrátná (2020) odpad!

Tuto je neopravitelný zmetek filmového průmyslu.

plakát

Rumble Through the Dark (2023) odpad!

Fakt mě neba čučet dvě hoďky na ztrápeného ztroskotance v utahaném béčkovém pseudodramatu o dopadech traumatu z dětství, které emočně nemasakruje a akčně neburcuje. Chatrná až nudná stavba scénáře nemá nadstavbu v šokujících hereckých výkonech ani frustrujícím finále. Ztráta času.

plakát

Showgirls (1995) 

One woman show s tak nevídaným, úporným a přesvědčivým hereckým nasazením okouzlující Elizabeth Berkley jsem už předlouho neochutnal. Škoda, že celkový dojem tohoto filmového braku kazila zcela odpudivá a šeredná opice Gershon.

plakát

Sok (2023) odpad!

Film plochý jako hrudníček Keiry Knightley..............