Reklama

Reklama

Ač se Rebecca a Dylan nikdy neznali, celé dětství je něco spojovalo. Cítili bolest jeden duhého, prožívali navzájem významné okamžiky svých životů. Do nedávna si mysleli, že šlo jen o sny, halucinace a přeludy. Jejich životy se však začnou radikálně měnit, když zjistí, že je na druhé straně reálný člověk. (Farley)

Recenze (130)

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Mno, jak začít? Všude samé čtyřky, kam se podívám a zase se po čase citím poněkud nepatřičně. Což se dá na druhou stranu v poklidu zvládnout. Působilo to na mě celé dost nevyváženě, nemůžu si pomoct a hlavní herecká dvojka mi také vůbec nesedla. Kdyby to byla epizoda z jednoho seriálu, ihned zapomenu, ale tohle se tváří, jako normální film, který i přes poměrně vysoké hodnocení nejsem schopen výše bodově akceptovat. Snad někdy jindy, bez Zoe a Michaela. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Brin Hill mi teda nic nehovori, ale ako romantarna ona + on /aby bolo jasne, ja pocitam len hetero lasku, na vsetky ostatne - uchylne - lasky zvysoka nasrat a nastat/ sa to celkom da zvadnut. On prave vysiel z basy /asi si nedaval dostatocny pozor pri legalizacii prijmov z trestnej cinnosti, a tak ho chytili - dementa/ a ona je zabezpecena manzelka uspesneho lekara. Akousi zhodou nahod sa stretnu a zamiluju sa do seba. Michael Stahl-David /Monstrum 2008/ je sympatak a ona Zoe Kazan /Okamzik Zlomu/je fajna baba. Romanticky film o laske, ktory pohladil po dusi aj obstarozneho mentalneho invalida ako som ja. 60 % ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

Největší výhodou In Your Eyes je Joss Whedon. Díky tomuto velice kvalitnímu scénáristovi, který má za sebou již nespočet filmových hitů, se podařilo odlišit tento film od zbytku indie romantických komedií a alespoň na začátku mu dal nějaký impuls nebo prostě příslib něčeho zajímavého. Scénář je opravdu kvalitní, nápad je to zajímavý a díky němu Vás film udrží. Sice je v něm docela dost nedomyšlených věcí a také náhod, a především v závěru budete hodně přemýšlet proč se děje, to co se děje. Dalším mínusem je ústřední dvojice, která je poněkud nevýrazná a především Michael Stahl-David se absolutně nehodí a nemá charisma něco podobného utáhnout, Zároveň tolik nefunguje chemie dvou hlavních představitelů. Suma sumárum průměrné romantické drama. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Místy je to celkem sranda, ten nápad jako takový je taky super, ale pořád ještě je to jenom posraná romance, která nemá z hlediska příběhu šanci nabídnout cokoli jiného, co už jsem neviděl stokrát někde jinde. Koukat na to ráno po chlastačce, asi by se mi to líbilo víc, v normálním stavu je to prostě obyčejné. 60% ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní film, pro mě poněkud špatně uchopitelný, ovšem pouze slovně. Být zamilovaný je jeden z nejkrásnějších pocitů, co znám. A dívat se na svět očima své spřízněné duše je jedna z výsad pomotaných hlav a ani to nemusí být sci-fi. Přiznávám, že mi hlavní představitelé sedli, zamotali hlavu a především – vyloudili na tváři úsměv, který mi vydržel ještě několik hodin po odkoukání. Tedy zcela bez logiky, čistě pocitově, hodnotím velmi kladně. Season Challenge Tour, 2015. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Joss Whedon napsal scénář již roku 1992. V té době mu bylo 28 let a zrovna se stěhoval do Los Angeles. (Geriel)

Reklama

Reklama