foto

Nicola Coughlan

  • nar. 9.1.1987 (32 let)
    Galway, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Svengali
2012 Tarzan bábovka
2011 Thór – Legendy z Valhally
2008 Léto, kdy se objevil létající talíř

TV seriály

2019 Derry Girls (TV seriál)
The President (S02E06)
The Prom (S02E05)
The Curse (S02E04)
další epizody (6)
2018 Derry Girls (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
2000 Doctors (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace