Reklama

Reklama

Film V lepší společnosti byl inspirován nejznámějším nevyřešeným případem pohřešované osoby v newyorské historii. Je to příběh lásky i záhadné vraždy, jež se odehrála v osmdesátých letech na pozadí mocné dynastie obchodující s nemovitostmi. Tento psychologický thriller, jež produkoval a natočil Andrew Jarecki, byl inspirován zmizením Kathie McCormack, manželky dědice impéria s nemovitostmi, Roberta Dursta. Kathie v roce 1982 záhadně zmizela a nikdy ji nenašli. Pan Durst byl podezřelý z její vraždy, ovšem před soudem nikdy nestanul. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (149)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Už podle prvních ohlasů jsem nečekal nic extra, ale že to bude až tak špatné… to jsem ani já nečekal. All Good Things začíná skvěle, prvních dvacet minut jsem si myslel, že konečně po dlouhé době uvidím dobrý "based on true story" film. Ale potom to začalo upadat a poslední půlhodinu jsem jen tupě zíral na obrazovku doufaje, že ta nuda už brzo skončí. Přitom potenciál (minimálně herecký) to mělo. Kirsten je skvělá herečka a tady se konečně i trochu odhalila, Ryan je taky dobrý herec, ale co naplat, když příběh je nudný a všechny zvraty, co se filmu stanou, očekáváte už dobrou půlhodinu předem? Zkrátka a dobře, tohle si umím představit na obrazovce TV Barrandov, která se specializuje na filmy "based on true story" a bohužel, kvalitou to taky zapadá k těmto snímkům (mluvím o kvalitě filmu, ne herců, kterých je na tohle jednoduše škoda. Zvláště Kirsten). 40 %. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Je to především herecký výkon Ryana a Kirsten, který tenhle film dělají jakž takž koukatelným. Hlavně Ryan umí pracovat se svejma postavama naprosto fantasticky a občas jsem z něj neměl příjemný pocit. Chování Kate jsem těžce nechápal, neumím si představit, že bych zůstal s partnerem (kou), kdyby mě chytla za vlasy a odvlekla mě z návštěvy u rodiny, která by nota bena ještě ke všemu nijak nereagovala. To se pak to napětí buduje docela těžko. Nevěděl jsem, že se něco takového skutečně stalo, ale pokud je to tak, jak je ve filmu vykrelseno tak je až směšný, že se to dosud nevyšetřilo. Líbí se mě jak různé společnosti po celým světě musí řídit zákony, které vytvořili zločinci a mafiansko - mocenské skupiny viz Česká republika, já když si nezapnu pás, mám popotahovačky, kamarád Pavla Béma a dalších gaunerů, může přeject ženskou a policie ho pustí, nedivím se, že i tady to dopadlo tak jak dopadlo. ()

Reklama

eccola 

všechny recenze uživatele

Film s atmosférou, která mě totálně pohltila. Je úplně jedno, jestli scénář vznikl podle skutečné události, pro mne to bylo působivé zpracování příběhu nejen jednoho psychicky narušeného člověka, ale i prostředí, ve kterém vyrůstal. To, že občas si člověk musel něco domyslet, protože nedostal vše na podnose, považuji za velké plus filmu. A nevadí mi, že obě hlavní postavy se někdy chovají neočekávaně a zejména role Kirsten Dunst připomíná můru letoucí do ohně. Vůbec se nedivím, že Ryan Gosling považuje film za temný a nechce se ke své roli vracet, hrát přesvědčivě takového psychopata a neodnést to psychicky, muselo být hodně náročné. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dobre obsadený film má jeden veľký problém a ním je otvorený koniec. R. Gosling hrá výborne, ale záver mu akosi zväzuje ruky a nemal priestor na to, aby to naplno rozbalil. Trochu škoda, film to mal našliapnuté dobre, záver však vyšumel do prázdna a tak sa film zaradil do kategórie priemerných filmov, ktoré stačí vidieť len raz. 60%. ()

cab 

všechny recenze uživatele

Thriller podle skutecne udalosti o psychicky se trapicim bohatem mladikovi, ktery ze zacatku nechce mit nic spolecneho s otcovim vydelecnym podnikanim, ale casem se nechava presvedcit k vyderacske praci. Tim dnem zacina jit cely jeho zivot od deviti k peti a nejvice se to dotyka jeho zeny, ktera nakonec zahadne mizi, a i pres nove vysetrovani po nekolika letech nikdo nevi, co se vlastne presne stalo. Mnoha otazek a zadne odpovedi. Herci ze sebe dostavaji maxima, ale filmu tim uskodi, protoze nakonec je mi jich lito za upsani se dilu, ktere se slibne rozjede, ale konci prilis pozde. 45% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (8)

  • Kirsten Dunst zde hraje postavu Katie Marksové, jež je založena na osobě Kathleen Dunstové. (Karlos80)

Související novinky

Zachraňte agenta Ryana!

Zachraňte agenta Ryana!

29.01.2008

Tak zní nařízení studia Paramount, které se rozhodlo vzkřísit sérii špionážních thrillerů inspirovaných bestsellery Toma Clancyho. Není se čemu divit. Agent Jack Ryan se dočkal solidního komerčního… (více)

Reklama

Reklama