Reklama

Reklama

Bridgertonovi

(seriál)
  • USA Bridgerton
Trailer 2
USA, (2020–2024), 24 h 19 min (Minutáž: 52–73 min)

Tvůrci:

Chris Van Dusen

Předloha:

Julia Quinn (kniha)

Hudba:

Kris Bowers

Hrají:

Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Jonathan Bailey, Sabrina Bartlett, Harriet Cains, Bessie Carter, Adjoa Andoh, Florence Hunt, Ben Miller, Luke Thompson (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál inspirovaný knižním bestsellerem sleduje příběhy osmi nerozlučných sourozenců z mocné rodiny Bridgertonových a jejich touhu po lásce. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (208)

lemonova 

všechny recenze uživatele

To, že prakticky všetky súčasné seriály spĺňajú všetky nastavené kvóty, na to sme si už ako tak zvykli. Ale že sa tieto kvóty dostanú aj do historických seriálov, na to si nezvyknem nikdy. Navyše sa snaží byť táto karikatúra násilne vtipná, čo už je pre mňa skutočne nestráviteľné. Jedna hviezda za pár obľúbených hercov.. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizody se neskutečně vlečou a seriál je hrozná nuda. Vztah ústřední dvojice je navíc založený jen na neustálém zdůrazňování jejich "předstíraní", a to do takové míry, že o ničem jiném ani nemluví. Jejich zamilovanost pak spočívá v pohledech a fantaziích. O komunikaci se za celou dobu nenaučili vůbec nic. Ze všech těch postav mi byly dlouhou dobu nejsympatičtější matky Bridgertonová a Featheringtonová. Což je na romanci teda dost bída. ()

Reklama

vla_kor odpad!

všechny recenze uživatele

Na něco tak blbého se prostě nedá koukat. Vydržela jsem to celých pět minut, ale bohužel právě těch pět minut se započítává do statistiky Netflixu k divácké sledovanosti. Nebojte, druhou řadu si zcela jistě ani na těch pět minut nepustím. Julie Andrewsová, kam až jsi to klesla... to raději hlásit v nádražním rozhlase. ()

waska 

všechny recenze uživatele

1. Sezona - Oukej, je to líbivý, hezký lidi, ale co to proboha je, že Anglická královna je černoška a má k sobě dvorní dámu Číňanku? Jasný, prostě všude teď musí být nějaká bukvice nebo lesba, binární, nebinární, prostě BFLMPSVZ. Nic proti nim, ale nevím, jestli si na tohle zvyknu. 2. Sezona - o mnoho lepší než ta první? Čím to je? Asi těmi hezkými Indkami? ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To už je jak v diskuzi na Seznamu. Někdo se zmíní, že se mu nezdáli černoši v historické události a hned je zde spousta výpadů o rasismu a nesnášenlivosti. A protože mám nárok na svůj názor, tak ti černoši mě nějakou dobu odrazovali, jestli to mám vůbec zkoušet. Pak jsem byl přinucen. Vadilo mě to hlavně proto, že je to prasení historie a snaží se to být za každou cenu poplatné dnešní době, kde vkus určují aktivisté nebo blázni. Takže na Oscara je nominace možná: černých víc než dostatek, homosexuální vztah, boubelky atd. Historické filmy mám rád, takže se nedivte, že mi vadí opravdu hodně anglických šlechticů v podání černé pleti a aby to nebylo málo, tak v tom jede i anglická královna. A teď k filmu. Romance pro milovníky červené knihovny. Než začne být děj trošičku zajímavý, musí se vydržet skoro do půlky. A absolutně největší deviza filmu, pro kterou příznivci této doby vydrží, je filmové podání. Záplavy kostýmů, úžasné interiéry i exteriéry. Tohle byl veletrh starého Londýna a okolí. Spousta klasických filmů by mohla závidět. ()

Galerie (432)

Zajímavosti (38)

  • Jako Clyvedon House, rodinné sídlo vévody z Hastingsu, byl použit barokní zámek Howard (Castle Howard). Nachází se v Severním Yorkshiru na severu Anglie, 15 kilometrů severně od Yorku. Je jednou z největších soukromých rezidencí ve Velké Británii. Největší část zámku byla postavena mezi lety 1699 a 1712. Datování použité v seriálu (v epizodě Šustot sukně paní Colsonová, uvádí, že zámek byl postaven v roce 1706) tedy velmi přesně odpovídá skutečnosti. (Yalka)
  • Nejtěžší scéna pro Phoebe Dynevor (Daphne) byla ta, ve které měla masturbovat a hrát orgasmus. „Instrukce byly zcela jasné, musíš hrát orgasmus. Je to poměrně těžké nacvičit, což znamená, že nenacvičujete. Jednoduše to uděláte,“ prohlásila. (Duoscop)

Související novinky

Jurské město nabírá další obsazení

Jurské město nabírá další obsazení

17.04.2024

Sedmý film dinosauří série se hýbe kupředu raptořím tempem. Mnoho času totiž nezbývá, premiéra filmu, jehož údajný název má být Jurské město, je pořád stanovena na klasický letní blockbusterový slot… (více)

Nový Svatý se hýbe kupředu

Nový Svatý se hýbe kupředu

23.11.2023

Studio Paramount Pictures se už řadu let chystá oživit jednu ze svých polozapomenutých franšíz, ale až nyní se zdá, že chystaný projekt začíná dostávat reálné obrysy. V přípravách je totiž akční… (více)

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

Překonalo Prime Video od Amazonu Netflix?

04.12.2022

Mezi největší streamovací služby se typicky řadí Netflix, Disney+ nebo HBO Max, často se ale zapomíná na poměrně zásadního hráče - Amazon Prime Video. Pravda, je pro to několik dobrých důvodů: jeho… (více)

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

Dahmer zavraždil Bridgertonovi

12.10.2022

Nová minisérie Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera od tvůrce Ryana Murphyho (American Horror Story, American Crime Story) se na Netflixu stala doslova smrtícím hitem. Příběh nechvalně proslulého… (více)

Reklama

Reklama