foto

Gene Stupnitsky

  • nar. 26.8.1977 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Good Boys
2016 Gorgeous Morons (TV film)
2014 Zdravím, dámy! (TV film)
2013 Pulling (TV film)
2011 Stephen Merchant: Hello Ladies... Live!
Zkažená úča
2009 Rok jedna

TV seriály

2014 Trophy Wife (TV seriál)
Mother's Day (E22)
2013 Zdravím, dámy! (TV seriál)
The Drive (E08)
Pool Party (E05)
The Dinner (E04)
další epizody (6)
2010 Kancl (TV seriál)
The Cover-Up (S06E24)
2009 Kancl (TV seriál)
Scott's Tots (S06E12)
The Lover (S06E07)
New Boss (S05E18)
2008 Kancl (TV seriál)
The Surplus (S05E09)
Weight Loss (S05E01)
Pracovní veletrh (S04E13)
další epizody (4)
2007 Kancl (TV seriál)
Ženská práva (S03E21)
Dwightovo vítězství (S03E13)
Cesťák (S03E12)
2006 Kancl (TV seriál)
Konference (S03E02)
Michael má narozeniny (S02E19)
Tajnosti (S02E13)
2005 Kancl (TV seriál)
Souboj (S02E06)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Rok jedna

TV seriály

2009 Kancl (TV seriál)
Cafe Disco (S05E25)
2008 Kancl (TV seriál)
Frame Toby (S05E08)
Sbohem, Toby (S04E14)
2006 Kancl (TV seriál)
Na svatého Valentýna (S02E16)

Režijní filmografie

Filmy

2019 Good Boys

TV seriály

2009 Kancl (TV seriál)
The Lover (S06E07)
Michael Scott Paper Company (S05E21)
2008 The Office: The Outburst (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2013 Zdravím, dámy! (TV seriál)
The Drive (E08)
The Wedding (E07)
Long Beach (E06)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace