Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Dokumentární

Poslední recenze (572)

plakát

Vrchol nebes (2021) 

Anime s francouzským dabingem (jo, bylo to divný) přineslo hořkosladký konec. Cením myšlenku filmu. Ale nedokázalo mě to vtáhnout do děje nebo předat atmosféru. Asi u mě zkrátka nezafungovala ta animace. Hlavní hrdina byl extrémní bručoun, ale se srdcem na pravém místě, jak se ukázalo v těžkých chvílích. Několik let příprav na výšlap narušil stejně zapálený fotograf, který mě svou rozhodností, že chce vylézt až na vrchol (aniž by se připravoval) spolu s hlavním hrdinou, mile překvapil. Přiznám se, že jsem ani nevěděla, jestli si užívám pohledy na KRESLENÉ hory. I při krátké stopáži jsem se u filmu bohužel trošku nudila. Dopis od bručouna byl ale překrásný. Stejně tak i hudba.

plakát

Všechno dobře dopadne (2022) 

Konečně dokument o včelkách… Se zpracováním to ale dost drhlo. Už začátek dává tušit jakousi artovou nebo spiritualistickou notu. To hned potvrdí pán s naprosto debilní a zbytečnou průpovídkou, jak vzniklo slovo včela. Dokument pokračuje několika rádoby uměleckými záběry na stromy, vodu, holohlavé dítě,… Poté nás konečně čeká nějaký ten záběr na včelky a první zajímavost. Kdyby se dokument nesl na informativní vlně jen o včelkách, jistě by to dopadlo lépe. Velmi časté hudební vložky, které byly naprosto zbytečné a hloupé dokumentu hrozně ubližovaly. Moc se mi nelíbila ani pronesená moudra většiny lidí, ala „já vím víc než vy.“ Obrovská škoda, protože ta troška záběrů na včely byla krásná (vylíhnutí, mumraj v úlu) a informace zajímavé. Škoda… dokumentů na toto téma není mnoho a tady šlo o úplně promrhanou šanci. Líbil se mi jen přístup řezbáře. P.S. co to je sakra za strašnej plakát?

plakát

Neposkvrněná (2024) 

Spoiler. Čekala jsem to horší. Asi proto se hodnocení vyšvihlo na oslnivé (i když slabé) 3*. Opět klášter, opět spiknutí, opět podezřelé početí malého satánka. Do toho všeho vás celý film provází zlovolná pobožná hudba, která vás má svojí velikostí zadupat do země. Nenáročný horor s občasným zábleskem strašidelna. I když nejděsivější bývají ty pánbíčkářské řeči. Sestra Cecilie byla celkem kus, a tak jsem se těšila až uvidím, co z ní vyleze. O to vás však tvůrci bohužel ochudí. Ale nezoufejte, čeká vás grandiózní finále… P.S. Profesor potěšil

Poslední hodnocení (814)

Vrchol nebes (2021)

23.05.2024

Všechno dobře dopadne (2022)

23.05.2024

Neposkvrněná (2024)

21.05.2024

Havěť (2023)

19.05.2024

Podivuhodný příběh Henryho Sugara (2023)

19.05.2024

Kde zpívají raci (2022)

19.05.2024

Dark - Alfa a omega (2017) (epizoda) (S01E10)

18.05.2024

Dark - Vše se děje teď (2017) (epizoda) (S01E09)

17.05.2024

Dark - Jak zaseješ, tak sklidíš (2017) (epizoda) (S01E08)

17.05.2024

Reklama

Poslední deníček (1)

Stmelování rodiny

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-je-tohle-v-poradku-poslankyne-pise-blazkovi-kvuli-znasilnene-divce-243939#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest242_shorts_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

 

https://www.beztrestu.cz/rozsudky

 

Samozřejmě nikdo nezná podrobnosti. Vyvstává však zásadní otázka. I kdyby devče nemělo žádné psychické následky, mělo by se odcházet od soudu za něco tak odporného s podmínkou a směšným odškodněním 400 000 Kč, za které si koupíte v dnešní době velké hovno? A už vůbec si za to nekoupíte zpět svoji důstojnost, psychické zdraví a důvěru. Tohle hovado ještě nadále žije v té rodině. Dětská pornografie taky asi nevadí... Pana odborníka bych taky nechala trošku prošťouchnout. Zcela jistě by se s tím naprosto dokonale smířil. Kdyby mu někdo do prdele strkal každý den svoji chloubu. Podobná znásilňovačská hovada by se měla léčit, kastrovat, zabíjet, zavíra, mučit. Je to odporný. Ať už to dělají dětem nebo dospělým. Tresty jsou v ČR nejen za toto nesmyslně nízké. I za zabití, způsobení nehod, řádění pod vlivem alkoholu (což by dle mého neměla být polehčující okolnost). Nejen že ukončíte život člověku, ale zničí se životy rodinám, přátelům, známým. Lidi jsou monstra a je utrpení mezi nimi žít.