Reklama

Reklama

Od soumraku do úsvitu 2

  • Česko Od soumraku do úsvitu 2: Krvavé peníze (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vůně peněz přitahuje lidi, chuť krve zas někoho jiného...  Šerif Lawson má nos na problémy podezírá nevinně se tvářícího lupiče Bucka, že zase něco chystá - a má pravdu. Buckův kumpán Luther právě uprchl z vězení a rozhodli se spolu vyloupit jistou mexickou banku, ve které na ně čeká 5 miliónů dolarů. Buck svolá své další kamarády - rodeo jezdce C.W., trenéra pitbulských teriérů Jesuse a chytráckého strážníka Raye. Cestou na místo setkání, po strážce s netopýrem, zastaví Luther neznámému muži... zanedlouho však zjistí, že autem nesrazil obyčejného netopýra! Luther se setkává se svými kumpány, kteří zatím netuší, že je pronásleduje stín, který jim jde po krku - doslova!!! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (101)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Od výborné Fakulty po srágoru. Robert Patrick to teda vede...Tady to šíleně smrdí jen snahou svést se na někdy až kultovní a skvělý jedničce. Pokračování nefunguje jako horor, akční film ani jako komedie. Logika si samozřejmě dala pauzu, ale to asi i od takových filmů očekávám a dokážu nad tím mávnout rukou, když vidím alespoň snahu, jenže tady nebyla ani ta snaha. Film o upírech co se snaží vykrást banku, no to působí směšně samo od sebe...Scéna frontálního útoku na policii je nasazenou korunou...nic jiného ne odpad si tohle nezaslouží... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Teraz prvý krát vidím, aký mala táto slabotina dobrý original plagát. Asponže u nás mala škaredý ako si zaslúži... Film má minimum spoločné s fantastickou jednotkou. Príbeh je skresaný na "pár chlapíkov v banke" a experimentálne pohľady kamery či srandovná erotická scéna tento nepodarok nezachránia... ()

Reklama

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 Uz si to poradne nepamatuju (radsi ;]]), ale vim, ze jsem z toho byl nebetycne rozcarovan a poradne se nevyspal - slo to na Nove kdysi nad ranem. Treti dil je kapku lepsi a druhy dil Carpeterovych Upiru je jeste horsi ;]] Veru tezka volba. Snad jenom si koupit swihadlo a trochu potyrat svoje telo. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedno z najväčších sklamaní čo som zažil. Po geniálnej jednotke som dúfal aspoň v polovičnú pecku. Obsadenie bolo nádejné a režisér mohol dokázať, že niečo odkukal od Raimiho. Ale neodkukal. Po celkom vtipnom úvode z filmu zdrhne Bruce Campbell a zvyšok filmu sledujeme nudný ukecaný nevtipný film s minimom slabej akcie. Okrem názvu a Dannyho Treja to s jednotkou nemá nič spoločné. 2/10. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez tu uz nereziruje, namiesto toho si na rezisersku stolicku sadol Scott Spiegel, a hned poznat, ze rozhodne nedosahuje Rodriguezovych kvalit. Scenar uz aj v jednotke bol slaby, no v Od Soumraku do Usvitu 2 je to scenaristicky vyplach. Herecke obsadenie nepresvedcive, az na Roberta Patricka, ktory si film uziva. Dejova linia sa na rozdiel od jednotky odohrava inde /myslim, ze Titty twister ...../ a je podstatne slabsia. A akcnych scen taktiez menej a pre mna su nepresvedcive. 32 % ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Film vyhrál cenu Saturn v kategorii nejlepší domácí video. (Terva)
  • Hlavní hrdinové mají na autě SPZ s nápisem BYT MEE, což by bylo správně BIT ME - kousni mě. (-Bomba-)

Reklama

Reklama