Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Roth pracuje jako ošetřovatel v ZOO. Jeho snem je vyrazit na Aljašku, a proto veškeré peníze investuje do rekonstrukce plachetnice. Když se vydá na zkušební plavbu, loď se porouchá a Henry musí ke břehu. Zastaví se v malém bistru, kde ho zaujme sympatická Lucy. Dá se s ní do řeči a domluví si schůzku na další den. Druhý den Lucy sice sedí na svém místě, ale Henryho si vůbec nepamatuje. Majitelka podniku mu vysvětlí, že dívka měla autonehodu, po níž má poškozenou krátkodobou paměť, takže pokaždé, když se probudí, je pro ni neděle 13. října. Její otec a bratr se jí to snaží ulehčit, a proto každý den vše připraví a prožívají, jako by opravdu byla říjnová neděle. Otec dívky zakáže Henrymu se s ní stýkat. Když už nemůže jít do kavárny, začne připravovat náhodná setkání. Protože si Lucy po každém setkání s Henrym zpívá, tak otec rezignuje a pozve ho domů. Jednoho dne dívka zjistí, že není 13. října. Otec jí vše vysvětlí a zaveze ji k lékaři. Henryho uklidňuje, že další den bude zase vše při starém. Jenže mladík se rozhodne, že to změní. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (772)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Suprová komedie s úžasnou dvojíicí Adam Sandler, který mne poslední dobou začíná oslovovat čím dál tím více a Drew Barrymore, o které tvrdím už dlouho, že v ní hřímá obrovský talent. Další velké plus je bezesporu originalita a jelikož jsem o filmu nevěděl nic kromě toho, kdo v něm hraje, tak asi chápete, že jsem docela koukal :)......Mohu jen doporučit. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Lehce zapomenutelná sračička s prvotním nápadem (něco na způsob časové smyčky), který o mnoho vtipněji a promyšleněji zpracoval Ramis v NA HROMNICE O DEN VÍCE. Na Sandlera překvapivě málo trapné, záhadně snesitelný je tu také král trapnosti Rob Schneider (až na pár uhozených fórku). Základním předpokladem užít si tuto komedii je ale ZA ŽÁDNOU CENU nerozmýšlet nad fatálními nelogičnostmi a naprostou uhozeností celé zápletky. Pro mně to byl skoro neřešitelný úkol. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Memento romanticko – komediálně. S přihlédnutím k faktu, že Adam Sandler se svým „hereckým talentem“ nemá na to, aby utáhnul celý film, že mu k tomu sekunduje dlouholetý kamarád Rob Schneider, a že o hereckých kvalitách Drew Barrymore by se dalo dlouhodobě přít, se tak míra nějakých očekávání blíží nule, které však výsledek v mnohém předčí. Nemalou zásluhu na tom má rozhodně režisér Peter Segal, který dokázal oba „komiky“ umírnit na snesitelnou hranici a hlavně většinu vtipů nechal jít jaksi mimo ně. Takže nejzábavnější se nakonec stává mroží samec (ve všech možných významech tohoto slova) či malý tučňák, kteří mají naprosto fantastické výstupy, za což patří velké uznání jejich chovatelům a cvičencům. Škoda jenom poněkud zmateného a nelogického děje, kterému naštěstí ztracený dech dokáže ve správnou chvíli dodat právě režisér. Takže bez vulgarit a trapností, které byly nahrazeny jednoduchostí a hravostí, si říkám, že tři hvězdičky jsou velmi solidním hodnocením. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nadšená bych z toho filmu nebyla, ani kdybych, jako hlavní hrdinka, ztratila krátkodobou paměť. Nechutné scény hlavně ze začátku - zvracející mrož, narážky na neatraktivní ošetřovatelku... atd. ve mě zcela udusily jakýkoli náznak romatického rozpoložení, které ostatně snímek ani příliš nevyvolává. /17. 8. 2010/ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tak aj Sandlerovi to občas vyjde. Keď chce, dokáže byť vtipný a pesvedčiť nás, že aj Drew by ho teoreticky mohla chcieť. Niekoľko vtipov vyšlo, ale ako celok skôr do telky, na takýto typ filmu by som do kina nešiel. Ak "vtipného" Sandlera, tak iba v stave psychickej vyčerpanosti, keď mozog nie je schopný fungovať. Moje percentuálne hodnotenie je šikovne zašifrované v názve:) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (52)

  • Některé scény v zoo byly natočeny v Sea Life Parku na ostrově Oahu. (veronikajel)
  • Neuropsychologička Sallie Baxendale napísala, že film „udržiava úctyhodnú filmovú tradíciu zobrazovania amnesického syndrómu, ktorý nemá žiadnu súvislosť so žiadnym známym neurologickým alebo psychiatrickým stavom. Skutočné amnesické syndrómy sú zvyčajne výsledkom mŕtvice, infekcie mozgu alebo neurochirurgického zákroku; veľmi zriedkavo je amnézia výsledkom dopravných nehôd." (Arsenal83)

Související novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama