Reklama

Reklama

Dobrodružství kriminalistiky

(seriál)
  • Západní Německo Täter unbekannt - Sternstunden der Kriminalistik (více)
TV spot 17
Československo / Západní Německo / Francie, (1989–1993), 21 h 36 min (Minutáž: 49–52 min)

Hudba:

Karel Svoboda

Hrají:

Boris Rösner, Petr Kostka, Ladislav Mrkvička, Ondřej Havelka, Vlasta Fabianová, Nelly Gaierová, Ladislav Frej st., Daniela Kolářová, Luděk Munzar (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(26)

Oblíbený detektivní seriál v režii A. Moskalyka o boji práva se zločinem, ve kterém se rodila vědecká kriminalistika. Každá epizoda je věnována jedné kriminalistické disciplíně, jenž se uplatnila u soudu a později byla uznána jako nezvratný a usvědčující důkaz. (Česká televize)

Videa (24)

TV spot 17

Recenze (355)

salahadin 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý - všechno dobré. Ale na mě je to točeno tu a tam zvláštně, až skoro parodicky, odlehčeně, nevím, jak to vyjádřit. Herci přehrávají, jednotlivé díly nejsou schopné vtáhnout do děje. Styl mi nesedí a dejte mi ještě pár let, třeba v tomto seriálu taky poznám ten vybroušený diamant. Kompletní herecká ekipa té doby. A my můžeme coby pamětníci dávných časů lkát, jaké jsme to kdysi měli herce a možná že jaké máme dnes, což? Kdybych měl aspoň něco vypíchnout, chladná tvář Anke Sevenich při soudní řvanici byla neskutečně podmanivá. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

starý dobrý časy,,,a šlo to taky....trochu mě udivuje, když na to tak koukam, že je v dnešní době pořád tolik nevobjasnenejch připadu,a cajti furt brečej: "máme sice jeho DNA, ale nevíme jak pachatel vypadá" ....přitom, řešní se přímo nabízí..kriminalistický klonování,,,, vezmu toho déenáče, zasadím do květináče.. nebo kam se to sakra dává, občas ho zaleju, pohnojím, vyhodím přebytečný poo... no a až mi vyroste,,,tak je v podstatě hotovo,,,pak už jenom vyfotit a zlikvidovat klon... jasný jak facka, ne? pak mi djte vedět, kde si mám vyzvednout nobelovku ()

Reklama

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Seriál je to výborný, zejména první polovina dílů. Kvalitní scénář, dobří herci a díky koprudukci s Němci i dost peněz. Ale nejlepší je Svobodova hudba. Kdo nezná, je to asi takhle: Tááááá, tadadada tadadada tadadada tadadada BUCH BUCH tadadada tadadada tadadada BUCH BUCH, úúúú, úúúú húúúúú húúúúú trrrrrrdm. ()

Machrovic 

všechny recenze uživatele

SPOILEROIDNÍ HLÁŠKY Z EPIZODY VLAS: "Jestli mě policie bude potřebovat najde mě v kuchyni." // "Láska je hezká věc, dokud nedojde na peníze." // "Klamat úřady se nevyplácí a dělat z nás blbce už vůbec ne." // "Vlasy nejsou u soudu nezvratným důkazem." "Tak se jím musejí stát." // "Ale jestli je to vaše další hovadina, tak si mě nepřejte." // "Vám se přirozeně omlouvám, což nadřízení nedělají často." // "Nechtěl jsem jí zabít, ale ona byla mrcha!" ()

Decker 

všechny recenze uživatele

Timto pan Moskalyk vstoupil do zlate sine kriminalni tvorby, protoze takhle skvele natoceny serial z kriminalisticke oblasti vznikly v ceskych krajich neni a dlouho neli uz asi nikdy nebude. Presvedciva atmosfera, vyborni herci, naslapnutny scenar a hlavne uzasne tempo a gradace. Velmi poucne a velmi zajimave. Zkratka na tento serial nemohu se zdravym rozumem nikdy zanevrit. ()

Galerie (409)

Zajímavosti (120)

  • Natáčelo se v klášteře Chotěšov, Praze Na Příkopě, Uhelném trhu, Perlově ulici a na Starém Městě. Točilo se také v Malé pevnosti Terezín a kaolínových dolech Kaznějov. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)
  • Záběry odehrávající se před vstupem do budovy guvernérova sídla a v jejím interiéru se natáčely v exteriéru i interiérech dnešní budovy Ministerstva dopravy, někdejšího sídla Ústředního výboru Komunistické strany Československa na adrese nábřeží Ludvíka Svobody 12, Praha – Nové Město. (HonzaBez)

Reklama

Reklama