Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tři mladé hrdinky, tři velké sny a jedna soutěž, která může všechny tyhle sny splnit. Klavíristka Anet (Kristal Shine), atletka Marta (Dominique Alagia) a tanečnice Tina (Anna Šulcová) stojí na startovní čáře dospělých životů. Mají své touhy a naděje, ale do jejich příběhů se také promítají rodinné problémy či milostné trable. Každá z trojice dívek se přihlásí do soutěže Cool Girl s nadějí, že vítězství by mohlo pomoci nasměrovat jejich život správným směrem. Postupně však zjišťují, že k tomu, aby si člověk uvědomil svou hodnotu, je třeba především věřit v sebe sama. Film vznikl na motivy stejnojmenné úspěšné knihy Leny Valenové. (Donart Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

kondor77 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se podíval jen kvůli mým dětským láskám, Sabině a Kateřině, které jsem obdivoval ve Vášnivých známostech 1 a 2. Nicméně film je o mladší generaci a já jen doufám, že šlo o nějakou rafinovanou parodii. V opačném případě se bojím o budoucnost lidstva. Dvě hvězdičky za mé oblíbenkyně. ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Ja som neveril, ale bola to skutočnosť. Ono to je skutočne fakt také zlé. Asi okrem kamery a strihu, zvyšok je čistý odpad. Dal som tomu šancu, videl som to, môžem si na to spraviť názor. Filmy s neherečkami môžu byť fajn, len to musí chytiť niekto kvalitný, po všetkých smeroch a hlasoch. Ako je možné, že tento príbeh bol knižný bestseller? Je to fakt len tak zle prevedené na plátno? Neviem a nikdy sa to nedozviem. Zaslúžený ODPAD! ()

Reklama

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Není to tak špatný, jak vypadají tady ta hodnocení Scénář je slabý, to že hlavní hrdinka jde na nějakou soutěž jsem se dozvěděl až po 50 min.Celou dobu jsem si myslel, že ji vzali do toho filmu.Herecké výkony slabé, jak ochotnické divadlo, Jakub Jíra dobrý moderátor,  moderování soutěže mu šlo, ale když měl hrát, tak to bylo prkenné, stejně jako další neznámé tváře. Škoda, že Vip herci nedostali větší prostor, ty by jediným plus, ještě s Robertem Cejnarem, který když pominu, že hodně občas přehrával,  tu ukázal, že je herecky jinde než mladí herci z tohoto díla. Plusem je, že Robert Cejnar si natočil svůj film jako producent.Za mě 20% a jedna *.A nakonec poznámka.Robert říká na začátku filmu, to už tady bylo mockrát.Ano Roberte takové témata, která jste použili ve filmu, tu byly mockrát.Jen jste vykradli americké filmy a ještě se Vám to nepovedlo.Jan Šťastný tam říká, že jako herec musí brát pořádné filmy a seriály za pár korun a dabing, aby zaplatil složenky.Po přečtení scénáře mu muselo být jasný,  že tento film bude zcela podřádný a zkazí si s ním pověst.Filip Blažek též, ten po Dukatové skále, Popovi a Andílci za školou přidal do své filmografie další brak a těším se, kdy dostane roli v pořádném filmu. ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

I když měla Cool Girl na všeobecný výsměch zaděláno dávno před zplozením, objetivně není tím nejhorším filmem, co jsem kdy viděl. A dá se říct, že do toho má hodně daleko. Vidět jej ale nechcete ani ze srandy. Děj jako z pera umělé inteligence imitující třináctiletou slečnu druhým okem skrolující TikTok je především v závěru tak nepřekvapivý, až jsem to sám nečekal. Až nenormalní je také naprosto robotická absence jakéhokoliv napětí či emocí. Za to tedy mohou ve velké míře i prkenní herci a neherci, s výjimkou nějaké Dominique Alagie (?), se sympaticky přirozeným projevem a postavou, která má jako jediná ve filmu nějaký charakter. Do pekla pak nemusí ani kameraman. Odpad si to asi zaslouží, protože tohle je rakovina filmu a "bad influence" pro děti, kterým je očividně určen. I tak jsem ale viděl větší odpady :) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Možná to bude vypadat, jako klasické „za mého mládí byla tráva zelenější“ zapšklého boomera, který nechápe dobu, v které se víc než poctivou prací dá vydělat tanečky na TikToku, ale tohle je špatně od Andulky po Žížalu. Špatně napsané, špatně (v případě hlavní influencer trojice příšerně) zahrané, špatně natočené, špatně vytřené podlahy, špatně doplněné regály, špatné známky na vysvědčení, špatně všechno. Jenom jedna poslední otázka a pak už jenom rychle zapomenout. Pro koho byl tento „laureát“ Českého lva natočen, když se mu smějí i náctiletí hltači sociálních sítí? ()

Galerie (64)

Zajímavosti (7)

  • Sponzoři filmu s umístěným product placementem jsou mimo jiné Metropole Zličín, Crocodille ČR se svou Bageterií Boulevard a 360Pizzou, automobilka Dongfeng, klub Duplex, Oxo Tea nebo oblečení Lelosi. (machonza)
  • První český film, kde tvůrci obsadili do hlavních rolí influencerky. (ČSFD.cz)
  • Představitelky hlavních rolí se setkaly se svými fanoušky v rámci předpremiér po celé České republice. (ČSFD.cz)

Reklama

Reklama