Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na smrtelné posteli přinutí matka svého syna, aby jí slíbil, že se nikdy neožení, což v něm zanechá mentální blok ve vztahu k závazkům vůči jeho přítelkyni. Nakonec se rozhodnou vzít se v Las Vegas, avšak mocný gambler se postará o to, aby muž prohrál 65 tisíc dolarů v pokeru. Nabídne mu, aby dluh splatil víkendem s jeho přítelkyní. Najednou se muž stává chorobně žárlivým a sleduje svoji snoubenku a jejího bohatého společníka, avšak upadá do léček, jak se jej gambler snaží zbavit. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Yambo 

všechny recenze uživatele

Na konkurečních televizích běžela ordinace v růžovém čemsi nebo trapnoty a něco jsem potřeboval mít puštěný u vaření. Tak z tohohle pohledu to naprosto vyhovovalo. A to i přesto že se sešli dva herci které nemám rád. No jednu hvězdu přidám za Jamese Caana a lehce komediální mafiánskej nádech jeho poskoků ve stylu Přeber si to. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Bohatě strávené líbanky se zamilovanému Nicolasi Cageovi trochu zvrtly v něco neočekávaného. Město hazardu lehko svádí na zcestí. Vidina rychlého zisku je velmi lákavá, ale ještě je tu nenáviděná prohra. Prohrát můžete cokoliv, nejen horentní sumu peněz, třeba i osobu, kterou milujete. Peníze se dají vždycky nějak oželet, ale s milovanou osobou už je to mnohem horší. Pak si uvědomíte, co opravdu můžete ztratit. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Někdo imituje Elvise Presleyho, jiní se pokoušejí napodobit romantickou komedii aneb zatímco oči poulící N.Cage prohrál Sex v Jorku Parkerovou v kartách, tak režiséra Bergmana, když se rozdávaly karty vypointovaného humoru, ani nepustili k hracímu stolu a pak marná jest i přítomnost mých oblíbených borců J.Caana, T.Shalhouba, či S.Cassela. Při pohledu na Cageovu filmografii se nabízí paralela s jedním z možných vývojů manželského života - nejdříve svatba a líbánky v hlavním městě hříchu a pak se tamtéž z toho všeho o tři roky později uchlastat k smrti (Leaving Las Vegas).. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Romanticka oddychovka, ktora prijemne pobavi tych, ktori od nej vela neocakavaju. Akekolvek reakcie alebo rozhodnutia Sarah Jessicy Parker vo filme su dost nepravdepodobne, takze treba vsetko brat s rezervou. Od rezisera Bergmana sa mi omnoho viac pacila romanticka "rozpravka" MUZE TO POTKAT I VAS (1994) opät s Cageom...10.09.2008 ______ Nicolas Cage - (Jack Singer) +++ Sarah Jessica Parker - (Betsy / Donna) +++ James Caan - (Tommy Korman) +++ Pat Morita - (taxikár) +++ Anne Bancroft - (Bea Singer) +++ Hudba: David Newman +++ ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Taky vám to připomínalo snímek Neslušný návrh? Tak jenom pro srovnání: oba filmy se odehrávají v Las Vegas; v obou případech se mužská polovička daného páru zadluží, až to pěkný není; u obou se objeví starší osamělý milionář, který jim chce "pomoci" (ve skutečnosti chce samozřejmě tu ženskou); v obou případech se tomu ten pár podvolí, ale postupně si to začnou vyčítat a chtějí zpátky jeden druhýho; v obou snímcích hrají herečky, který nemám rád (D. Moore a S. J. Parker); tenhle film vznikl v roce 1992, Neslušný návrh 1993. Nicolas Cage taky zrovna neexceluje, takže není důvod dávat vyšší hodnocení. P.S.: ta pokerová hra byla hodně k smíchu, protože oběma hráčům přijde straight flush, u které je pravděpodobnost této herní kombinace (podle internetových zdrojů) asi 0,84%. To byl hodně velkej nářez!!! :D ()

Galerie (36)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Las Vegas v Nevadě, v Culver City v Kalifornii a Kauai na Hawaii. (rafix)

Reklama

Reklama