Reklama

Reklama

Příběh mladé babysitterky, která cestou domů zjistí, že si v autě svého zákazníka může vydělat víc peněz, než ty, které dostává za hlídání dětí a tak vezme tento obchod pevně do svých rukou. Holky na hlídání je nový sexuálně žhavý film režiséra Davida Rosse. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

choze 

všechny recenze uživatele

Že jsou americké středoškolačky vychcané všehoschopné kurvy je díky řadě drzých, cynických a politicky nekorektních, ale aspoň pro mě nepříliš zábavných filmů známá věc. Tenhle jejich nejnovější přírůstek má slibně našlápnuto, ale výsledek je unylý až otravný a celá ta situace a poněkud rychlý vývoj uťápnuté hrdinky krajně nevěrohodné. A takový to mohl být pěkný thriller. Jó, na americkém předměstí tam to žije. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Velice silný příběh, který není zcela využit. Děj je vleklý, nezáživný a vůbec nějak unylý. A je to škoda. Mohlo s toho být vytlačeno daleko více. Příběh o středoškolačkách, kteří si přivydělávají hlídáním dětí a přitom jedna z nich zjistí, že si může přivydělat daleko více sexuálními službami se naskytá hromada různých dramatických situací. Představitelka hlavní role se mi zdá, že po herecké stránce to také moc nezvládla. A tak vznikl snímek, který díru do světa neudělá, byť snaha byla. Scénárista měl trochu víc zapracovat. ()

Reklama

Joann 

všechny recenze uživatele

Trošku mě znechucuje představa, že se něco takovýho třeba někde vážně děje....Možná to ale aspoň víc ženských po shlédnutí donutí se trochu o ty své manžílky starat...jestli to pomůže, to už je věc druhá. Ale tak nějak moc nevěřím tomu, že by to bylo takhle lehce utajitelné....Námět mohl být prostě zpracován líp no,...aspoň by byla sranda, kdyby se na to přišlo :). ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Sex za prachy si středoškolačky s pevnými ňadry prostě užívají. Jiné téma tady nevidím a s americkou středoškolačkou bych teda radši nešel. ----- Hodně zvláštní film, který působí jako náborový propagační snímek pro holky, které si při hlídání dětí chtějí přivydělat sexem.   O ničem jiném to totiž skutečně není. Středoškolačky s pevnými ňadry zjistí, že přivydělávat si jako babysitter, tedy holka na hlídání dětí nenese tolik a není u toho tolik zábavy, jako když u toho posléze (samozřejmě když už děti spí) provozují sex s tatínkem. A holky si to prostě užívají a ještě za to dostanou prachy, no nejděte do toho.   Takže se omlouvám, ale tato krátká recenze bude skutečně hodně krátká, protože k tomuhle dílku těžko něco říct, asi podobně jako ke Kameňákům, které z filmového hlediska taky prostě posuzovat nejde. Nejde tu o kameru, nasvícení, herecké výkony, střih, hudbu... Ale jako u Kameňáků jde jen o pobavení mas, tady jde o zábavu jen trochu jiného kalibru. Disk načne otravný protipirátský trailer, upoutávky na filmy Síla odvahy, Nebezpečný cíl a Nestyda, v menu najdeme dalších 5 upoutávek, ale jinak nic dalšího. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, ale zpracování je vcelku fádní. Katherine Waterston sice nevypadá špatně, ale tahle role ji vzhledem k jejímu zjevu šedé myši moc nesedí. John Leguizamo je výbornej, vedlejší role nejsou zlé a dokonce se tam mihne i Alexandra Daddario. Ale děj jako takový působí nevěrohodně a čekal jsem asi o něco víc. Pokud pominu úsměvnou pointu, tak konec vyšumí dost do ztracena. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Místo producenta bylo nabídnuto Howardovi Sternovi, který je známý především jako rozhlasový bavič. Ten ale odmítl. (hellstruck)

Reklama

Reklama