Reklama

Reklama

Sean Penn, Jude Law, Kate Winslet a Anthony Hopkins se společně představují ve strhujícím příběhu prostého muže, jemuž politická kariéra, ničivá síla korupce a zrada nakonec zcela pokřiví charakter. Film byl natočen podle dnes již klasického románu Roberta Penna Warrena z roku 1946, za který získal Pulitzerovu cenu. V dalších rolích se představí James Gandolfini, Mark Ruffalo a Patricia Clarkson. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

honajz 

všechny recenze uživatele

Politické drama z USA tuším 50. let, kdy se jeden chlápek (Sean Penn) snaží stát guvernérem a posléze za každou cenu, i přes mrtvoly. Má dvě prodloužené ruce, z nichž jednu hraje Jude Law, také se zde sem tam pro okrasu mihne Kate Winslet, ale celé je to dlouhé, zdlouhavé a nudné, a skončí přesně tak, jak si člověk na začátku myslel. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Jenže někdy chce možná člověk něco až příliš.." A možná kdyby znal skutečnou podobu svých snů, nejspíš by si mnohdy svoje tužby i rozmyslel.. Totéž lze nakonec říci i o navýsost skvostném scénáristovi Stevenu Zaillianovi, který sice píše oscarové skripty, jako režisér ovšem podobných kvalit nedosahuje ani náhodou.. Škoda !! Všichni královi muži totiž mohli platit za úžasný film, ne za chladný snímek plný úžasně rozmáchlých Pennových gest a přepjatých proslovů, jakkoliv se jeho herecké kreace hodně blíží skutečnému Starkovi.. ()

Reklama

KarelR 

všechny recenze uživatele

141 minut s Judem Law... Jude hraje hlavní roli (správně, Penn je v podstatě jenom maskot), Jude pátrá po bůhvíčem, Jude má voice-over. Ale o to tu ani tak nejde. Je to takové low-profile, máte pocit, že jste to prakticky všechno viděli už jinde, hvězdy v menších rolích to nezachraňují a hlavně Kate je trestuhodně nevyužitá. V celé první polovině filmu je jenom v jednom flashbacku (flashback poznáte podle toho, že Jude má víc vlasů a jsou blond :D ). V půlce jako by si režisér vzpomněl, že tam vlastně hraje Kate Winslet a tak z ničeho nic vykouzlí milostnou linku mezi ní a... ano, Judem. Zkrátka průměrné drama ze zákulisý politiky. A abych nezapomněl, fanynky Juda to budou milovat. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý film, kterému nepomohla ani silná předloha, ani dobré herecké obsazení. Všechny charaktery mně byly od začátku nesympatické. Příběh byl nemastný neslaný. Režie byla hodně špatná. Zamyšlené nejsilnější scény vyznívaly spíše do ztracena. Během pár dní na film zapomenu a ani mi to vadit nebude. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pomerne dobrá politická dráma. Celý film, ktorý sa tiahne v pokojnom, nevýraznom tempe a kde naraziť na nejaký výraznejší zvrat alebo vzrušenie je naozaj umenie, je z nejakého neznámeho dôvodu celkom pútavý a dokáže si diváka čiastočne získať. Film prináša pozoruhodný pohľad na to, čo všetko taká politická kampaň obnáša. Veľmi sa mi páčila záverečná scéna, ktorá bola veľmi efektná a na poslednú chvíľu sa snažila okoreniť film, čo sa jej v skutku podarilo. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

Reklama

Reklama