Reklama

Reklama

Když někdo patří mezi fotbalové hooligans, je to navždy. Nezáleží na tom, kde je ani co dělá. Jeho tým je pro něj vším. Platí to všude, i ve vězení. I tam je to West Ham proti Millwallu. Tahle válka nepomine ani na jediný den. Úplatní dozorci zavírají oči před každodenní brutalitou. Jako kdyby nebylo jasné, že tohle nejsou žádné nevinné šarvátky. Tady jde o život... (TV JOJ)

(více)

Recenze (115)

Sufferer 

všechny recenze uživatele

Po úspešnej a obľúbenej jednotke je pokračovanie iba prázdne volanie do tmy. Nemá tú scenáristickú hravosť, rafinovaný príbeh vrývajúci sa pod kožu, hudbu, ktorá pohladí po duši či pôvabné obsadenie. Chýba v ňom aróma anglickej trávy a ohlušujúce chorály, ktoré tak zdobili jednotku. Navzdory stále kvalitným rvačkám je film iba stelesnenie morskej panny vábiacej na opätovné napravenie si chute originálom. ()

Easykill 

všechny recenze uživatele

Film kde má režisér, asistenta režie, ten asistent má také asistenta režie, a i asistent asistenta má asistenta režie, se přesto nepovedl. Jak je to možné? Toť otazník za milion, ale vzhledem k tomu jak tento snímek vypadá,musel být rozpočet nejspíš stejně mizivý. Americký(!) snímek green street hooligans 2, neboli rváči, je volné pokračování Hooligans (UK) z roku 2005. Bohužel jediný herec, který byl i v prvním filmu celý druhý film neutáhne. A taky neutáhnul. Tady je tolik mínusů, že to občas dost bolí. Scénář je otřes, film nedává vůbec smysl a navíc to není tak docela náhled na chuligány. Nýbrž na americkou věznici, která má pro všechny vězně dostatek svobody a kde dozorci jsou (až na jednu pizdu, mimochodem ta je asi na tom celém nejlepší) úplně v pohodě. Filmy z Vězeňského prostředí mám rád, ale tohle je jinde. Lepší tohle vůbec nespojovat se skvělým prvním filmem. Dívat se na to dá, ale... ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Jebnutí Američania sa serú do všetkého, z čoho sa dajú vytrieskať doláre a je im úplne jedno, že danej téme rozumejú ako hus pivu a celé to skurvia. Amíci vedia hovno o tom, čo je to futbalové násilie a ako to chodí medzi hooligans. Už prvá časť "Green Street Hooligans", kde si zahral chuligána hobit Frodo, nestála za veľa. Bolo to hodne mimo. No toto primitívne, zbytočné pokračovanie je totálna sračka. Naivný americký nezmysel, strata času. Ak chcete vidieť výborne natočený film o futbalových chuligánoch, tak si pustite anglický snímok "Football Factory". * ()

BaronX 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film vyčerpal svůj potenciál už v předchozím díle, tohle „volné pokračování“ je jen těžko stravitelná a špatně uvařená kaše, která nepřináší ani zbla zábavy. Postavy jsou nudné a ploché, vězeňské prostředí už tu bylo tolikrát, že už nemá čím šokovat a fotbal za mřížemi, achichouvej … takovej Sly ve filmu Victory předvedl větší šou než tihle fanoušci West Hamu. Koukněte se raději znovu na Green Street Hooligans 1 s Frodem Pytlíkem, protože to je mnohem silnější káva! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Hooligans tentokrát ve věznici. I zde to mezi fotbalovými fanoušky vře, a tak se to tu neustále někde rve. Do toho je přidána, a podle mě zcela zbytečně, zvrácená dozorkyně, která se neštítí ani o šikanu svého kolegy. V tomto snímku jde především o rvačky, ale zdá se mi, že je jich tu nějak moc, a je to na úkor příběhu. K happy andu nakonec dojde, ale to se už od začátku tak nějak očekává. Jedná se tedy o další vězeňský film, kde jakoby vězeňský řád neexistoval, každý si tu dělá co si zamane, a bachaři se na to jen s zpovzdálí dívají. Jedná se tedy o průměrný snímek, který dokáže zaujmout, ale divák musí být víceméně shovívavý. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Na výsledkovej tabuli je pred zápasom napísané "Millwall vs. West Ham". Keď sa však po prvýkrát zmení skóre, nápis je v opačnom garde. (GTS_PUNK)
  • Ross McCall (Dave Miller) je jediný herec, ktorý si zahral aj v predchodcovi Hooligans (2005). (ShortyIC)
  • V scéne, kedy Dave (Ross McCall) volá so svojou priateľkou pred záverečným zápasom, mu jeho rival Mark (Graham McTavish) podáva mobil Nokia N95. No keď si Dave priloží telefón k uchu, drží úplne iný model telefónu. (N0X.)

Reklama

Reklama