Reklama

Reklama

Temné vzpomínky

  • Česko Vzpomínky pošetilce (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kdysi úspěšná hollywoodská hvězda Joe Scott (Daniel Craig) tuší svůj konec v herní branži... Smrt Scottova nejlepšího kamaráda z dětství ho nutí bilancovat – na cestě z pohřbu se probírá vzpomínkami, což pořádně zahýbe s jeho zdánlivě neotřesitelným egem. (WarholsC)

Videa (1)

Trailer

Recenze (160)

Javad 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, že som to mal zo začiatku chuť vypnúť, no keď prišiel na scénu flashback (návrat do detstva), zmenil sa celý film na jeden krásny jednoduchý a trochu aj dojímavý príbeh. Navyše jeden s tých ozaj dobrých sountrackov (každý podstatný moment je tu zvýraznený hudbou presne sa hodiacou do daného okamihu) s nezabudnuteľnou piesňou od Roxy Music - If There Is Something. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Čo by bolo, keby....ako by vyzeral môj život, keby....toto sú hlavné otázky hrdiny filmu Daniela Craiga, ktorý sa v svojej dospelej úlohe chová ako rozmaznaná hollywoodska celebrita, aby sme sa v časti venovanej jeho detstvu dozvedeli príčinu jeho chovania. Je psychologicky značne pochybná, ale to nevadí, nie je to predsa pokus o vysvetlenie promiskuitného správania celebrít všeobecne. Pochybujem, že každý z nich má traumu z detstva. Istá réžia, známi herci (ich úlohy sú skôr cameá) a Craig tento film vytiahli na 4 hviezdy. ()

Reklama

Chasm 

všechny recenze uživatele

Krásná práce s kamerou (vůbec celý film si hodně zakládá na audiovizuálním provedení) napravuje jakousi unylost vzpomínkové části filmu. Děj je řidší a filmu by pomohlo prostříhat, nicméně za práci s kamerou a hudbu jsou to slabší čtyři... 70% "When I was a child, I thought being brave meant that you had to take action. That to have a dream or get forward in life, you needed courage. But the only thing you need courage for is standing still." ()

SonG 

všechny recenze uživatele

Kvalitních snímků je po čertech málo. tento vsází na originalitu a hlavně na Craiga. V tomto ohledu mu to vychází na 110 %. Craig hraje zhýčkanou hollywoodskou hvězdu, která už dozářila. Postavu Joea Scotta vykreslil a zahrál výborně, a přesvědčil mne tak, že dokáže zahrát i jinou roli na jedničku než je jen James Bond. Co se mi ovšem na snímku nelíbilo, byly právě v názvu zmiňované flashbacky. Jsou sice pro film nezbytné, ale mohly být o něco více zajímavé a lépe vykreslené. Dalším záporem podle mého mínění je délka. 115 minut je na tento film opravdu příliš. Takže sečteno, podtrženo, dívá se na to dobře, ale podruhé?děkuji, stačilo jednou. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Bailie Walsh mi hovori zas leda tak ho*no, ale film je to len priemerny. Raz darmo, Craig natocil roku 2008 len pod/priemerne filmy, ci uz dementny Quantum of Solace alebo tento. Nic sa tam dohromady nedeje, Daniel Craig sam film neutiahne, hlavne ked mu nedoakze pomoct ani Olivia Williams, sama teda nic nepredviedla a nic nezahrala. To iste Kler Forlani /Meet Joe Black 1998/. Skoda, len dalsi nudny priemer, nic viac : 62 % ()

Galerie (81)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Anglii. (Terva)
  • Úvodní píseň "If There Is Something" od Roxy Music je původně šest minut dlouhá. Ve filmu je však o minutu a čtyřicet vteřin zkrácena. (Terva)
  • Farma zobrazená vo filme už neexistuje. V roku 2012 bola prestavaná novými domami a hospodárskymi budovami. (Arsenal83)

Reklama

Reklama