foto

Michael Stahl-David

  • nar. 27.8.1982 (36 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Light of the Moon
Zůstaň nablízku
2016 LBJ
Untitled Miami Project (TV film)
2015 Just in Time for Christmas (TV film)
2014 In Your Eyes
Take Care
2013 Boomerang (TV film)
Bounceback, The
Futurologický kongres
Mutual Friends
2012 Girls Against Boys
2008 Monstrum
2003 Strýček Nino
2001 New Port South

TV seriály

2018 The Deuce: Špína Manhattanu (TV seriál)
All You'll Be Eating is Cannibals (S02E05)
Seven-Fifty (S02E03)
There's an Art to This (S02E02)
další epizody (4)
2017 Narcos (TV seriál)
The Kingpin Strategy (S03E01)
2015 Najděte mi hrdinu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Dobrá manželka (TV seriál)
Skrytí příjemci (S06E17)
2014 Nová holka (TV seriál)
Goldmine (S04E07)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Vlk samotář a mládě (S01E14)
Dědictví (S01E12)
2010 My Generation (TV seriál)
2009 Kings (TV seriál)
Nemocnice Mercy (TV seriál)
I Believe You Conrad (E02)
Vražedná čísla (TV seriál)
Práva zvířat (S05E19)
2008 Michael Stahl-David: Behind the Star (TV seriál)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nevinná zábava (S06E17)

TV pořady

2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2018 We Win

TV seriály

2008 Michael Stahl-David: Behind the Star (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 We Win

TV seriály

2008 Michael Stahl-David: Behind the Star (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace