Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (277)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Víc než cokoli jiného je to fakt komedie a k mému překvapení ještě navíc svým cringe humorem místy fakt vtipná. Dost to připomíná ty lepší teen komedie z konce devadesátých a první poloviny nultých let, tedy žánr, na kterém moje generace vyrostla a který mi vlastně dneska celkem chybí. Nejvíc zábavný je ten kontrast mezi mohutnou a lehce přestárlou Jennifer Lawrence a miniaturním Andrew Barth Feldmanem a všechny ty humory na to směřující. Asi by z toho šlo vytáhnout ještě víc, ale i navzdory klasické šabloně a občasné přeci jen trapnosti je to celkem fajn věc s, ač šíleným průběhem, uvěřitelným a příjemně feel-good rozuzlením. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Keď si odmyslíme pomerne klišovitý scenár, ktorý je už na prvý pohľad typická schéma, tak to bolo celkom vydarené. Celý film však ťahá výrazne vpred najmä ústredná dvojica Maddie a Percy. Tieto postavy nemali chybu, a aj po dialógovej stránke to bola jedna veľká paráda. Po dlhej dobe som sa na nejakej americkej romantickej komédii aj z chuti zasmial. Áno, dejovo to bolo predvídateľné, no napriek tomu to všetok ten dôvtip, sarkazmus a irónia ťahali nad hranice priemerných žánroviek tohto typu. Jennifer Lawrence zahrala dračicu Maddie výborne. 4* ()

Reklama

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Bezproblémová pohodovka se spoustou legrace od první minuty, která není prvoplánová a primitivní. Jede kupředu s vkusným soundtrackem, krásnou a "svůdnou" Jennifer a vrcholnou scénou u piana, která, přiznám se, zastihla mě na něco tak dramaturgicky vymakaného, nepřipraveného, a dala tomu o level vyšší úroveň. Pretty Woman 2, jen v trochu jiném gardu, co se toho líhnutí ze skořápky týče. Palec nahoru. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

No Hard Feelings je úplně pohodová odpočinková neambiciozní komedie, která prostě jen baví. A komu tohle stačí, bude spokojen stejně jako já. Potěší Jennifer Lawrence v roli zoufalé třicítky, která za peníze randí se společensky plachým, nerdským asociálním panicem - skvělým Andrew Barth Feldmanem, který vypadá úplně přesně tak, jak by si jej člověk představil, potěší trefný nahláškovaný humor využívající bohatě americké slovní dvojsmysly a potěší i dostatečně zábavné tempo. Tohle celé je pak klasicky zabalené v žánrově specifické šabloně, která sice nijak výrazně nevybočuje, ale i tak ji tenhle balík zábavy s přehledem dokáže vynést do nadprůměrných výšin komedií, které v dnešní době drasticky chybí. Spokojenost. Už režisérovo Good Boys (2019) mě tehdy naplno dostalo a pobavilo a tady tomu bylo stejnětak, tohle je prostě talent. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Pohodová feel-good komedie, které se už tak moc nevidí, nebo na ně nemám štěstí. Jednoduchou zápletku vykompenzuje chemie mezi kočkou Maddie a tragickým Percym. Neskutečně dost vtipných hlášek a scénka, kdy se nahatá Jennifer Lawrence pere na pláži, tak to byl úlet, měl jsem dost, to se nezažije ani v Prcičkách. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Jennifer Lawrence musela byť dva dni úplne nahá pri natáčaní scény bitky na pláži, a to aj pred očami celého filmového štábu. (Muel)
  • Zápletka filmu je založena na skutečném inzerátu z Craigslistu, který Gene Stupnitsky obdržel od producentů a rozhodl se jej zfilmovat. (figgo jr.)

Reklama

Reklama